JK: Zanazan Walra
Esemény: A Szerájban
A kérdésedet hallva a "portás" már válaszolna, mikor Nabil mellé pattan és dzsadul lelkendezve karattyolni kezd neki valamit. A kiks szakállas embert elfutja a pulykaméreg és megtépi a saját szakállát és Nabilra förmed, és az őrhelye felé mutogat.
Leveszi a turbánját és a kopaszodó hajába túr.
Nabil kicsit megszeppenve visszakozik és inkább jobbnak látja visszalépni a helyére.
-Elnézést, asszonyom, de nem adhatom kísérőnek a kapuőrt, míg véget nem ér a szolgálata, bármennyire is szeretné ezt Nabil. Ha a Szeráj főemírje meglátja hogy üres a kapu, a következő arénaviadlat Nabillal párban fogjuk vívni egy csorda oroszlán ellen. ...eh...Mit csinált ezzel a fiúval kegyed? Eddig a legkomolyabb, legmegbízhatóbb emberem volt, most meg úgy pattog mint egy kamasz akinek zabszem van a valagában!
Legnagyobb meglepetésedre ezúttal Nabilt is elfutja a pír és hirtelen nagyon érdekesnek találja a főbejáratot díszítő kapu ornamentikáit.
-...és honnan van magának tündérrózsája, ami csak a főemír kertjéban van az egész szerájban? Galradzsára, megveszett ez a gyerek! Ha elkapják megvesszőzik!...mármint Nabilt...eh, nekem aztán mindegy, én nem láttam semmit, de este hatig Nabil itt posztol. A legjobban teszi, ha fog egy kocsit, az majd elhajt magával a Rattikanihoz.
A kocsis 5 rézért visz el a rattikani fogadójába. Elhagyjátok a Kis-ibara kerületét. Igen ősi antik épület, ha zanazan képzett az építészetben azt is megállapíthatja, hogy kyr stílusban épült.
A bejárat belső ajtaját vöröscsereszenyére lakozták és csizolt üveg díszíti amibe ezt gravírozták cikornyás betűkel:
"Rattikani Fogadója"
(Off: A reagodnak azt a részét ami még idetartozik ide
írd, a másik felét, ami a fogadóban hangzik el, meg a rattikani-topicba.-kösz.)