Sion Barbit hoz, Garma KM-et, én meg Arel-papot.... ÚTK-ba! Ugyanis Sion elkottyantotta, hogy ÚTK-ban is lehet korlátozottan nevezni. (Pölö, ha Gambithoz akarunk kerülni.) Így mi már rámentünk arra és készen is van a csapat. Remélem a Noir-papod is ÚTK. Mert mi nem csak karit, de rendszert is cseréltünk a "hátad mögött".
Alkalmi megoldással ugyan de visszatértem, és látom azért nélkülem sem unatkoztatok.
Elöször is Garma Happy Birthday!!
Másrészről: Csatlakozom az elöttem szólokhoz, nekem is Ynev az első, de kifejezetten szeretek Shadowrunozni is. Megvan a maga "filingje", úgyhogy ha kapunk rá helyet és valaki beváéllalja hogy mesél akkor én benne vagyok.
Ha lenne időm és még egy kis energiám én vállalnám akár a mesét is Shadowrunba. Azért puffogtatni még lehet elcsábulok, de inkább hagyom a helyet a kiéhezettebbeknek.
A dekásnak mesélést egyszerűen meg szoktam oldani:
Dekázol... dobj egy számítógépezést... dekáztál.
A mágiarendszer meg jó. Sámán+helyiszellem forévör! Általában azért maradok a szaharájnál, emrt shadowrunozni akkor szoktunk leülni, mikor mindenkinek puffogtatnékja van. Volt nálunk "tanyasi idill". Az indián JK-nál vendégeskedve kértünk kaját, kinyitotta a kamraajtót és sorban: kolbász, szalonna, 1000db-os géppuskaheveder, 50-es doboztárak a rohamágyúhoz, fürtökben gárnátok, sonka, ...
Hehe... azt hiszem Shadorunt egyszer volt "szerencsém" próbálni... már nem emlékszem rá, de asszem a karakterlap még megvan valahol... hogy is mondjam... nem fogott meg... ellenbena Vampire... nos, kérme, az egy másik tészta...
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."