• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 7 / 51 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.16. 13:28

(Wenla)

-Kettő szoba kellene pontosan. Én és az úr nem vagyunk közeli ismerősök vagyunk, hogy egy légtérben háljunk-szúrom közbe, nehogy már egy idegennel aludjak, aki ráadásul pasi is, és a pasik sose bírják ki nővel sokáig tétlenül. Ez nem túlzás, ez így van.
Úgy ülök le, hogy Ryellel szembe lehessek.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.16. 13:40

Ryell

- A számból vette ki a szót-mosolyog Wenlára-inkább gyunyosan semmint vidáman.-Két szobát szeretnénk!
- Akkor remélem most beszélhetünk arról amiért itt vagyunk!-vált kissé komorabb hangnemben.- Azt szeretném tudni hogy körülbelül milyen messze és milyen irányban fekszik Zenton!
<<Elég okot adott rá hogy ne bízzam benne.... mi van ha az este lelép?>>
Hátra dől az ülőalkalmatosságon kezeit mellkasa előtt összekulcsolja és türelmesen várja a vacsorát valamint Wenla válaszát.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.16. 13:45

(Wenla)

-Hú, de komorak vagyunk! Üres a bendő, ugye? Zenton nevét táblán láttam, errefelé mutatott, és mivel sose jártam ott korábban, az ujjamból szívjam ki, milyen messze van? Lehet, ehhez a fogadóhoz nem messze. És nem kell fintorogni. Bocs, hogy nem dobtam hanyatt magam azonnal, hogy találkoztunk és nem mászok magára. De szerintem ennek elmaradásának mindketten nagyon örülünk.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.16. 14:11

Ryell

<<Ha tudná menyire örülünk! Főleg én... ha nem így állna a dolgokhoz még a végén megint elcsesznék valamit. Most pedig több forog kockán mint egy kellemes éjszaka.>>
- Ennyivel is előrébb vagyunk.... öhm vagyok.-javítja ki magát gyorsan.- mellesleg fontosabb dolgom is van annál mint hogy szoknyákra vadásszak reggeltől napnyugtáig de jól látja nem is oly rég pont így éltem cefreszaggal átitatott napjaimat.

<<Azóta viszont sok minden megváltozott... többek között kicsaptak Lar-Dor-ból... hehe milyen röhelyesen nézett ki a kis segédprofesszor feje amikor a vezetőség elé cipelt én pedig próbáltam mentegetőzni, mondjuk lehet nem a pillangókra kellet volna hivatkozni 8) >>
Aprócska mosoly a szája szélén.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.16. 18:08

(Wenla)

Vigyorgok, hogy a többesszámot nehezen hagyja el beszédéből.
-Tehát nagy nőcsábász hírében áll. Ahhoz kissé nyúzott, mondja, mit esznek magán annyira, amit én nem fedezek fel? -nem gúnyolódok, csak szúrkálódom, félkomolyan. Közel a levesestányérhoz én se vagyok olyan harapós.
-Hm, egész nap szoknya alatt kotorászni, bele lehet pistulni. Fogadni mernék, a végén már nem tudta, korsóból, vagy nőből kortyol éppen...-szedtem magamra matrózi szavakat, nem botránkozom meg a szabadosságon.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.03.16. 18:44

( Nasha Verdon )

* A választékot hallván, meg sem lepődök. *
- Én kérnék akkor a sült marhahúsból rizzsel, és egy kis gyümölcssalátát.

* Chin rendelésén kicsit kuncogok az orrom alatt. Viszont a magyarázkodás már tetszik. *
- Persze. Elhiszek én mindent. Ellenben köszönöm a meghívást. Legközelebb én állom.

< Úgy látom, fog itt bor folyni patakokban. Na mindegy, meglátjuk, ki bírja tovább az ivászatot. >
* Kérdésére viszont kicsit meghúzom a vállam. *
- Nos, én már nem csodálkozom semmin. Az, ahogy idekerültünk, már kimeríti részemről a furcsaság fogalmát. Az erdő csak rátesz egy lapáttal. Az idő múlása meg csak hab a tortán.

* Amikor kihozzák az ételt, már nagyon éhes vagyok. Viszont ahogy meghallom az árát, nagyon meglepődök, és ez meglátszik az arcomon is. Nem hagyom szó nélkül. *

- Meg se haragudjon hölgyem, de ennyi pénzért Erion legjobb fogadójában egy lakosztályt bérelek teljes ellátással 1 hónapra. Meg tudhatnám, hogy miért kerül ennyibe minden?

