• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 2 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.11. 20:01

Nasha Verdon

* Tudom, hogy ő mindig tud munkát szerezni, emiatt nem aggódok. De mikor végighallgatom a válaszát és megfigyelem hangját és arckifejezését, kicsit meghökkenek. Nem erre számítottam. Ahogy leteszi elém a két tárgyat, felhúzom jobb szemöldökömet, és egy pillanatra elgondolkodok.*
< Miről van szó? Egy életre elkötelezni magam? Hm, nagyon veszélyesnek hangzik. >

* Utolsó mondatát már csak fél füllel hallottam. Jobb kezemmel felveszem az amulettet, és kicsit megvizsgálom közelebbről. *

* Nem sok időt hagyok magamnak a gondolkodásra, érzem, hajt a vágy az ismeretlenbe, van egy célom, ami talán új értelmet adhat az életemnek. Felveszem a levelet is, majd gyors léptekkel odamegyek Gorakhoz. *
- Rendben van, kérem a kulcsot. * szólok hozzá halk, de határozott hangon. *

* Amint megkapom a kulcsot, felmegyek a szobába. Nem foglakozom senkivel és semmivel útközben. Ha fent vagyok, magamra zárom kulccsal az ajtót, leülök kényelmesen az ágyra és elolvasom a levelet. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.11. 20:47

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 0.nap dél.
Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall

(Wenla)
Odamész a fához és leveszed róla a gyümölcsöt szép sárga színe van.Ahogy beleharapsz és szétárad a szűdban a leve és az íze. Hirtelen emlékek rohannak meg abból az idöböl mikor még gondtalan éled volt. Állandóan az erdöben sétáltál és ezt a gyümölcsöt etted.Teljesen elmerülsz az evésben.Mikor jól laktál és épp helyet keresel a pihenéshez egy alakot látsz felemelkedni a fa tövéböl annyira elméláztál, hogy nem vetted észre. A meglepetéstöl hátratántorodsz és véletlenül rálépsz egy gallyra ami hangos reccsnéssel kettétörik. Az alak megfordul és rádnéz a karja a kardját markolja.

(Ryel wes Nortendall)
Teljesen elmerültél a meditációdban emiatt nem vetted észre az alakot csak most.Ott áll veled szemben és arcán teljes meglepetés látszik ahogy meglát. Úgy néz rád mintha az égböl pottyantál volna ide a fa alá. Amiben lehet is valami de ez nem most volt az elöbb.

//Írjátok le egymásnak magatokat//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.11. 21:26

(Wenla)

Megugrok, és ráadásul még ágra is lépek. Ki az a tökfej, aki az erdőben heverész?! Abban a hitben voltam, egyedül vagyok. Késért nyúlok és mereven nézem az idegent.
-Én gyorsabb vagyok, szóval csak óvatosan-hadarom. Hol a férfi szemébe nézek, hol a kezére, mit akar a karddal.

_____
Wenla magas, 175 cm, vékony, arányos testalkatú, arcát lásd az aláírásomba linkelt képen. Haja szőkésbarna, szemei kékek, jelenleg türkizkék bő inget visel, bő nadrággal és saruval. mellette a gyümölcsfa tövénél a holmijai láthatóak.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.12. 7:27

(Chin)

*Végigveszem a teljes tudástáramat, még a fákat sem kímélem. Kegyetlenül lehajtom magam. Nem volt könnyű elengednem a mestert a halálakor, és tessék: újra meg kell bírkóznom a hiányával. Tőle kaptam mindenem, kivéve talán az életem. De az meg úgyis Mare-ai-é. Úgyhogy mire végzek a gyakorlatokkal már nem kétséges előttem: elvállalom, bármit is kell tennem. A mesterem kedvéért.

Nem is tétovázok tovább, sietve visszatérek a fogadóba, és tétován körbenézek: hol tudnék lemosakodni? Amint találok valami vízzel teli eszközt, mondjuk egy kutat, levetkezem derékig és bő vízzel lemosakodom. A fürdés után a szobámba sietek, ahol gyorsan menetre kész állapotba hozom a felszerelésem. A borosflaskából jót húzok, de ez eszembe juttatja, hogy még nem is ettem ma...

- Csak nem rohanhatok el éhen! - dünnyögöm magam elé.

A cuccaimmal lesétálok a fogadó étkező helyiségébe, majd intek a fogadósnak.

- Egy bőséges reggelit kérek! És egy üveg erőset! Meg egy üveg bort kísérőnek!

