Ami képek eddig voltak Kereskedőnegyedben, felszívódtak. betudható ez annak, hogy széthullott a képfeltöltés.hu? A kép helyén ennyi van (ez az üzenet):kép
Hmm... akkor valami itt nem stimmel. Legkorábban február 21-én regisztrálhatott, mivel akkor említettem meg neki. Ha jól értelmezem amit írtál inaktivitás miatt lettek törölve a fenti felhasználók mégpedig február 22-én. Most akkor nem értem. Reggel írt a srác hogy még azóta sem kapott visszajelzést. Úgy lett törölve, hogy nem is volt regisztálva? Ha meg regisztálva lett volna akkor több nap az a limit miután törlitek az inaktav (0 hozzászólásos) felhasználókat, nem? Kérlek Con világosíts fel, mert elvesztettem a fonalat. Lehet, hogy nem létező mailcímet adott volna meg, és éppenhogy ti vártátok az ő visszaigazolását?
Az inaktív jelen esetben azt jelenti hogy nem is volt aktiválva. Az itt felsorolt 3 nick nem teljesítette a szabályzatban felsorolt kritériumokat, ezért törlére kerültek. A reg-es szövegben pedig benne van, hogy amennyiben nem megfelelő a regisztráció azt értesítés nélkül töröljük. Javaslom regeljen újra egy korrekt nickkel. ^^