• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Belváros-A részeg sárkány

Az ígéret földje...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: Belváros-A részeg sárkány

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.11. 15:42

(Lorin)

Megszakítja a mozdulatsort majd Theironhoz fordul:
-Hogy-hogy mit csinálok? Megpróbálom megállapítani mégis mi ez. Te talán tudod? Mert feleslegesen nem próbálkozok.-várja a választ de közben továbbfolytatja
-Bár most hogy mondod lehet nem kéne annyit tudnom. Elmére ható dolgok....ajaj.De ennek ellenére nem szeretnék egy ilyen.... gömböt a táskámban tartani ráadásul úgy hogy nem is tudom mi az.Szóval ha tudod akkor most mond el!

<<Nem hiszem el hogy Scavella csak egy rabszolga. Kizárt. Ez biztos csak csúfot akar űzni a hiszékenységemből...Azt úgyszint lesheti>>

Közben elveszi a kulcsot a fogadóstól.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.11. 16:16

-Nem javaslom, hogy egy idegen feltehetően nagyon is veszélyes tágyon bármilyen kísérletet tégy. Ugyanis magas mágiát évek úta ismerő magiszterek haltak bele hasonlókba. De ha bízol Arelbe ám tedd, talán akkor még ma a Hallgatag urat is megláthatod...Darton biztos jó tréfának tartaná...-nevet
-Természetesen, ha szeretnéd a gömböt nem magadnál tudni, már szóltam is egy négy fős egységnek, hogy jöjjenek, és juttassák el méltó, és biztonságos helyére.

// Jobbulást kívánok Lorin! Remélem talin megismerjük egymást. Nyugi én is egy rakás szerencse vagyok, tavaly nyáron sikeresen kettétörtem (2 darabra igen...) a térdkalácsom. Pedig csak rosszul léptem.
Versenyzünk még?? :D //
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.11. 19:33

(Lorin)

-Hogy bízom-e Arelben?-most rajta a nevetés sora.-Ennek ellnére valahogy nem szívlelem a Halgatag Úr társaságát ezért inkább elhalasztom a vele való találkozást.-hadja abba a nevetést.
<<Nem így képzeltem a halálom :? . Mert ennek így semmi értelme, igaz ügyért vagy hasonlóért igen de egy vacak fekete kődarabért? A fenét!>>

-Szivesen odaadnám de, miért pont hozzám jutatta az a Hölgy? Valahogy nem értem miért kelletem pont én neki? Hiszen tudta hogy Arel felkentje vagyok! Miért adta volna nekem ha tudja hogy első dolgom lessz -miután felfedeztem volna- hogy elvigyem valami varázslóhoz vagy hasonlóhoz?
<<Valamint még mindig nem bízom bennetek>>

//Köszönöm. A versenyt inkább kihagynám lévén esélytelen vagyok. Nekem 1 szer (pontosabban 2 szer) tört eddig csontom mind a kettő csak új volt noha az egyik 2 helyen is.//
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.11. 19:43

- Bocsáss meg Serlinan ha valaki te megértheted a bizalmatlanságom okát. Olosen ki elől menekül pontosan? Inkvizíció? Fehér páholy? Mi ez a tárgy amit át kéne adnom neki? Az Erioni nemes is vád alatt áll vagy csak eszköz? Köszönöm hogy figyelmeztetsz, de amíg nem látok tisztábban az ügyben addig nem változtatok a véleményemen egyszerű tolvaj lennék, ha nem a címzettnek adnám át a küldeményt. Ha nem bíztok meg bennem annyira, hogy segítsek Olosen kézrekerítésében akkor ha az úgy megfelel az általatok meghatározott helyen fogok várakozni amíg ti elkapjátok.

- Rendben a többit megbeszéljük holnap. Köszönöm Rindan.
- Jó éjt uraim.

//jobbulást Lorin
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.11. 20:41

Ki Siro

*Beérve a szobámba összegzem a ma látottakat. Utána leveszem a felső ruházatomat a hakamát. A papucsot magamon hagyom és bebújok a jó meleg ágyikómba. Természetesen a slantőr a párna alatt, slankard melletem. Az ajtó becsukásakor -vagy még előtte- egy kis darab papírfecnit betettem az ajtófélfa és az ajtó közé. Kulcsra zártam az ajtót kétszeresen is és benne hagytam azt. Ezen felül használom az ébredés pszi diszciplinát magamra (egy E-s erősítéssel) halk neszre alkalmazva azt a szobámban.*

<Na azt hiszem ennyit tehetek nyugodt pihenésem érdekében. De nagyon nem tetszik itt nekem valami. Talán nem lesz nyugodt az éjszakám? Mindenesetre egy ilyen fárasztó nap után kijár a pihenés.>

Jóccakát :D !!!
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.12. 17:08

Garmacor

-Olosen mióta kitudódott, hogy mivel foglalkozik, mindenki elől menekül. Halálos ítéletet szabott ki rá a konventikulum.
Miféle erioni nemes? Egy erioni nemestől kaptad amit áthoztál? Te jó ég...Mi volt a neve?-Rindan köhög...-Igaz is térjünk aludni...-Jó éjt uraim! -Még erről jelentést is kell írnom...-Nyugodalmas jó éjszakát még egyszer!-vakkantja búcsúzásként.

Ezzel Theiron elviharzik.

Rindan elindul a szobák felé, és hozzá teszi: -Gyere te nagyranőtt művész!-int felfeléd.

Miután felmentek, és egy takaros szobát kapsz.
Az emeletre felérve Rindan rámutat a fémből készített körrel díszített ajtóra. Amint beléptek Rindan ahhoz képest mily öreg nek látod igazán könnyed és olajozott mozdulatokkal szedi szét az ágyat, és helyén ott hagyja az ágyneműket és a takatót. Az ág darabjait összefogva elviszi, ha segíteni próbálsz neki, illedelmesen visszautasítja. A fal mellett faragott motíumokkal díszített szekrény áll. A szoba végében a zsaluzott ablakon, ha kipillantasz a város fényeit pillantod meg. Gyönyörű látvány Pyarron éjszaka. A hitelen megvetett ágyféáln hamar elnyom az álom. Hosszú volt ez a nap.

Lorin

Mivel Theiron elment a kérdésedre az elf adja meg a választ miközben sétáltok a szobád felé.

-A kislánynak valószínűleg nagyon gyorsan keríteni kellett valakit akinek átadhatja, és te rosszkor voltál a számunkra jó helyen.

Amikor felmégy a szobádhoz megpillantod a kezedben lévű rombuszt ábrázoló kulcsot. Megkeresed hozzá a megfelelő ajtót. Az ajtó olajozottan nyílik.Benyitsz.
Az ajtóval szemben körülbelül négy lábnyira oldaltfordítva fejével a falnak találod a jóminőségű, és eléggé puha ágyat, ami a makulátlanul tiszta vékony paplannal és a nagy párnával csábítónak mutatkozott egy jó kis alvásra.
Az ágy végén helyet kapott egy láda. Amint kinyitod megpillantod, hogy üres. Valószínűleg ebbe rakhatod ingóságaidat. Az ágy távolabbi oldalán pedig fából faragott éjjeli szekrénykét pillantasz meg, rajta lámpással. Az ággyal szemben faragott motíumokkal díszített szekrény áll. Az ágyat elfoglalod, és úgy találod mintha te lennél aki először itt fekszik, olyan tiszta, és rendezett.

Mind

Másnap reggel nyugodtan ébredtek.Mindenki a saját tempójában.Lentről alig hallotok valamit. Csak az álom és ébrenlét határán csapj meg az orrotokat a sülő étel, illata. Ekkor rájöttök nem is vacsoráztatok, és ez a nap sűrű lesz, edző párbajjal, és rejtéllyel ékes.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.12. 17:41

(Lorin)

-Így már érthetőbb.-válaszolja az elfnek
<<Elhiszem de el nem fogadhatom!>>

A felesleges cuccait lepakolja a ládába majd lefekszik.
<<Hosszúvolt ez a nap tényleg, remélem mihamarabb találkozom Scavelláva-már ha így hivják-Tisztázni szeretném ezt a dolgot. Nagyo nem szeretem ha átvernek!Azt ha kihasználnak pedig mégkevésbé!!!>>

Másnap reggel.
Nagyot nyújtózik az ágyon.
- Hú ez nayon jól esett.-mikor megérzi a a reggeli illatát gyomra nagyot kordul.
-akkor induljunk is...hopsz valamit elfelejtetem.-Magához veszi fegyvereit és felszerelése java részét. Majd a sólymát is magához inti.
-Tudom tudom megint bezártalak.-szélesre tárja az alakot - Tessék menj de aztán időben térj vissza!-ezzel szabadjára engedi a madarat.
Kivonja tőrkardjt majd a pengéjét kezdi egy ronggyal törölgetni majd megvizsgálja élét.
<<Lehetne rajta igazítani de ma nem vérre megyünk>> Visszacsúsztatja tokkjába és az ajtón kilépve lefelé veszi útját.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.12. 20:26

Ki Siro

*Nagy ásítozások és nyújtózkodások közepette felkelek. Megnézem hogy meg van e az életem (kard+tőr). Az ételszagára erősen beindul a nyál termelődésem de előtte egy gyors meditálás (kb.10 perc) és persze kard tissztítgatás és renbeszedés a párbajra. :D Aztán felöltözöm természetesen megtisztelem az "ellenfelemet" és csak a hakamát és a felsőrészt (gi) öltöm magamra. Ezután az ingóságaim leellenőrzése, és irány a fürdő (egy pokrócot azért még magamhoz veszek).*

<Na a mai napi program sűrű lesz az egyszer biztos. Mindenesetre a legjobb formámat kell hoznom.>

*Elindulok a fürdő irányába.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.13. 13:34

az újabb kérdések hallatán elkomorul az arcom, de mielőtt szólhatnék Rindan közbeszól
- Jó éjt uraim
majd követem Rindant a szobába érve már mozdulnék, hogy segítsek neki amikor Rindan gyakorlott mozdulatait látva rádöbbenek, hogy nincs rá szükség
- Jó éjt Rindan.

reggel kipihenten ébredek magamhoz veszem a fegyvereim és a lantom majd lemegyek a fogadóba, ha látok valakit akkor köszönök neki majd leülök egy asztalhoz és amíg valaki elő nem kerül hallkan pengetek egy khál balladát

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.13. 18:15

Ki Siro

A csillogó, szép fürdőhelységbe belépve megpillantod a fogadós feleségét. Az idősödő hölgy tisztelettel pillant feléd.
-Üdvözletem az úrnak. Fürdeni szeretne? Máris hozom a forró vizet, és az illatos szappant, addig kérem várjon.-és tényleg az idős nő térül, fordul, és a csinos cselédlányok közül kettő-három hozza is fel a meleg vizet, az idős asszony pedig illatos pipereszappant nyujt át neked.
Jól indul a napod. A körülbelöl két méter átmérőjű széles fa vödörben elnyújtózol, és megmosakszol. Tényleg jó az illata a szappannak, és milyen olcsó is volt ez az egész.

Mindenki

Először Lorin,aztán Kirak majd végül Ki Siro ér le.
a lépcsőről leérve az épp a pultnál szorgoskodó Rindant majd a csaposlányokat látjátok meg. Egy négy fős asztal van megterítve nektek. Rindan mindannyiótokat köszönt, halk lant pengetést hallotok, fületeket követve eléggé hamar rátaláltok az elf Serlinanra aki most is szintén bús nótát húz. Ki tudja miért....Ez a dal ma kicsit másképp bús mint a tegnapi, ez inkább olyan mintha vissza emlékezne az erdők reggeli illatára, és az ottani lombok takarta napfelkeltére, amely oly tarka és élettel és dallal teli, mint errefelé a városban sosem.