Ez a fél óra már nem lehet probléma...remélem.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.12. 10:22

(Ryell)

-Oh elnézést.-mondja miközben elengedi kardjátl.- Nem tudtam hogy rajtam kivűl más is jár erre. Nézze el ovatosságom.
<<Remek. Legalább megtudhatom merre vagyok.>>
-A nevem Ryell. Lehet kicsit ostobán hangzik de nem tudja véletlenül merre vagyunk?

<<Ki az a nő? És miért hiszi hogy gyorsabb nállam?Na mindegy haladjunk csak szépen sorjában. Ha nem állja utamat akkor tőllem aztán lehet bárki.>>
Közben szemével végigméri az idegent és próbálja megfigyelni fegyvereit.

Haloványkék tunikát felette világoskék selyem-köpenyt hord. Derekán, egy öv melyen ott lóg kardja.Barna állig érő haját mindig két oldalra fésülve hordja. Arcát nem „díszítik” sebhelyek és ráncok sem . Közepes testalkatú, nem látszik, rajta hogy törékeny lenne.
Magasság:178 Súly: 68Kg Szemszíne: Sötétkék Haja: Állig érő mélybarna.

.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.12. 10:54

(Wenla)

-Inkább óvatlanságát-javítom ki a férfit. Lazítok tartásomon, és nem áll úgy a kezem, mintha menten belé akarnák egy kést röptetni, inkább leeresztem. A bemutatkozást elhalasztom, mindenféle jött,mentnek nem fogom elárulni a nevem.
-Hogy hol?-vállat vonok.-Attól függ, maga merről jött. Mert én Hat Városból, és a Sheral felé megyek, szóval a kettő között. De mi az, hogy nem tudja hol van? Részeg?
Mikor végigmér, megrándul az arcom.
"Na, ez is kezdi a stírölést. Minden pasi csak nőkupec!"
Visszalépek a gyümöfához, még két darabot a holmimba teszek, közben figyelem a tagot.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.12. 11:15

(Ryell)

-Nem nem vagyok részeg-erre elmosolyodik- mindazonáltal amitt tudni akartam megtudtam. Köszönöm.-kicsit elmereng ezután
<<Ezek szerint délen vagyok. Persze nem anyira mint hittem. Pyarron még innen is messze van. Nem baj. Okkal vagyok itt. Ideje hogy fényt derítsek erre az okra.Remélem a tekercsel jutok valamire.>>

Látva hogy a nő egyártalán nem érdekli ki ő és miért van itt egy köze fának támaszkodik és úgy folytatja a beszélgetést.
-Mondja és miért megy a Sheral felé? Talán vándor?.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.12. 11:22

(Wenla)

Bal szemöldököm felszalad, arcom jobb felét kipúposítom belülről nylevemmel és kissé unottan elteszem a késem:
- Ha ismerkedni akar, rossz macára tett. Keressen valami nimfát, vagy elfet, szép nagy erdő ez, ne engem fárasszon.
Felkapom a holmim, és magamban elmondok egy szitkot. Pihenni akartam, erre elém keveredett ez az alak!
-Egyébként nem vándolok, hanem bűnbocsánatot árulok-hazudom. Szerintem nyilvánvaló, hogy úton vagyok, és csipkelődő hangnememből nem adok alább. :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.12. 12:36

Ryell

<<bűnbocsánatot árul... :lol: >> Halovány mosoly.

-Ha nem hát nem-mondja abszólut nyugalommal telt hangon . Az árnyákba huzódva figyeli egy darabig a nőt majd ismét megszólal- nem akartam sem untatni sem megismerni pusztán arra lettem volna kiváncsi miért jár erre? Én csak véletlenül vetődtem erre ezért is nem tudtam hol vagyok.

<<Ha most azt mondom neki nem tudom miért vagyok itt biztos bolondnak néz... Akkor míg válaszol el kell olvassam a tekercset. Nem ártana egy utítárs mert mint arra volt szerencsém rájönni nem vagyok egy nagy természetjáró.>>

Előveszi a tekercset miután megvizsgálta a pecsétet óvatosan felnyitja azt.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.12. 13:18

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Résztvevők: Nasha Verdon

Kinyitod a levelet egy ismerős kézírás fogad.
Ha ezt olvasod bekövetkezett az amit nem szerettem volna, elkezdődött.Vannak kötelségeink amik a multhoz kötnek minket neked is. Azért vagy itt hogy ezt a kötelességedet leród. Ez elől nem lehet elmenekülni kibújni mindig megtalál. Vigyázz magadra. El kell menned Zenton városába és ott meg kell keresned Thurza Dephriton-t ő elmondja mit kell tenned.
Ennyi áll a levélben és semmi más se aláírás se búcsú semmi. Amikor felnézel az olvasásból egy furcsa kép tárul eléd. Egy szobában ülsz az ágyon ami tiszta por ablaküveg kitörve és tele van szeméttel. Magad előtt egy ajtót látsz ami nyitva van.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.12. 13:30

