Mellesleg Joe; nem akarod véletlenül Erigow HM-ségét visszavenni és újra mesélni?
Akarjad már.
Nagyon népszerű helyszín volt, kiváló mesélő vagy; legalább pár emberrel elkezdhetnél üzemelni megint.
Szerintem az volt a baj hogy túlvállaltad magad. Én is beleestem ebbe a hibába, amikor két nyílt helyszínem is volt, plusz egy zárt kalandom. Nem ment; aztán el is ment a kedvem az egésztől. Emlékszem neked is volt olyan időszak amikor 10 aktív játékost is jeleztél a HM-topicba...
Ne vállaj 5-nél többet és akkor kellemesen elcsordogál a dolog, azon a leterheltségi szinten még szórakoztató.
És ezt tanácsolom minden új HM-nek is, 5 nél több embert ne vállaljatok be, mert nem fogjátok bírni se ötletekkel, se szabadidővel, se energiával, se kedvvel.
De öt emberrel még úgy el lehet játszogatni, főleg ha a JK-k ketten összeállnak, bandázódnak és csapatban tudod kezelni őket. Ugyanis gyakran megesik, hogx az azonos helyszínen játszó JK-k párba állnak és kis csapatot alakítanak. Nem mindig és nem törvényszerű, de nem ritka az OM-en a "csapatolás" a nyílt játékban. (Nekem 3 szor is volt ilyen csapatokhoz szerencsém. Egyszer Herold-Garmacor, másszor Yvett-Joe, és most Sess-Togar féle alakulat személyében. )
Persze előfordulhat hogy egy helyszínen 6-7 sőt 8 játékos is van, de ott általában a HM azért vállal be plusz embereket, mert már felmérte hogy a játékosai milyen időközönként szoktak válaszokat írni.
Ha mind az 5 játékos minden nap ír egy reagot, akkor ne menjetek 5 játékos fölé a befogadásban. De ha a többség olyan két-háromnaponta szokott válaszolgatni és úgy ítéled meg bírnád cérnával, be lehet vállani egy-egy embert ha valaki nagyon szeretne jönni a helyszínedre és sokan várnának nyílt játékra.
Én is 5 emberig vállaltam magam, igaz még nincs egy sem.
Régen meséltem már, az elején kicsit majd bele kell rázódnom.
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Jaj, ne félj te attól Dorio, hogy nem lesz embered! Most néztem az Előtörténetet sok új belépő Jk lesz.
Nagyon jó, nagyon örülünk, hogy beálltál te is a gátra, csak aztán legyen kitartás is.
Azért egy kis idő kell mire megjelenik pár ember a területeden. Elolvasgatják a topicokat, meg ismerkednek a helyszínnel, meg elgondolkodnak,hogy akarnak-e oda menni. Az sem kizárt hogy népvándorlás lesz és egy már működő helyszínről akar majd valaki átmenni hozzád kipróbálni milyen az új HM.
Szegény Birak -Gro Ugon HM-je- vagy egy fél évig várt kitartóan mire lett játékosa Gro Ugonban, aztán meg nyakába szakadt az áldás; a végén még neki kellett megálljt parancsolni annyian akartak hozzá menni.
Igaz, Ugon elég speciális, "orkora kifejlesztett" helyszín; ki kellett várnia mire valaki orkot akar játszani. De mondom a végén elárasztották a kérelmek.
Egyébként küldem egy körlevelet a Fórumozóknak meg az olvasó Csoport tagjainak, hogy ha akarnak nosza rajta, itt az idő hogy játszanak.
Na olyan eddig tényleg nem volt! Hajrá! Én támogatom Togar Tarini HM-ségét! Ki szavaz arra, hogy Togar Tarini HM legyen? Szerintem mindenki támogatni fog.
Togar igazán töpösen tudja a törpét játszani szóval sztem törpéletes törp-királ lenne belőle!
Rácsesztél Togar, mostmár nem nyugszom addig míg a tarini Hm-ségbe bele nem verlek...
Ugye te is akarod?
De most komolyan! Ha kell Tarin menj a Helyszinmoderátor kerestetik topicba! Tényleg figyelni fogom, ha beírod oda a jelentkezést én támogatlak!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.03.26. 17:37-kor.