Igen. Pont ezért NEM WoWozok. Másrészt elveszi az időd.
Én anno Guild Wars-oztam. Nekem nagyon bejött. Abszolúte nem farmolásközpontú játék, nem emelik havonta a szinteket, vagy pve, és pvp része is, (a pvp csak arénákban folyik) Ugyan nem nyíltak a területek, azaz városokban kell összeállnia a csapatoknak, (ha kimennek akkor csak a csapattársaid, meg az npc-ket látod ) viszont NEM HAVIDÍJAS, és sokkal szebb a grafikája, mint a wownak.
Remélem ezt nem vettétek spamnek, csak leírtam, ha valakinek akad kedve próbálja ki, bár ez is viszi az időt, mint a Wow, úgyhogy nyár előtt én se fogok játszani.
Sziasztok Joe mindenkitől elnézést kér, akinek esetleg reaggal tartozik. Gondja támadt - egyszerűen elszállt a netje. Teljes erőbedobással a probléma kiküszöbölésén van - addig is türelmeteket kéri
Nekem a guildwars nem jött be annyira mint a wow, hiába jobb valmivel a grafikája. Egyébként néztem az új kieges videókat, jobb lesz a grafikája sokkal mint a jelenlegi. Az, hogy az idődet elveszi, az tény. De ha nem vagy őskocka akkor szerintem egész jól megoldható némi játék és szórakoztató is suli után...
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Az a baj, hogy ha végig akarsz tolni egy küldetést akkor az 1 órától három óráig terjedhet, jó csapattal. Ez egyetlen main quest. Nekem ez az idő már sok, ha meg rendesen akarsz haladni, kicsit kiélvezni a dolgot, akkor mondanom se kell ennél többet is tud játaszni az ember együltő helyében. Módosítok, mert igazad van: nekem az egyetemen veszélyes kaland ezzel vinni el az időmet. Középsuliban volt rá kapacitás (bár az utolsó évben nemigazán).
Zselatinkocka szörny HuHa Ynev milyen förtelmes cukrászkisasszonyfaló-tortadísz szörnyein kell majd átverekednünk magunkat.... én viszek kutyát az majd megeszi
Ez amúgy emlékeztet egy régi ütsz-felveszed-szintetlépsz kalandunkra. Ott éppen gonosz kis manók voltak az első enemyk. Öhm tápállat karikkal menntünk (bár le is jáccottuk addig!-bérletünk volt az Erioni Rúnamágusoknál /ha elkopna/). Kb két perc volt velük a fight. Aztán jött a java, Yorkshire pudingok . Ha levágtuk őket vagy elfolytak vagy ketté osztotdtak, aztán felfedeztük a főpudingot ( )aki kicsit nagyobb volt és ey bokorban gyártotta a kis pudingokat. Meg untuka harcot ezért egy laza 6-os erősségű Szent Tűzzel szétpörköltem mind azokat mint a feléjük nyomuló Tűzvarit... (aszonta neki nem fáj...a KM nem így látta...)
Mindenkinek szeretnék szólni, hogy ezen a héten vasárnap irok reagokat, mert addig egyébb más teendőimmel, fogok szórakozni a héten. (Szuínjátszó búcsú fellépések, meló, ilyesmi.)
Üdv emberek! Főleg akik a Szolnok - Csenger vasútvonal valamely érintési pontján laknak!
Nos az a helyzet h utánnanéztem az elvírán és kicsiny rendezvényükről nem lehetséges hazaérnem, szóval akinek van egy szabad ágya, díványa, priccse, szalmazsákja vagy bármily hasonlója, az kérem jelezzen felém MSN-en vagy itt pm-ben!