Moderátor: Admin
Shaidar Haran írta:Folyton ezt kapom ki mikor frissítek vagy szerkeztem az adatlapom:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) [2002]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Yvett de Crei írta:Shaidar Haran írta:Folyton ezt kapom ki mikor frissítek vagy szerkeztem az adatlapom:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) [2002]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Ha valakinek hasonló problémái volnának akár csak egyszer is, kéretik szólni!!!
Yvett
Yvett de Crei írta:Shaidar Haran!
Írtam neked pm-et.
Yvett
[cir=300x200]http://kepcime[/cir]
Yvett de Crei írta:Shaidar Haran írta:Folyton ezt kapom ki mikor frissítek vagy szerkeztem az adatlapom:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Ha valakinek hasonló problémái volnának akár csak egyszer is, kéretik szólni!!!
Yvett
Yvett de Crei írta:Profilban először állítsd be, hogy pm érkezésekor felugró ablak értesítsen, majd csak és kizárólag az oldalra engedélyezd a böngésződben a pop-up ablakokat - kéretlen reklámblokkokat innen nem fogsz kapni, csak a kockagenerálóhoz és az értesítőhöz szükséges ez az engedélyezés.
A szerkesztő ablak felett a formázások között találsz egy ilyet: cir=
Ezzel egy nagyobb képet is be bírsz tenni kicsinyítve a fórumra és akkor nem fogja széthúzni az oldalt.
Így használd:Csak külső linkről lehet, számítógépről nem tudsz feltölteni képet. A megadott érték tetszőleges lehet, nem kötelező a 300x200-as
- Kód: Egész kijelölése
[cir=300x200]http://kepcime[/cir]
Yvett
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó