Nos én erre gondoltam online karilap alatt. http://tukorkapu.hu/karakterlap/view.php?id=26 Ehhez kellene vagy lehetne csinálni uj sablont. Lehet szerkeszteni akineg jogot adsz rás stb minden rajta van.
U.I Erre a karira nem adok
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Isten vagy! Tudod milyen qurva régóta keresem hová lett az ON-Line dnd? Na nekik van egy baromi jó kockagenjük, (a fórumba írja be a kockadobás értékét és lehet hozzá módosítókat is rendelni) de sajnos Con nem hajlandó átemelni, mert egyértelmű lenyúlás lenne, meg más a motorjuk is.
Szóval mostmár Tükörkapu a neve, kösz a linket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.03.02. 11:23-kor.
Black Company a magyar néven fekete sereg trilogia van csak lefordítva és arra készült karakter. Castor nem is tudtam hogy ott már találkoztunk ott vagyok egy ideje én is a mágus mellett d20. A kockagent ha kéred odaadják tehát nem nyúlás ők is asszem Timbától kérték de ha rosszul tudom elnézést. Max annyi a feltétel hogy kirakod az oldal linkjét.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Hát ez ügyben egyszer már rágtam Con fülét, de ódzkodott tőle. A kocgagent ő is megcsinálta; én azt szeretném hogy ez úgy működjön, mint ott, -azaz eldöntheted milyen típusú, és mennyi kockával dobsz, mennyi módosítóval- és be is rakja a fórumba. Nekem ez tetszik azon a fórumon de nagyon, egyébiránt itt maradok, mert egyrészt itt vannak barátaim -a szó tágabb értelmében- másrészt ez itt kifejezetten Ynev világára van specializálva, és kidolgozottabb és lelkesebb a gárdája. Nem leszólom a Tükörvilág fórumát, nagyon király, nagyon szép, egészségükre, pár dolgot még irigylek is tőlük, de én itt jobban szeretek játszani. Nem, nem találkoztunk még ott, nem játszottam még ott, pedig regeltem ott is, -Colton néven- mert kacérkodok valami sci-fi -Star Wars vagy Shadowrun- kaland indításával, de nem tudom hogy erre itt kapnék-e helyet. Szeretem a MAgust, de időnként máshoz is lenne hangulatom.
Nem tudom, hogy zárt kaland topicban engedélyezett más világon és más stílusú szerepjátékot játaszani?
Egyetértek én is a magus szeretete miatt vagyok itt ott meg ki lehet élni a más rendszer iránti igényeket Nem is reklámnak szántam csak pl ez a karilap jó dolog és free szoftver. Bár mondani könnyű, beépíteni nehezebb. A másik megoldás ha sokat kell dobálni ledobálja msn-en ott lejátszuk pl a harcot bár ennek az a hátránya mindenki rá kell érjen.
kisorsolásra került, melyik KM melyik csapattal lesz Pyarron is betelt... Togar zárt kalandot hirdetett meg, arról még nem vagyok tájékoztatva, betelt-e a létszám
Üdv mindenkinek.Érdekel e valakit egy olyan magus party ami beszélgető progin keresztül zajlik. Az alapok megvannak nagyjából 1-2 beszégető progit kipóbálnánk hogy meik a jobb és utána indulhatnának a party-k. Egyenlőre ennél többet nem tudok mondani mert kellenek játékosok kellenek km ek utána lehet időpontokat egyeztetni hogy mi mikor és hogyan történne.
Akit érdekel vegyen föl msn re ott megbeszéljuk a többit