Az lehet, hogy ezer éve nem láttál, kcisit inaktivitásba vonultam, más létsíkokon jártam... de előbb utóbb az ember ugyebár vissza kell térjen az Elsődleges Anyagi Síkra. Egyébként igen, majd játszani is terveztem, de még először egy zárt kalandban, ha indul. Sjana pont lekéstem az indításokat, már mind betelt amikor először feljöttem. De ami késik nem múlik. Aztán majd ha nagyon sok időm elsz (érettségi mellett mondjuk nem hiszem) akkor nyílt részlgbe is be fogok lépni sztem, de ez még a távoli jövő zenéje...
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Látom pár dologról megin lemaradtam... Az Örömnegyednek anyi? De látom legalább lessz Pajaron ahová lehet népvándorolni.
Azóta nagyon remekül meggyógyult a kisujjam csak épp ott akkor nem funkcionált. Borult agyú dobos mondta hogy kössek egy madzagot a gombra vessem át a hangszeren és a másik végét kössem a cipőmre és mikor kell akkor csak "taposok" egyet. Na szép is lett volna ha ilyen könyen sikerül áthidalni a problémát... Ugebár a hangszer álltalában nincs egy fox pontom mert nincs a számhoz ragasztva szóval nemlehetett volna megfelelő méretű madzagot vágni. Amúgy mint jósoltam nagyon jó volt. Végighalgattam vagy 4 szimfónikus zenekart... Hát valahogy amikor a Rhapsody mögöt játszanak jobban átjön. Mikor megláttuk a zsűrit hát kissé elment a kedv. Három 50-60 as füszer akik olyan fapofával néztek ahog más nem képes.az egyik a fősuli dékánja volt a másik az Országos katonazenekar elnöke... Enek ellenére 60ból 55 pontot értünk el szal nagyon jók vagyunk! remélem ez elég a tovább jutáshoz
Csupán egy pillanatra tértem be ide, hogy bejelentsem: elhagyom az oldalt.
Már jó ideje nem néztem fel, és némi gondolkodás után úgy döntöttem, nem térek vissza többet. Okaim röviden a következők:
-Az oldalon folytatott játék üteme olyan mértékben lelassult, hogy már élvezhetetlenné vált. -Nem sikerült állandó játszótársakkal közösséget létrehozni. -Az oldal vezetői és a játékosok között nincs együttműködés, a fejlődés és ennek lehetősége a nullára zuhant. Ajánlott olvasmány: Egy boldog közösség fenntartása -Nem érzem úgy, hogy az oldalba fektetett több száz óra munkám valaha megtérült volna. -Privátban informáltak arról, hogy fölösleges és zavaró a "lázadó" magatartásom, korábbi munkáim ellenére nincs szükség a közreműködésemre. -Megelégeltem a provokációkat, sértéseket és az ellenséges hangulatot összességében.
Karaktereimet kéretik temetőzni, a holnapi napot követően akár törölni is lehet őket. Az accountommal ugyanez a helyzet.
Végszóként: Nagyon sajnálom, hogy jó két év után idáig fajultak a dolgok. Sokmindenen mentünk keresztül, lehet, hogy ez is csak egy a sok mélypont közül. Majd ha a kiskirályok letaszíttattak trónjukról, betömetett a hőbörgő ostobák szája, és ismét szükség lesz egy alkotó lélekre, visszatérek. Minden jót azon keveseknek, akik mai napig megőrizték józan eszüket.
Lelked rajta, te érzed... Részemről akkor ibarából kivettelek. Mellesleg azért te is magadba szállhatsz egy kicsit, mert nekem is volt olyan karim akinek egy hónap alatt egy reagot nem voltál képes írni, de mindegy. Azt pedig sajnálom h nem mindenki olyan kreatív mint te. Bár való igaz h annak is megvoltak a hátulütői.
Mindenesetre ettől függetlenül sajnálom h elmész, de nem fogok könyörögni. Ha akarsz visszatalálsz...
Hmm lehet, hogy az Északi Városállamokri ais kikerül a lezárt tábla? Mert nem láttam sajnos Airunt egy ideje. Bár amennyit most én fent tudok lenni....
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Felvetődött a Március 23-24 Húsvét. Kölni, pirostojás, csapvíz, szódavíz merénylet készül ellenünk lányok. A kölni még belefér, na de a többi? Ellentámadás ötlete? Ne csak a fiúknak legyen jó a buli, hanem nekünk is.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Én most ennek valahogy nem örülök, hogy felvetődött, akkor van húsvét is nem sokkal. Léci, engem hagyjatok ki a locsolásból. Én komolyan rühellem az egész cécót.
Gond egy szál se; javaslom addig tükör előtt gyakorold hogyan kell kényszeredett arccal jóképet vágni miközben vad "kurvaanyázások" suhannak át az agyadon...
Egyébként részemről senkinek nem kell ilyen merényletre számítania, én szívből rühellem a húsvétot, a sonkát meg a sütit kivéve.
Nem fogok színlelni, ha nem tetszik, nem teszek úgy, mintha mégis örülnék. Csak mert a keresztények húsvétolnak, nekem ne kelljen már okés? Így szépen megkérek mindenkit, hagyjon ki a termékenységi öntözésből. Köszönöm.
Hakea által "Egy boldog közösség fenntartása"- ra kattinva nálam csak valami angol rizsa jön be. Tudom, hogy én vagyok a műveletlen, de lefordítaná valaki hogy mit jelent? Már, ha van értelme csak akkor...
Jajjj nem akarok locsolkodni!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem szeretek vizes lenni és szagos!!!!!!!!!!!!!!!! Lányok! Javaslom vigyünk mi is szódát!!!!! Visszavágót nekik!!! Ha mi vizesek leszünk akkor ők is!!!!