// off: értékbecslés: 3-as. //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.16. 20:52

Ryell

-Valójában annyira azért nem voltam sosem részeg hogy összekeverjek egy nedűt egy hölgyeménnyel- abszolút természetesen válaszol mintha nem is érdekelné az hogy egy nővel beszélget éppen nem asztalhoz illő dolgokról.<<Hiába, az asztrális kondicionálás 8)... >>
-Hogy mi tetszett rajtam a nőknek magam sem tudom lehet az hogy, én voltam a legnagyobb léhűtő? Igen ez valószínű. Bár Erionban a nők...
elharapja a mondatot ahogy ismét eszébe ötlik az Erioni kalamajka és Oirin Xan kisasszony szemeivel egy pillanatra a kinti világot kezdi vizslatni majd folytatja :
-... a nők gyakran nem nézik kivel vagy éppen mit csinálnak.
<<Darton segíts hát felednem! Miért nem hagy végre békén ez az emlék? Miért? >>
Szempillantásnyi összpontosítással kisöpri a nem kivánt dolgokat fejéből majd visszatér a társalgáshoz.
- És ön? Sok férfival volt már dolga?
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.16. 21:09

//Togar! A két csapat amúgy egy helyen van, vagy a többiek egy másik fogadóban vannak?//

(Wenla)

Mutatóujjamat feltartom:
-Áá, magáról beszélünk, nem rólam :D 8) Egyébként aláírom, sokan megpusztulnak a bajkeverőkért, és ha egy jóféle dorong kerül az útjukba, elvesztik a fejüket. Erionból jött?
Felcsillan a szemem. Végre messzi történeteket hallhatok, és nem rám terelődik a szó:
-Azt hallottam, abban annyi ember lakik, mint más helyen egy országban! Meséljen, tényleg minden féle nép és áru megtalálható ott? Van negyed a halottaknak amik éjjel kikelnek a sírból?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.03.16. 21:14

(Chin)

*Szó nélkül kipengetek 1 aranyat és 1 ezüstöt az asztalra. Nekem az ár, az ár. Amikor kihozzák az ételt módszeresen a pusztításába kezdek. Minen fogás mellé bekortyolok egy üveggel. Az első után ránézek Nashára és elpirulok.

- Bocsásson meg udvariatlanságomért - dadogom. - Fogadósné! Három üveg bort a jobbikból a kisasszonynak...
Majd visszafordulok asztaltársnőmhöz, és folytatom a beszélgetést.
- Bocsásson meg, de az éhség kiverte a fejemből: merre is tart? Mivel foglalkozik? Van valami különösebb uticélja, vagy csak sodródik a széllel?
Ha igen remélem egyfelé fúj minket. Még két dologgal tartozik...
- hunyorítok rá huncutul.

Az ajtón belépők nem igazán érdekelnek, az étel és Nasha leköti figyelmem...*

// Off: Az asztalnál ülő alak úgy 184 cm magas, közepesen testes, inkább szíjjas izomzatú, barna mandulavágású szemű, barna haja és enyhén aranysárga bőre van. A ruházata egy zárt vászoncipő, bő nadrág, egy szövet ujj nélküli ing. Meg egy hasonló anyagból készült kabát hozzá... A bal alkarján valamilyen minta van rajzolva. A ruházata a fehér és a halványkék variációi. Mellette málhazsák, és egy széles karimájú szalmakalap...//
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.16. 21:23

Ryell

<<Még csak véletlenül sem akar elárulni semmit, na mindegy akkor mesélek én, elvégre mi mást csináljak míg nem jön a kaja?>>

-Valóban van olyan negyede ahol holtak mászkálnak, arról Dartonita testvérem azt regélte hogy mindennap szörnyű harcokat vívnak a papok és a holtak. Ellenben van olyan negyede is ahol félig negyedrészt vagy csak jórészt holtak hold korosak és egyéb bortól bajtól vagy épp nőtől szenvednek a népek. Na erről a negyedről sokat mesélhetnék de körülbelül arra emlékszem hogy 5 percenként új kancsóval rendelnek nekem percnyi ismerőseim. Majd arra hogy egy kés- hasonló arra- mutat Wenla késére -Felém repül de még részegen is gyorsabb voltam mint a dagadt városőr akinek a a neje épen a térdeimen ült természetesen hiányos öltözékben. Aztán ott vannak a rothadás és doh szagú istállók ahova azért tértem be mert nem tudtam volna felmenni a lépcsőn. Remélem elég erről a helyről ennyi. A többi negyedében nem fordultam meg -Leszámítva persze a kapuk terét ahol számtalan Térkapu kék-örvénylő szája tátog a világra. Igaza van rengeteg féle nép megfordul arra és bármi amit csak el tud képzelni azt ott megtalálja. A város maga hatalmas szörnyetegként terül a Sheral lábánál s a kikötőjében is gyakran horgonyoznak akkora hajók hogy egy kisebb falu elférne rajtuk.