Az általános tisztaságot már itt megszokhattátok. Minden olyan mint a ptyolat, a leg kritikusabb szem sem talál egy hajszálat, egy foltot akár a tányéron vagy a padlón. Pedig ahogy emlékeztek este az öreg nem takarított. A csaposlányok bájosak és szappantól illatoznak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Selmo 2008.03.13. 18:56-kor.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.13. 18:36

Ki Siro

<ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jól esett ez a fürdés. Szinte újjá éledtem. Na de nem szórakozhatok. Dologra Siro.>

*Lemegyek a fogadó kocsma részébe. Egy szolid köszönés néhány meghajlás közepette.*

-Szép jó reggelt mindenkinek! Na látom te neked is jó a hangulatod így korán reggel. Üdvözöllek.

*Szólok oda a khálnak.*

-Jó reggelt neked is Lorin. *Széles mosoly az arcomon. Lerí rólam hogy már a párbaj jár az eszemben.*

-Remélem nem történt veletek semmi szokatlan az éjszaka. Megaztán a tegnapi napon elég sok dolog zúdult ránk. És van egy olyan érzésem hogy a mai napunk sem lesz sétagalop.

*Látszik rajtam hogy már rég nem a párbaj jár az eszemben.*

<Jaj Nastar mi lesz velem ha nem tudom a küldetésemet teljesíteni. De persze ez NEM történhet meg. A mai napon megnyerem a párbajt és lezárom ezt az egész kalandot.>

*Amennyiben a fogadós oda jön és megkérdez engem a reggeli felől.*

-Jó reggelt! Kapható itt a kocsmában valami féle tiadlani étek?

*Kiváncsian várom a választ.*
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.14. 7:52

(Lorin)

-Jó reggelt mindenkinek!

-Neked is jó reggelt Siro!- ő is széles mosolyra hűzza száját- Talán a párbajtól vannek ilyen érzésid? Ha nem akarod nem muszály 8) :lol: .-Cukkolgatja a tőlle megvárt baráti hangnemben.- Természetesen csak vicceltem.

Ha a fogadós oda jön akkor:
-Valami regggelit kérek
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.03.15. 8:50

felébredve magamhoz veszem a fegyvereim és a lantom majd lemegyek a fogadóba leérve körbenézek
- Jó reggelt a hölgyeknek, Lorin, Rindlan.
Serlinannak csak biccentek nem akarom megzavarni
- Rindlan majd valami reggelit légyszives ha lesz egy kis időd?
majd leülök Lorinhoz
- Hogy aludtál?
- Ugye megbocsátod?
és halkan kísérni kezdem Serlinant

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.15. 11:08

(Lorin)

-Jól, túl jól. Régóta nem aludtam ilyen őőőő nyugodtan . <<Meg persze egyedül...>> Kicsit elmélázik ahogy gondolatai ismét Scavella felé cikáznak.
<<Remélem nincs igaza Theironnak. Végül is mi a fenén vagyok fenn akadava? Azt leszámítva hogy elég csúnyán átvertek... Elvégre csak egy nő. Majd lesz másik. 8) >>

-Mi, dehogy ugyan már hogy bánnám-ocsúd fel Kriak második kérdésére.-attól hogy engem nem áldottak meg az istenek zenei tehetséggel még én is értékelem azt.
<<Bár játszhatnátok egy fokkal vidámabb nótákat... fogadjunk nem ismerik a Hej' a vén kalóz ha berúg-kezdetűt...az elf biztos nem :lol: >>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.15. 14:53

Mindenki

Rindan kedélyesen köszön mindnyájatoknak, és felkínál egy menüsort, melyen a tojásrántottától, a húsételekig minden megtalálható, és a helyhez képest jutányos árakon.
-Tiadlani étekkel sajnos nem szilgálhatok.-mindja Ki Sironak.

Kirak mikor el kezd pengetni az elf kérőn néz rá,és a khál fejébe egy hang szólal meg:

-Most légy oly kedves ne, barátom. Ezt egyedül kell játszanom. Bocsáss meg.

A megrendelt finomágokat egyszerre és gusztusosan tálalva viszi ki Rindan, viszonylag rövid idő alatt. Az étel nem csak guszusos, de finoman fűszerezett, és meleg.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
137 hozzászólás • Oldal: 6 / 10 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Pyarron