• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sion

A beérkező karakterek egyedi bírálata

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Sion

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.03.01. 10:25

Üdv!

374 KAP.

Ramierával a VÉ 122 a jelenleg szereplő 132 helyett.

Mágiaellenállásnál UT szerint a teljes tulajdonság értéke számít.

A fentmaradó pénz számításaim szerint 28a, 91r. NEm tudom több mint 20 arany mire lett még elköltve.

A felszereléseknél nem tudom miért kellett a 10-es betűmérett beállítgatni. :? Azt hiszem elégszer lett hangsúlyozva, hogy a formázást tartsa meg mindenki, mert utánna nekünk kell bogarászni és pepecselni vele, ami azért nem olyan nagyon vidám dolog, ha az ember még másik 23 karaktert is átnéz. :?

Összesen 92 Kp krült elköltésre 91 helyett.

A kétkezes harcnál nincs feltüntetve, de biztosan a ramiera-ramiera UT-s párra vonatkozik, mert a tőrkardot ramierával párosítani UT-rendszer szerint nincs megadva és a hárítótőrt pedig szintekkel később tanulja csak meg a karakter.

%-os képzettségekhez a tulajdonságból fakadó bónuszok nincsennek hozzáadva.

A karakter bárd létére a 3.TSZ eléréséig szűz maradt, de ott hirtelen beavatták a rejtelmekbe?

Az Élőnyelv (közös) nem jár ingyen a karakternek.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

Re: Sion

HozzászólásSzerző: Sion » 2008.03.20. 11:48

1.) - 374 KAP.

2.) - Ramierával a VÉ 122 a jelenleg szereplő 132 helyett.

3.) - Mágiaellenállásnál UT szerint a teljes tulajdonság értéke számít.

4.) - A fentmaradó pénz számításaim szerint 28a, 91r. NEm tudom több mint 20 arany mire lett még elköltve.

5.) - A felszereléseknél nem tudom miért kellett a 10-es betűmérett beállítgatni. :? Azt hiszem elégszer lett hangsúlyozva, hogy a formázást tartsa meg mindenki, mert utánna nekünk kell bogarászni és pepecselni vele, ami azért nem olyan nagyon vidám dolog, ha az ember még másik 23 karaktert is átnéz. :?

6.) - Összesen 92 Kp krült elköltésre 91 helyett.

7.) - A kétkezes harcnál nincs feltüntetve, de biztosan a ramiera-ramiera UT-s párra vonatkozik, mert a tőrkardot ramierával párosítani UT-rendszer szerint nincs megadva és a hárítótőrt pedig szintekkel később tanulja csak meg a karakter.

8.) - %-os képzettségekhez a tulajdonságból fakadó bónuszok nincsennek hozzáadva.

9.) - A karakter bárd létére a 3.TSZ eléréséig szűz maradt, de ott hirtelen beavatták a rejtelmekbe?

10.) - Az Élőnyelv (közös) nem jár ingyen a karakternek.

1 - Lásd 6-os, 9-es pont. :wink:

2 - Javítva

3 - Javítva

4 - Abbit sodronnyal számoltam és véletlenül simát írtam fel, te pedig a láncing éréket vetted. A végeredmény +18 arany nekem. :wink:

5 - Erre azon kívül h sajnálom, nem tudok mit mondani...

6 - Lásd 1-es, 9-es pont.

7 - A kétkezes harc nem kifejezett fegyverpárra vonatkozik, mindazonáltal csak az ut alapján engedélyezett fegyverpárokkal lehet használni. Ennélfogva a karakter 1. szinten a ramierák párban forgatását sajátította el, majd később, mikor megtanulta a hárítótőr használatát, korábbi tapasztalatait immáron a rapír-hárítótőr páros alkalmazása közben is kamatoztatta...

8 - Javítva

9 - Az első pontban említett fennmaradó 1 kap felhasználása 1. szinten megoldotta a problémát. Így 1 kp maradt.

10 - Bocs de mindíg úgy játszottam h a közös automatikusan jár... Mindenesetre szükségem van rá, így a párbaj képességemet visszaveszem 4-ről 3-ra, így összesen 7 kp-m van. Az élő nyelv 3-as 4 kp, marad tehát 3. 5. tsz-en felvettem 2 kp-ért a már említett szexuális kultúrát 3-asra, így 1 kp maradt. Mindazösszesért 3 db lopózás százalékot veszek, így 67-ről 70-re ugrik.

Nos azt hiszem ezzel megvolnánk. Köszönöm a segítséget és jó játékot/mesélést kívánok mindenkinek! :wink: 8)

Sion
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

Téma lezárva
2 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: I. OM verseny - Karakterek bírálata