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység útközben
Résztvevők: Chin Chüang

Miután letudtad a gyakorlatokat elindulsz visszafelé a fogadóba teljesen elgondolkodva felmész a szobádba összepakolsz és elindulsz lefelé.Lemész mikor észreveszed hogy ez nem az a fogadó ahol megszálltál. Minden romokban és poros, ajtók leszakadva asztalok összetörve. Egy jó ideje nem használja senki sem. Látsz egy lépcsőt veled szemben ami az emeletre vezet. Jobbra a kijárat balra a terem végén egy másik ajtókeret ami mögött az erdőt látod mert ajtó nincs rajta. Ekkor nyikorgást hallasz és lépteket fenntről az emeletről.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.12. 13:37

(Chin)

*Lefelé haladtomban felriadok a merengésből...*

< Mare-ai! Hol a bánatban vagyok? Mi történt a fogadóval? >

*Alaposan körbenézek és meg kell állapítanom, hogy ez a fogadó nem az, ahol én szálltam meg!*

- Ez így nem ér! Most hol fogok megreggelizni? - kiáltom a plafonva meresztett szemmel. Tartok tőle, hogy az öreg mesterem tréfált meg, a túlvilágról...

A zajt hallva sok minden átcikázik a fejemben.
Gyorsan leküzdöm a véremben támadt zubogást, és a harci vágyat.
Inkább gyorsan helyet foglalok az egyik asztalnál, amelyik kicsit is épnek tűnik, majd a borosüvegem előkapva iszom egy kortyot.
Aztán még egyet.

igyekszem teljesen nemtörődömnek kinézni, de belül pattanásig feszülnek az idegek: harckészültségben vagyok...*
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.12. 13:44

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Résztvevők: Wenla,Ryel wes Nortendall

(Ryel)
Ezután a kis közjáték után felnyitod a levelet.

Nos itt vagytok mind a ketten Ryel és Wenla vannak kötelességeitek amiket teljesítenetek kell ezért el kell mennetek Zentonba és ott megkeresni Thurza Dephriton-t ő elmondja mi a teendőtök.
Ránézel a nőre és furcsa dolgot érzel mintha láttad volna már valahol de akkor nem így nézett ki. És különben is kié a másik név ami a levélben van?

(Wenla)
Látod a férfi nem törödik veled elővesz a zsebéből egy levelet és elkezdi olvasni. Ahogy nézed furcsa érzés kerít hatalmába valahonnan ismered de nem tudod honnan. Meg mernél rá esküdni hogy sohasem találkoztatok mégis ismerős, és nem azért mert hasonlít valakire akit ismersz. Majd mikor végzett a levéllel eléggé meglepetten rádnéz, mintha gondolkodna valamin és kérdezni akarna de nemigazán tudja hogyan tegye.

//off: Lorin légyszi valami világosabb színnel írj mert nem látom mit írsz//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.12. 13:48

( Nasha Verdon )

* Az ismerős kézírás meglep egy pillanatra, de nincs időm ezzel foglalkozni, a levél tartalma kicsit felzaklat és megijeszt. Mindig én alakítottam a sorsom, senki nem szólhatott bele. Pillanatok alatt megérik bennem a gondolat: *
< Most már végigmegyek az úton, amit kijelöltek a számomra. Lesz ahogy lesz. >
* A legnagyobb meglepetés akkor ér igazán, amikor felnézek a levélből. Egy pillanat alatt felpattanok. *
< Legjobb tudomásom szerint egy fogadó szobájában ültem le, nem egy ilyen látszólag elhagyatott helyen. Hol vagyok? Ki szórakozik velem? >

* Majd gyorsan ellenőrzöm mi van nálam, elrakom a levelet és az amulettet, felkapom a cuccaimat és lassan, óvatosan megközelítem az ajtót. Megállok előtte, kicsit hallgatózok, majd ha semmit nem hallok, kimegyek. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.12. 15:05

(Wenla)

-Van térképed? Mért nem ezzel kezdted, ember?-okvetlekedek oda mellé. Odamászok, de csak egy levelet látok, bele se olvasok.
-Fenébe, már azt hittem, van valami hasznod is.
Aztán jön az érzés, megszaglászom a férfit, elállok tőle:
-Te füvezel!
"Tuti azt szív, csakis ettől lehetnek kába megérzéseim. Uxia egyszer megkóstolttatott vele, na ez a mostani hasonlít arra, csak jóval enyhébben és nem lebegek."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 2 / 51 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...