Gondoltam bejelentkezem itt is újra regisztrálásom után, bár nem vagyok már új az oldalon. A loginom tévedésből felkerült a lapátra , gondolom időszakos inaktivitásom miatt. Ámde újra itt vagyok, kalandokra éhesen.
Csá mindenki! Nah, 16 éves vagyok kb. 6-7 éves koromba meséltek nekem először, a KM a bátyám volt, persze akkor még egy kicsit gyerekesen. Úgy aztán egy időre abbahagytam, majd 3-4 éve megint elkezdtem. Ezen kívül sokféle rpg-vel játszottam, és sokat még ma is:D. Azért regiztem, mert a bátyám ajánlotta, és mivel messze lakunk egymástól jó ötletnek tünt.
Köszöntelek titeket elsőként az OM (Online MAGUS )-n!
Látom mindketten játszottatok már Ynev világában, így nem újdonság számotokra amit itt tapasztaltok!
Azért pár fontos infót átadnék: Először is, érdemes alaposan áttanulmányozni az OM szabályzatát. Utánna el kell dönteni, hogy mihez is van kedvetek!
Lehettek olvasok, de ahogy látom ti játszani szeretnétek! Két lehetőség, variáció lehetséges!
Az első, hogy nyílt rendszerben indítatok karaktert! Ebben az esetben a fórumon látható Északi városállamok, Tiadlan, Gro-Ugon, Gorvik, Shadon stb.. topicok egyikében kezdhettek! Mondjuk ha jól emlékszem jelenleg Erion szórakozónegyede az ahova lehet még jelentkezni, de ezt megnézhetitek az előtörténet topicon belüli kiírásban! A nyilt rendszerű játékban UT, azaz Új tekercsek alapján játszunk, kiegészítve a házi szabályokkal. Az előtörténet topicból megtudhatjátok, hogy is kell oda karaktert készíteni!
A másik lehetőség a Zárt Kalandok topicja és az ott való játék! Az hasonlít legjobban az asztali játékhoz! Ott több szabályrendszer alapján lehet karaktert indítani! A lényeg, hogy egy KM ( Kalandmester) meghírdet egy kalandot. Leírja, milyen törvényköny alapján ( ETK, Ut, ÚTK) fog majd mesélni, s meghírdeti, hány játékost, karatert tud fogadni! Na, akkor ha megfelel a szabályrendszer, a játék módja, akkor jelentkezhetsz, s a KM utasításai, kívánalmai alapján megalkothatod a karakteredet. Ezek után megkezdődik ynevi pályafutásod itt az Om-n is!
Hírtelenjében ennyi, de azért kérlek titeket mind ezek elött olvassátok át alaposan a házi rendet, a szabályrendszert!
Köszöntelek ismét titeket Ynev földjén kalandozók!
Tisztelettel: Joe
/Hű, ha! Most látom, hogy a két "delikvens" már játékban is van! Na, de hagyom ezt a reagot! Jó lesz majd talán egy újabb regisztrált számára tájékoztatásnak! //
Komárom-Esztergom megyéből jelentkezem játékra és szórakozásra, amelyet annyira áhítva az oldalra tévedtem. 17 és fél éves vagyok (csak a pontosság kedvéért), kb 2 éve kezdtem újra szerepjátékozni. Előtte is játszottam egy rövid ideig, de feloszlott az akkori csapat.
Kérdésem viszont egyből akad: az Új tekercseken kívül a Summarium,PPL1,PPL2,HGB,Második törv.-et is elfogadjátok?-persze a benne leírtakra gondolok, mert a szabályrendszer az Új tekercsek képzettségrendszere és karakteralkotása alapján megy, ez tiszta sor.
Ha már Oylinn rámparancsolt én is lejelentkezek, bár sokmindent nem tudok mondani. 16 év, 3 éves szerepjátékos múlt, rengeteg karakter, MAGUs kb egy éve megy. Előtörit hamarosan leadom és bár szerintem rövid és nem is olyen jó remélem lesz akinek tetszeni fog.
Bár az online játék terén még kezdő vagyok, de már néhány évvel ezelőtt kipróbáltam az eredeti játokot. Még sajnos nem tudtam office 2003-at szerezni de rajt vagyok, hogy minél hamarabb el tudjam készíteni az első karakteremet.
Mindenkinek jó játékot szerte Yneven!
