• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hó hull a holtakra... [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 2 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

Re: Hó hull a holtakra... [ETK]

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.03.28. 22:08

(Erin O'Shanon)

Megjelenésemrõl annyit, hogy nem tûnök különösen módosnak,egy kicsit jobban nézek ki az átlagnál,öltözékem alapján vándor vagyok (csizma,nadrág,ing,mellény,köpeny+csuklya).Az átlagos utazótól talán a külön a vállamra akasztott vízhatlan tokban lévõ(inkább hasonlít finomabb szövésû zsákra) lant külömböztet meg.Az oldalamon rövidkard lóg meztelen pengével.

Karileírás:
Körülbelül 190 magas igazi könnyûléptû jobban hasonlít elfre mint emberre. Arca frissen borotvált.Mindenhol légiesen mozog. Arcát és egész lényét a derültség uralja. Acélkék szeme viszont bájossá és titokzatossá teszi arcát.Válla alá érõ inkább ezüstös haját vastag bõrdarab fogja össze copfba.Inge fehér hosszú ujjú posztó ing, irhamellénye barnás árnyalatú, szörmével díszítve,nadrágja egyszerû munka színben passzol a mellényéhez, a bocskor a lábán nem kelti a legjobb benyomást viszont tisztább mint a patyolat. Sötétzöld színû vászonköppennyel takaródzik,a szél elől, hátán és csuklyája hanyagul lóg le a két válla között.Rövidkardját egy vastag bõr öv tartja. Ékszereket nem visel

Kutyafuttában megköszönöm a segítséget.

A lovason végignézek siettemben, de nem sokat törődök vele. A célom a fogadó, és nem az ismerkedés.

<Fogadó, sállálá, végre egy jó hír. Feladat kipipálva...dúdúduúúú>-dudolgatok magamban, és belépek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erin O'Shanon 2008.03.29. 13:35-kor.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.28. 22:18

Résztvevők: Derchion (Annorax), Gendor (Togar), Aldama (Anapol), Erin O'Shanon (Erin O'Shanon)

Aldama

Sokáig vársz, mire kedvez neked a szerencse. A fogadós lánya, látva, hogy apja nehezen boldogul a sok vendéggel, hosszas atyai unszolás hatására félénken segédkezni kezd a pincérkedésben. Ahogy hozzászólsz, fülig elpirul a bóktól szőke fürtjei alatt, majd inkább elszalad a közeledből... Helyette a közelben lépkedő fogadós válaszol:
-Ha jól hallottam jóuram, azt kérdezte a lányomtól, mit tudna ajánlani reggelire. Bocsássa meg neki, félénk egy teremtés. Hát ajánlani azt tudok, sonkás tojást, rántottát, gyümölcsöket, és még sorolhatnám... mit parancsol?

Válaszod után sietve elmegy. Mágikus vicced végrehajtása után gyakrabban sandítasz a törp felé, akihez ekkor lép oda egy magas, kidolgozott tesű fickó, és leül az asztalához. Mellettük áll a fogadós is. Körbetekintesz, az említett pároson kívül senki érdekes alak nem ragadja meg a szemedet, a bent ülők mind polgárok, városőrök. Ekkor lép be az ajtón egy különös alak, hosszasan szemügyre veszed. Biztos vagy benne, hogy még nem láttad errefelé...

Derchion

Megindulsz a törp asztala felé, és tisztelettudóan üdvözlöd a nagyszakállú egyént. Felnéz a falatozásból, majd int hogy ülj csak le nyugodtan. A fogadós leteszi eléd a megrakott tálcát, majd visszamegy, hogy a teádat is hozza. Kisvártatva meg is jelenik egy gőzölgő teával teli cserépbögrével, amit letesz eléd. Kérdésedre kicsit meglepődötten válaszol.

-Hmm. Rel'Morran, Rel'Morran... nem, nem rémlik. Akárhogy is töröm a fejem, nem jut eszembe, hogy ismernék ilyen helyet. de tudja, a feledékenység a korommal jár, meg aztán nekem számolni kell tudni, meg hasonlók. Azt ajánlom, keressen valahol másutt információt...

Majd motyogva magadra hagy a törppel és a reggeliddel, ami ínycsiklandóan szemez veled a tányérról.

Gendor

A nagy falatozásban nem is veszed észre, hogy mi folyik körülötted, csak amikor egy magas, izmos ember áll meg az asztalod mellett, és üdvözöl. Intésedre leül, és elbeszélget a fogadóssal valami Rel'Morranról. Most azonban lefoglal a falatozás, egyelőre nem is figyelsz oda. Lassan végzel az ízletes ebéddel, és éppen nagyot kortyolnál a sörödből, ám az Tooma nevére! Eltűnt a korsódból!

Erin O'Shanon

A lovas fickót csak egy pillantásra méltatod, az egyetlen dolog ami feltűnik rajta, az a kék teljesvért, de nem törődsz vele, hanem gyorsan a fogadóban teremsz. Körbepillantasz az ízlésesen díszített tölgyfa asztalokkal berendezett, tiszta helyen, felméred a terepet. A fogadós -harcsabajszú, pocakos, kötényes figura- egy páros asztalánál áll, neked háttal egy magasabb fickó, a másik oldalon egy törpe. Rajtuk kívül városőrök, polgárok ücsörögnek az ivóban, illetve az egyik asztalnál egy magáyos, zöld palástos alak, aki a furcsa párost nézegeti.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.03.28. 23:22

(Erin O'Shanon)

<Hmmm városőrö? Nah ők pont a nem jó társaság címszó alá esnek, de ha ide vetett a sors gyanús lenne ha nem maradnék kicsit.>
<Talán a szokásos mesével kéne indítani, aztán majd fejlődünk.>

Határozott léptekkel megindulok a fogadós felé.

-Üdvözlöm mélyen tisztelt fogadós uram.-szólítom meg színpadias meghajlás közepedte.
<Sogron, add hogy ne csalatkozzak.>-Esetleg tudna rám szánni egy kis időt kérem?
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.29. 11:56

<Hm... Ennyire félénk lenne ez a kis egérke? :D >

-Jó reggelt fogadós uram! A sonkás tojás megfelel jó nagy adagot szeretnék és egy kis gyümölcsöt is meg bort de ne túl erőset ha lehet. Köszönöm szépen.-mind ez udvarias, kimért és komoly hangnemben.

-És ne haragudj, hogy a lányodat elijesztettem. Remélem nem haragszik érte.

A törpe felé nem nézegetek, mert még lebukom és akkor lesz ne mulass. Nem akarom, hogy a fejszéjével vagy kalapácsával vagy tudom is milye van neki fejbe vágjon. Türelmesen várok a reggelimre.

<Hm... ki lehet ez a fickó. Éppen ebben a fogadóban kellett minden nagy darab fegyver forgatónak összegyűlnie? Jajaj rosszat súgnak az ösztöneim.>
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.03.29. 17:38

(Gendor)
//kinézet: 120cm magas vörös hosszú hajú szakálla befonva hordja. Egyszerü barna utazóruhát visel egy sodronyinget visel aminek a mellrészén két keresztberakott csatabárd látható. Jelenleg a széke mellett a keze ügyében egy egykezes csatabárd van.

Belenézek a korsóba és elcsodálkozok. Meg nem ittam akkor hova lett. Elkezdek gondolkodni mi történhetett. Szétnézek a fogadóba egyre gyanúsabb a csuklyás alak. Majd felnézek a jövevényre
és üdvözlöm.Közben kérek a fogadóstól még egy korsó sört.

-Mi járatban errefelé? Ki az akit keresel?-kérdem a jövevénytől.A nevét még nem jegyeztem meg.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.03.29. 17:53

Con Holgar cwa Aeron

*Megköszöni az útbaigazítást a városőröktől, majd elindul a megadott irányba. Kis nehézségek árán, de végülis megtalálja az Álj meg Vándor fogadót. Egész kellemes helynek néz ki. Lovárol leszállva, lovát rábízza az istállófiúra, majd markába nyom 10 rezet.*

-Adj enni a lovamnak és csutakold is le kölyök. - mondja határozott, mély hangon.

*A fogadóba belépve, legelőször is szétnéz, lecsatolja magasított nyakvédőjét és a pulthoz lép.*

-Krad adjon szép napot! Kaphat e itt egy fáradt és éhes utazó meleg ételt és italt?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.03.29. 23:52

(Derchion)

<Azt hittem egy fogadós mindere tud mondani valamit de hát végülis ez csak egy álom volt>
Mosojgok kicsit magamon, most döbbentem csak rá hogy kit kérdezgetek az álmaimról.Amikor a törp is rákérdez arra hogy mit keresek egyre jobban kezdem megbánni hogy nyíltan kérdeztem meg a fogadóst.De mielőtt bármit is mondanék a törpnek bemutatkozom.

-Először is szeretnék bemutatkozni az én nevem Derchion
Megvárom hogy bemutatkozzon a törp
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.03.30. 7:13

(Gendor)

-Üdv Gendor vagyok.
Majd várom válaszát kérdéséimre, mikor llátom nem nagyon akar rá válaszolni elgondolkodom.Maga a név bármi lehet lehet ember és lehet város.Kissé régiesen hangzik de ki tudja talán valami régebbi nemes család.
-Látom nem szívesen beszélsz róla végül is nekem mindegy, ha személyt keresel akkor talán segít a fogadós feltéve ha erionban lakik és ebben a negyedben.Ha pedig ez egy hely lenne vagy esetleg híresebb ember talán kérdezd meg a krad papokat ők talán tudnak segíteni neked.Tudod egyszer utaztam egyel, és meglepüen sokat tudott rólunk törpékről, elég jól összebarátkoztunk.Bár ö mostanában már nem megy sehova pihenget épp most 75 éves, igaz hozzám képest fiatal tehát ilyen az emberek élete-dörmögi halkan a törpe.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.30. 9:48

Résztvevők: Derchion (Annorax), Gendor (Togar), Aldama (Anapol), Erin O'Shanon (Erin O'Shanon), con Holgar cwa Aeron (Ichigo)

Erin O'Shanon

A fogadós, miután válaszolt az ismeretlen fickó kérdéseire, visszaidul a pult mögé. Már visszaér a "helyére", amikor megszólítod. Kapkodva válaszol, közben nem is rád néz már.

-Persze, egy pillanat türelmét kérném uram, csak nyakig vagyok a munkában. -Azzal felkap egy korsót, megtölti habzó sörrel, és elsiet a törp asztala felé, és leteszi elé a korsót. Közben -ahogy hátrapillantasz- látod, hogy a vértes fickó is elszánta magát, és belépett a fogadóba. Hangos köszöntésére a fogadós felé fordul, mjad int, hogy jöjjön oda hozzád, a pulthoz, és kisávrtatva már melletted is áll a fickó. A fogadós nemsokára elétek kerül, és hozzátok fordul:
-Mit parancsolnak, uraim?

Aldama

Gyors oldalpillatás, és látod, hogy a törpe döbbenten bámulja a kiürült korsót, majd körbenéz. Elfordulsz, hogy ne gyanakodjon. Amikor legközelebb odanézel, a fogadós nagy koppanással leteszi a törp elé az újabb korsó habzó italt. Utána elindul feléd, csak egy pillantásra és egy intésre méltatja a fogadó ajtaján belépő alakot, majd felveszi a rendelésedet és sietős léptekkel megindul a pult felé, ahol az előbb belépett fickó ácsorog.

con Holgar cwa Aeron

Az istállófiú szeme felcsillan, amikor előkiáltod, és meglátja nálad a 10 rezet, hirtelen nagyon segítőkész lesz. Buzgón bólogat utasításodra, majd gyors léptekkel elvezeti lovadat a fogadó másik vége felé. Eközben te belépsz a fogadóba. Ízlésesen berendezett hely, nagy tölgyfa asztalok állnak elszórtan, jelenleg mind foglalt, ahogy ezt egy gyors pillantással felméred. A fogadós, amikor hozzászólsz, int, hogy menj oda a pulthoz. Csak amikor elindulsz, veszed észre, hogy már áll ott egy alak. A fogadós kisvártatva feltűnik, megtörli izzadt homlokát, majd hozzátok fordul:

-Mit parancsolnak, uraim?

