Nem akartam belepofázni, de most Con kicsit elfoglaltnak tűnik, szóval megírom amit én tudok a wikivel kapcsolatban:Castor de Vinter írta:Con!
Az OM-Vikivel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
-Van benne olyan, hogy Belépés/Regisztráció. Ez az opció működik és használni kell? Ha igen, ugyanaz a felhasználónév és a leszó, mint az OM-weboldalra?
-Jelenleg rettenetesen rossz betűtípust használ. Főleg ha szerkeszteni akarok, akkor különösen visszataszító font-készletből dolgozik. Lehetne tenni valamit annak érdekében, hogy valami standard, jól olvasható betűkészlete legyen?
A regisztráció nem követelmény hogy szerkeszthesd a wikit, de érdemes, mert csak bejelentkezve logolja hogy ki módosított, és mikor. Teszemazt engem érdekelne az összes kommented/módosításod amit te hajtottál végre, akkor meg tudom tekinteni őket, a wikis felhasználódon keresztül. Fontos: A Wiki relatíve független rendszer az OM-től vagyis nem függ az itteni felhasználódtól, habár nyilván érdemes ugyazazt a felh. nevet megadnod regisztrációnál. (A jelszó meg bármi lehet.) A fontkészlet elméleti alapon változtatható, bár ha jól tudom ez a licenszelt fontkészlete a wikinek.
Ha még lenne kérdés megpróbálok rá válaszolni.
További kellemes napot!
Orwen