Ja majdnem kifelejtettem néhány szó rólam:
Tolna megyében lakom.19 éves vagyok és az eredeti játékkal kb. 3-4 éve játszottam. Nagyon sok féle játékot szeretek! pl.:MMO,FPS,RTS...stb. És ráadásul imádom a régi harcművészeteket!
Üdvözlök mindenkit.Zoli vagyok 22 éves Pusztaszerről irkálok mikor van időm.A M.A.G.U.S.-t már elég régota ismerem mert még az ált sulit tapostam amikor elkezdtem játszani vele de aztán sajna abba is maradt mert nem tudtam egy rendes csapatot összehozni.Most nemrég találtam rá erre az oldalra és egyből be is regeltem mert kíváncsi voltam hogy működik a dolog.Hát még a játékra nem szántam rá magam egyenlőre inkább csak olvasgatok nézem mi hogy történik,de az oldal nagyon tetszik mert szerintem a M.A.G.U.S. örök játék.Jó látni hogy mennyien játszanak még vele. Az igazat megvallva én szeretnék egy jó csapatot összehozni akikkel lehetne rendesen játszani nem neten keresztül de erre nem látok esélyt sajnos Na rolam sztem bőven elég ennyi.Majd el felejtettem egy lényeges motivumot az én kedvencem az elő törvénykönyv és érdekelne hogy egy abban a szabályrendszerben alkotott karival lehet e itt játszani?
Ui.: Szerintem az élet egy szar játék de a grafikája nagyon király!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Annorax 2008.02.27. 11:08-kor.
Szevasztok! Ádám vagyok Arlóból irkálom a hülyeségeimet. Remélem jól kijövünk majd. Nem rég kezdtem tanulmányozni az Új tekercseket és igen érdekesnek találom. A karim már ki van dolgozva és remélem hogy hamarosan játszhatok veletek. A márciusi találkátokra sajna nem tok menni de igyekszem bele kapcsolódni majd a munkátokba és a honlap életébe.
Mindenkinek kívánok jó szórakozást és pihenést az oldalon!
És akkor külön-külön is egy pár szó:
Thay Lenco - office nem kell ahhoz, hogy játszhass. A segédlet bár igaz, hogy exelben van, de anélkül is meg lehet alkotni a karaktert - a segédlet azoknak jön jól, akik hamar elvesznek a "számháborúban". Viszont ha nincs exceled, és el is veszel a statisztikában sincs gond, merj nyugodtan segítséget kérni Nem harapunk
Annorax - ETK szerint kialakított karakterrel tudsz játszani az oldalon, de csak akkor, ha valaki ilyen típusú (szabályrendszerű) zárt kalandot indít. Ehhez várni kell és nézni az adandó alkalmat; no meg résen lenni, mert hamar be szokott telni a létszám Nyílt részlegben UT (Új Tekercsek) szerinti karakteralkotás van kizárólagosan.
Anapol - hogy jól kijövünk-e? ... Rajtunk nem múlik
Üdvözletem Mindenkinek!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Sziasztok! Shalar un Daleien vagyok, 16 éves és Baja vonzáskörzetében élek, egy kis faluban... A M.Á.G.U.S. szerepjátékkal pár hónapja találkoztam először, magával ragadott és mivel ritkán van lehetőség haverokkal nyomulni, ezért regeltem. Karakteremen még dolgozok egy ideig, de aztán irány Ynev (meglepő módon)! Na akkor kb ennyi...
Reméljük jól fogod érezni itt magad. Bár mostanság eléggé zsúfoltak a helyszínek, bizonyára akad majd lehetőséged játszani valahol. Kellemes játékokban gazdag ittlétet kívánok:
Én egy 23 éves Kismarosi srác vagyok a m.a.g.u.s-t már jó ideje kiakartam próbálni, de nem sikerült csapatot találni. Remélem itt végre eltudom kezdeni, mert már évek óta érdekel és tanulmányozom a szabályokat. Talán annyi, hogy az "új tekercseket" azt hiszen nem ismerem annyira, de ha kapok linket akkor átnyálazom az új szabálykönyvet most szereztem be nem rég és még anno egy régi első szabálykönyvet is szereztem mikor úgy nézett ki, hogy lesz egy csapat... Shaidar Haran az online becenevem. Nem sokára neki kezdek egy próba kari megalkotásának terveim szerint egy tűzvarázslót szeretnék indítani, mert többszöri átfutás után ezt tetszett meg a legjobban a varik után. De mivel a mágia rendszer nagyon összetett ezért majd varit csak ha lesz gyakorlatom benne.