Gendor, Dechion

Gendor sörét gyorsan hozza a fogadós, e szemmel láthatóan még midig nem dolgozta fel, hogy mi is történhetett az előző korsóval. Az ajtó időközben kétszer is kitárul, megcsap benneteket az odakinti hidegebb levegő. Most mindkét alak a pultnál áll, könnyen szemügyre vehetitek őket, épp a fogadóssal beszélnek. Mindkettő magas, az egyiken kék vért van, a másikon könnyed ruházat, utóbbi haja ezüstös. Azonban inkább egymás felé fordultok, és folytatjátok a már megkezdett szóváltást...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.03.30. 10:44

(Derchion)

Egy pillantást vetek a két fickóra aki a kocsmárossal beszélget de utána Gendorhoz forrdulok és hallgatom mit mond Rel'Morranról

<Krad pap talán egyszer felkeresek egyet>

Amikor Gendorhoz szólok elfeledkezem az illemről nagyon lekötik a figyelmemet a saját gondolataim, tegezni kezdem

-Hát Gendor az az igazság hogy én utazó vagyok nem tudok sokat Erionról nem vagyok itt túl rég óta csak megálltam pihenni .Nem is tudom meddig fogok maradni ez a nagyvárosi nyüzsgés nem való egy magamfajta magányos utazónak.Rel'Morranról meg én se tudok többet mint most te,de a segítségedet köszönöm bár a kocsmáros nem tud róla semmit igy talán majd elmegyek egyszer ahoz a krad paphoz akit említettél.
-És veled mi a helyzet mijáratban vagy itt Erionban?Törpöket ritkán látni errefelé.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.03.30. 16:43

(Gendor)

-Én is csak azért jöttem Erionba mert sohasem jártam itt, de lassan indulok tovább vissza Északra ahonnan jöttem.Járom a világot hol egyedül hol pedig társakkal attól függ hogy hozza a sors.Vagy menj el itt Erionba a templom negyedbe a krad papokhoz vagy pedig Erigowba a legendák tornyához esetleg ott tudnak segíteni bár én még sohasem jártam benne egyszer talán ha nem sajnálom érte a pénzt megnézem.-válaszolok.Beleiszok a sörömbe közben elkezdem figyelni a két uj jövevényt.A kék vérteset és a társát.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.30. 16:57

Anapol (Aldama)

<Igen furcsa alakok járnak-kelnek errefelé. De mit is csodálkozom ilyeneken hiszen ez Erion a nekem valók városa.>

Szépen türelmesen várok a reggelimre.

<Talán oda kellene ülnöm a törpéhez meg ahhoz a másikhoz.>

Szépen illedelmesen "bekéreckedek" a mellettem ülő társáság asztalához.

-Szép napot uraim. Megengedik hogy csatlakozzak önökhöz és helyet foglaljak?-kérdi udvariasan és nyájas hangnemben. Nagy happy vigyor az arcon. :D
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.03.30. 23:57

(Derchion)

-Szép napot nekedis.Ülj csak le nyugodtan ha társaságra vágysz. Mondom a csukjás fickónak

Utána intek a fogadósnak hogy hozzon még egy bögre teát
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.03.31. 6:34

(Gendor)

-Én is üdvözöllek ülj csak le nyugodtan-válaszolom és eszek tovább.

Közben figyelem a két fickót a pultnál továbbra is..

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.03.31. 14:39

con Holgar cwa Aeron

<Elég nagy a sürgés-forgás idebent úgy látom. Tényleg felkapott egy hely. A fogadósnak nincs sok nyugodt perce. De hát ez a munkálya>

-Jónapot, meleg ételt és egy korsó sört kérnék. Mit tudna nekemanjánlani?

*Amint leadta a rendelését, szétnéz a fogadóban, hova tudna leülni, de mivel nincs szabad asztal, ezért az egyik, szabad helyel rendelkezőhöz odalép és udvariasan megkérdezi.*

-Jónapot uraim, lenne itt egy szabad hely a számomra, míg elfogyasztom az ennivalómat?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 2 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

Vissza: Régi Kalandok...