Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már jártak a Hemo-ban: -Van ott kávéautomata? Vagyis igazából krémcappucinó érdekelne engem. Mert ha nincs, valahogy vinnem kell, anélkül nem tudok játszani.
Hát ezt se nekem mondták. Bár, ha én ilyen sütit csinálnék, mire szolnokra érnénk, vagy kulimász lenne belőle a csomagtartóban, vagy elfogyna a hátsó ülésen.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Á, felejtsd el, ha több példányban készülne, addig ennék, míg tudnak mozogni. A talin meg mit kezdenénk 1 kipurcant KM-mel és 3 játékossal? A sofört nem számolom bele, mert ő lenne szerintem a legjózanabb közöttünk. Bár semmi sem biztos. Viszont akkor félúton leállnánk, mert nem tudna vezetni.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Igazad van, kapnak az útra száraz kekszet és vizet. Bírják ki. Nem ám megenni mindenki elől, míg oda nem érünk. Kihasználná a helyzetet rögtön. Amica. Tiéd a pudingos torta. Én majd találok ki mást. De nem árulom el. Lesz majd meglepi.
Amica írta:Akkor el kell dugni előlük szódával kell őrizni
Ez sajnos esélytelen próbálkozás, inkább legyek vizes mint kajás.Ezzel szerintem minden férfi társam így van. Egye penész locsoljatok le, de a szent kajáért mindent(ezzel már lehet,hogy csak én mint bélpoklos vagyok így) Kérem a férfiú kollégékat nyilatkozzanak, ők mit áldoznának fel / vállalnának be a "Sithek kincséért"?
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”