-Nem ... nem Erionból jöttem... egy kicsit másabb tájról de jártam Erionban.
<<Bár sose tettem volna!>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.16. 23:19

(Wenla)

A hallottak alapján kemény, mozgalmas hely lehet a temetőnegyed. A nőtől szenvedésnél a bujakór jut eszembe és megrázkódik a vállam néma nevettemben. Hallva, mennyire ki volt bukva a férfi a városban, rákönyökölök az asztalra:
-Tehát míg a városban volt, szétitta az agyát, és válogatás nélkül, fajra, minőségre való tekintet nélkül mindenféle nővel lefeküdt. Summás. Mondja, nem viszket, nem éget? Én a helyében megnézetném magam vagy vajákossal, vagy pappal, ki tudja, mit szedett fel. Amilyen állott ölű nők élnek ezen a világon, sose lehet tudni, nem tette-e rossz helyre a pálcáját!-ingatom fejem.- Láttam már pár necces esetet... És a mája is fontos. Háromszorosára meg tud nőni, ha túl sokat piál, aztán meg meg lehet tőle dögleni. Bár nekem mindegy, mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy tudja.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.17. 11:06

Ryell

-Miiiii? Dehogy... jajjj.... Nem szedtem össze semmit, egy két monoklin kívül. Úgy látszik szeretnek engem odafenn, kár hogy ez fordítva már nem igaz.
- Régóta nem ittam, és már azelőtt se annyit mint Erionban. Akkor és ott még jó ötletnek tűnt. :lol:
Homlokán aprócska ráncok jelennek meg majd tűnnek el gyorsan.
<<Remélem még mindig abban a hónapban vagyunk amikor elindultam, mindenesetre fogalmam sincs milyen hatással volt rám az az örvény...>>

- Hogy egy barátomtól idézzek aki még nálam is nagyobb- hogy is mondta?-Summás, nos : "Valamiben meg kell halni nemde? Én ágyban szeretnék két nővel és egy hordó borral."
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.17. 11:10

(Wenla)

Szemeim forgatom lefáradva. Jellemző, hogy legtöbben ilyen végre vágynak.
-Én gyors, minél kevesebb fájdalommal járó halálnemet akarok. Tudom, ez nem kívánságműsor, de szerintem nincs annál rosszabb, mint hosszan agonizálni, gyötrődve, fetrengve valami megalázó állapotban. Ha nem lesz erőm leszúrni magam, majd megkérek valakit, vessen véget szenvedéseimnek. Remélem, ez még odább van, de ha mód van rá, el akarom kerülni az ilyen haldoklást.
Dobolok ujjaimmal az asztal lapján, most már baromi kajás vagyok :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.03.17. 11:22

Ryell

- Én valahogy még sosem gondolkodtam a saját halálomon, bevallom nem is akarok.
Most már eleget jártattam én a szám mondhatna valamit maga is.Legalább annyit hogy, honnan jött és hogy voltaképpen azon kívül hogy vándor mégis micsoda? Azt már tudom hogy a pálcákhoz és a késekhez nagyon ért. :lol:
<<Érdekes emberrel hozott össze a sors, csak tudnám hogy honnan olyan ismerős! Talán ha megemlítem neki...>>
- Csak azért érdekelnének ezek mert roppant ismerősnek tűnik. Fogalmam sincs honnan vagy miért de ismerősnek tűnik.Pedig megmernék rá esküdni hogy sosem láttam még magát, vagy ha igen akkor arra emlékeznék és mégsem emlékszem rá.
-Nos?
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.17. 11:35

(Wenla)

Felhorkantok:
-Nem vagyok érdekes ember, nincs miről beszélnem. Igen, pálcákhoz értek: sokat kevertem gyógykenőcsöket. Kést meg szeretek dobálni. Élőbe jobb, mert tompa a becsapódás hangja...-és mellé ördögi vigyort eresztek meg, ám szememen látszik, ugratom.
-Jöttem ahonnan jöttem, ezt megtartanám magamnak, nem vagyok vándor, csak utazom, és az életben nem láttam sem önt, se a nevét leírva. Szerintem a meg nem hágott nőkre emlékeztetem :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 7 / 51 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...