Kezdem Shinternek érezni magamat, vagy legalábis valaki nagyon nem szeretné, hogy én otthonról is tudjak netezni.
Úgye legutobb elszált a szolgálétatóm, és azután kb két hétbe került, mire vettem egy ilyen mobil internetes kütyüt. Rádugtam a gépre müködött tök jo minden.
Aztán tegnap délelött még Dr House részueket bambultam a gépen majd elmentem otthonró. Arra érek haza, hogy a hugom közli, nem működik a monitor, azt irja ki, hogy "NO SIGNAL". Na tök jó nézzük meg egy másik tuti jól működő monitorral...
...Megnéztem, nem működött, kiderült, hogy két gépet is ugyan az a vírustömeg szálta meg, és elintéztek két gépet, ugyhogy bekapcsolodik de a monitorra nem jut el semmilyen info. Így most otthon van netem de nincs gépem amivel használja, így megint sulira vagyok kárhoztatva. A francba.
ha értenék a számgépekhez annál jobban, mint hogy felhasználó vagyok, és lenne Live XP-m akkor midnen oké lenne, de egyik sem igaz rám, így baráti segítséget kell igénybe vennem.
Quator Sztyepp vidékre vagy ma este vagy holnap irok reagot.
Kedves JK-im Északi városállamokban, ti csak holnap kaptok reagot.
Ahogy néztem lemaradtam a WoD-témáról. Azért csak irok én is.
Szerintem jó játék. Sőt sokkal inkább a mesélésen és a gondolkodáson van a hangsúly mint sem azon hogy na nekem 50 CÉ-m van ha dobok még 42 akkor simán meglövöm az Orkot valamint ha még kidobom vagy 2x az ijjásszabájt akkor meg is hal mert a besti szerint csak xx FP-je van. Sajnos még nem volt szerencsém játszani Wod ot... mármint végig. Elkezdtük de mikor az egyik Herceg feldobta a fél bandát a másiknak miután attól lenyultunk vmit kicsit eldurvultak a dolgok és szegény Nosferatunk és Két Brujahnk feldobta a talpát. Szerencsére a Ravnos tud futni ezért én meg a Tremere túléltük .
Igen itt harc 2 teljes kört emésztett fel (ösz visz volt 8-9 dobás...)
Szal lehet fikázni a vámpirokat milyen életúnt baromságokat lehet csak azzal játszani de ez nem így van.Mi nagyon jól szórakoztunk anno mikor ezt játszottuk és igazából a fél csapat elvesztése sem volt hátráltató tényező....