...az elfojtott vágyak pszichopatává tesznek...
Castor a tapasztalat?

(Bocs
  (Bocs  )
 )Moderátor: Admin
...az elfojtott vágyak pszichopatává tesznek...

(Bocs
  (Bocs  )
 )

Tessék, csak tessék....
 Tessék, csak tessék....

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!
...de én szeressem a dwoonokat.
Még a szőke-kékszemű sztereotíp láynkák se jelent problémát.

(Node ezt csak halkan jegyeztem meg, mert nem tudok mégegy HM-séget vállalni, így boztos nem az én olvasatomban fog dübörögni a Naplégió.)

.
 . 

:
 : 

összepisilem magam a gyönyörűségtől, HM-áradat van, területáradattal együtt. Csak hogy a legfrissebbeket emlegessem: Enoszuke, Tarin, feltámad a Fogadónegyed, üzemel már Gianag, Sempyer, Örömnegyed! Lassan nem tudom már, melyik ember melyik HM, de ezért van hozzá a pároztató nyilvántartás... (nem röhög, saját elnevezés)
 összepisilem magam a gyönyörűségtől, HM-áradat van, területáradattal együtt. Csak hogy a legfrissebbeket emlegessem: Enoszuke, Tarin, feltámad a Fogadónegyed, üzemel már Gianag, Sempyer, Örömnegyed! Lassan nem tudom már, melyik ember melyik HM, de ezért van hozzá a pároztató nyilvántartás... (nem röhög, saját elnevezés) hogy fokozzam az élvezeteket, Joe megszellőztette, szombattól hajlandó maroknyi fővel beizzítani Erigowot! Aki amiatt temetőzte a kariját, mert anno bezárt a helyszín, gondolja át, nem térne-e vissza
 hogy fokozzam az élvezeteket, Joe megszellőztette, szombattól hajlandó maroknyi fővel beizzítani Erigowot! Aki amiatt temetőzte a kariját, mert anno bezárt a helyszín, gondolja át, nem térne-e vissza 
 elvileg újra működnie kell a HM-ek közleményküldési funkciójának, és hogy altopic alatti altopicot(!!!) lehessen kreálni. Na ezt letesztelem
 elvileg újra működnie kell a HM-ek közleményküldési funkciójának, és hogy altopic alatti altopicot(!!!) lehessen kreálni. Na ezt letesztelem  teszt után: az utóbbi úgy fest, csak adminnál él
 teszt után: az utóbbi úgy fest, csak adminnál él 
 ha már ilyen sok a HM avatar, szépségversenyt is rendezhetnénk
 ha már ilyen sok a HM avatar, szépségversenyt is rendezhetnénk 
 Abaszisz ura, Kaspar Otlokir jelezte, a szolgáltatóváltás kissé elcsúszik, szíves türelmét kéri minden érintettnek
 Abaszisz ura, Kaspar Otlokir jelezte, a szolgáltatóváltás kissé elcsúszik, szíves türelmét kéri minden érintettnek Meridian elindította kalandját Hó hull a holtakra... címmel
 Meridian elindította kalandját Hó hull a holtakra... címmel

Ketten játszottak eddig benne, szinte még szűz!

Most köpjem el, hogy csorog a nyálam a vízvarázsló után is?!
 Most köpjem el, hogy csorog a nyálam a vízvarázsló után is?!

. Gombamód szaporodnak a topicok.
 . Gombamód szaporodnak a topicok. . Télleg Hm accot is lehet bannolni? Vagy ekkor a Jk accom bannolnátok?
 . Télleg Hm accot is lehet bannolni? Vagy ekkor a Jk accom bannolnátok?

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó