Hm, kivételesen nem jól jön ki, hogy Saggaras nem olvastad a többiek reagjait, mert abból kiderül, hogy elfogáskor a tolvajt az őrség már ismert arcként beazonosították, és korábbról van priusza... Kicsit nehézkes lenne most visszagurigáznom és beilleszteni idézetként több reagnyit...
 Hm, kivételesen nem jól jön ki, hogy Saggaras nem olvastad a többiek reagjait, mert abból kiderül, hogy elfogáskor a tolvajt az őrség már ismert arcként beazonosították, és korábbról van priusza... Kicsit nehézkes lenne most visszagurigáznom és beilleszteni idézetként több reagnyit...Ayana, ezt a csomagelhelyezési dolgot kifejtenéd?
 Tehát kocsiról leszedték, ott álltatok a téren, de szállást nem választottatok, akkor hova is vitetnéd be? Vagy egyéb úton történt az elhelyezése? Esetleg tényleg ott maradt prédának?! Magad, vagy valakit megkérve a Libbentől intézteted el az Üregbe lépés előtt? Zsé nélkül senki civil ezt meg nem teszi neki, még a két szép szeméért se. Látszólag úgy néz ki, utólag retusálunk csomag ügyben, de úgy vettem észre, kiment a fejetekből, hogy cuccal vagytok és arról nem rendelkeztek a karik. Tudom, Ambrose nem az a cipekedős fajta, míg a többiekről el tudom képzelni, hogy hajlandóak és mennyiségnél fogva képesek is magukkal cipelni amilyük van. Feltételezem a szép nemesnek rakat cucca van és nem fűlik a foga a ciheléshez
 Tehát kocsiról leszedték, ott álltatok a téren, de szállást nem választottatok, akkor hova is vitetnéd be? Vagy egyéb úton történt az elhelyezése? Esetleg tényleg ott maradt prédának?! Magad, vagy valakit megkérve a Libbentől intézteted el az Üregbe lépés előtt? Zsé nélkül senki civil ezt meg nem teszi neki, még a két szép szeméért se. Látszólag úgy néz ki, utólag retusálunk csomag ügyben, de úgy vettem észre, kiment a fejetekből, hogy cuccal vagytok és arról nem rendelkeztek a karik. Tudom, Ambrose nem az a cipekedős fajta, míg a többiekről el tudom képzelni, hogy hajlandóak és mennyiségnél fogva képesek is magukkal cipelni amilyük van. Feltételezem a szép nemesnek rakat cucca van és nem fűlik a foga a ciheléshez  //
 //____________________________
Mesélő: Navaratna
Helyszín: Sempyerben
Időpont: ősz, délelőtt
Résztvevők: Santoro
-Nem kell tanúskodni, ismerjük, mint a rossz pénzt! A jutalom pedig -elneveti-... gazdagnak néz minket, jóember? Ne aggódjon, az enyveskezűje elnyeri méltó büntetését, és ez az úr meg csak felismeri ami az övé!
Magyarán le akar rázni. Önjelölt szemtanúból nem csak te vagy, tolong ott más is, és széles karmozdulattal hesseget az őr.
Lemaradva ha követed őket, akkor láthatod, hogy a helyi őrsre mennek be. Ajtón belül csak akkor engednek, ha konkrét ügyben jársz, máskülönben kinn maradsz. Így is zajlik benn az élet, hol összekapdosott rosszfiúkat terelnek be sorban, hol örömlányforma némberek vonulnak kifelé.