• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 127 / 201 • 1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2008.03.29. 22:52

Üdv mindenki!

Tisztelettel jelenteném, hogy Erigow restaurálása befejeződött!

Létrejött pár új topic, illetve a rég topicok elejére fotók kerültek az adott hely elképzelésében segítendő! Ja, és persze pár formai korrekció! :D

El eddig három régi játékos kedvű kalandozó jelezte, hogy folytatná, s 1 fő új jelölt is akadt már!

Még "csak" egy napja lett ismét nyílt "élő" topic Erigow, de úgy látom érdeklődés akad irányába!

Ja, azonban Lassú helyszinként fog üzemelni terveim szerint!

Üdv : Klavel(Joe)
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.03.30. 5:27

Én nem néztem egy percig sem....már Copperfield-et sem szerettem :)
Sztem sokan hamarabb lefeküdtek...legalábbis én, h ma fel tudjak kelni dolgozni :S
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.03.30. 8:05

Részemről az esti program filmnézés volt. Nem bírtam megvárni, míg felirat jön hozzá, ezért angolul néztem meg Tim Burton új filmjét. Sajna még a BS player sem tudott hozzá feliratot megjeleníteni hozzá, ezért a felét nem értettem abból, mit motyogtak. Mondjuk az énekeket értettem, és az sokat elmondott.
Ha valaki ebből még nem jött volna rá, Sweeney Todd-ról van szó. 8)
Aztán feszültség-levezetőnek Törpékkel, s Dale-i emberekkel vertem le a goblin és ork hadakat.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.30. 10:23

Önjelölt hírmondó

:arrow: Joe visszasettenkedett, felhúzta Klavel jelmezét és megnyitotta Erigowot. Ha jól láttam, velem együtt két fő van most ott, így durván még 2 főnek van hely nála
:arrow: Castor addig játszott a Pentád gondolatával, míg végül térdére csapva életre hívta a Zsoldoskapitányt no meg az öt várost :)
:arrow: topicon belüli topicok korszakát éljük, látványra fura, főleg, hogy a duplakristályos embléma nem egyszerre villog a többivel, ha van reag :D
:arrow: még eddig nem írtam, pedig egy jó ideje így van: Con OM-s karalkterlapon dolgozik, ami számol (R.I.P. Quator :lol:), nyilvántart, meg még számtalan dolgot csinál, na és a külcsín se rossz :wink:, és az OM Wikire felkerültek a versennyel kapcsolatos infók, fotók
:arrow: felmerült a HMek között egy területi hírmondó ötlete, hogy ezzel még inkább kedvet kapjon a nép a játékhoz, helyszínekhez :) Hogy mire jutunk, azt hamarosan eme hasábokon (és lehet más topicban?) megtudjátok
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2008.03.30. 12:10

Szép jó napot mindenkinek! Újabb ritka alkalom, h hazaengedtek.Rengeteg story van, amit mesélhetnék, majd ha leszereltem, mindenki számára elérhetővé teszem a naplóm, hely és idő hiányában most semmilyen gyöngyszemet nem osztanék meg, csak beköszöntem, és további jó játékot kívánok. Nava összegyűjtött hírmondóinak köszönve tömörítve,de betekintést nyertem OM közelmúlt beli eseményeibe, ha jól értelmezem, csupa örömteli dolgok történnek, remélem az új HM-ek és területek megoldják a helyhiányt.

Na hát akkor most már csak az van hátra hogy előre :D

Üdv: Hades
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.03.30. 12:43

Üdv!

Hades kitartást! Még egy utolsó nekirugaszkodás és ismét nyílhat Nekropolisz. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.03.30. 13:02

Üdv Hades! :)
Attól tartok, ez már nem ér el, de azért megpróbálom:
Várjuk már visszatérted! Kitartást kívánok jómagam is!
Remélem a Töttyölt Ratyli-party még áll :D
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.03.30. 16:35

Üdv Hades! Várjuk a naplódat :)

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.03.30. 18:26

Lorin
Nem kell riogatni Castorral, tudom én h nem bánt 8)
Az érettségi pontszámítás meg már nekem is a könyökömön jön ki :?
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2008.03.30. 19:59

Üdv kalandozok.

Ide is belinkelem az Erigowi Hírmondó 1 számát. Persze a többi, mely hetente fog megjelenni, Erigow/ Erigowi Hírmondó topicban fog helyet kapni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, felvetésetekre. Például, hogy mi szerepeljen még benne, esetleg mit lehetne "hanyagolni" belőle...

A visszajelzéseket előre is köszönöm legyen az negatív vagy pozitív visszajelzés!

Tisztelettel: Klavel ( Joe)

Na, az Erigowi Hírmondó első száma:

Kép

Psz. 3701. Darton havának harmadik terce..

Titkos, a kalandozók életéről szóló hírek:

-Unnur /Navaratna/ nevezetű amazon ki csak két napja van városunkban már nem kis fejtörést okozott nagyjainknak. Híre már megelőzte. Hisz egy út menti pihenőhelyen, a postakocsi szolgálat által üzemeltetett fogadóban tetteivel, viselkedésével megbotránkoztatott jó pár magas körökből ismert személyt. Szerintem már az gyanússá tette a hölgyet, hogy két Darton paplovag táraságát élvezi, kik közül az egyik nem más, mint Airun al Marem a kiátkozott lovagrend nagymestere. Ezen felül a hölgyet sem kell félteni. Nagy hóhányó ő is. A Beszélő Múlt nevezetű hírhedt csehóban inzultálta a vendégeket, örömlányokat vert félholtra, majd a híres lovaggal egyetemben fel alá nyargalásztak az emberektől zsúfolásig megtelt utcákon. Nem kis riadalmat keltve a kisebb gyermekek, nők szívében. Történetét, tetteit folyamatosan nyomon követi szerkesztőségünk, s ígérem lesz felőle még hírem……..

-Riel/ Garvel/ nevezetű illuzionista, zenekedvelő művész érkezett városunkba. Valószínűleg a Karnevál végett. El eddig, szerencsére nem okozott túl nagy galibát. Az Alborne Csillaga nevezetű, jó hírű fogadóban szállt meg. Azon fogadósok, taverna tulajdonosok, kik még nem tettek szert jó zenészre, ki szórakoztatja vendégeiket keressék a fiatal, életvidám, nagy lókötőt és nőcsábászt….

-Venge / Catti / hírszerzőink jelentése alapján a tavaly év legvéresebb titkosszolgálati leszámolás egyik fő gyanúsítottja közeledik a város felé. ( Az Anthon Vitorlája nevezetű csehó előtti leszámolásnak több mint 6 áldozata volt) A lány ne tévessze meg önöket. Vérmes, harcias, s szereti leakasztani az emberek övére tűzött erszényeket. Különleges ismertetője mókusa, mely mindig a közelében van…..

-Ichigó, Fehér Tigrisek fejvadász klánjából származó karaktere lassan befejezi a hosszú évekig tartó kiképzését, s remélhetőleg munkásságával tovább növeli klánjának hírnevét, segíti Erigowot, védi a számra kijelölt személyeket, leszámol az erre vetődő toroni kémekkel….

Időjárás:

-Asztronóm atya szavaival élve: Hát? Kedves fiam! Khmm, áh ez a köszvény! Na, mindegy. Kedves fiam, Erigowban a fű zöld, a víz nedves, az ég kék, s jó idő az biz lesz, de rossz is!

Általános hírek, felhívások, munkalehetőségek:

-Estheban din Etherlos gróf Beriquel szigetbirtokának múlt hónapban kinevezett kormányzója telepesek jelentkezését várja, kik szeretnének új életet, új lehetőségekkel teli létformát kialakítani Beriquel vadregényes szigetén. A havonta, rendszeresen induló hajókaravánok segedelmével egyénileg, vagy családostul várják kézművesek, szűcsök, favágók, kádárok, bánya és egyéb mérnökök, építészek, és más fel nem sorolt, szakmával rendelkező személyek jelentkezését. Ezen felül kíváncsi, kalandvágyó személyeket is keresnek, kik vállalkoznak arra, hogy feltérképezzék a sziget el eddig számunkra ismeretlen területeit. Jelentkezés minden hónap második napján a folyami kikötőben lévő hercegi kivándorlási hivatalban lehetséges. A kincstár mindenki számára biztosít alapfelszerelést, mellyel nekivághat a kalandokkal teli útnak, életnek…..

-Az erigowi városőrség rátermett, jó szellemi és fizikai állapotban lévő egyéneket keres. Kik erősíthetnék megfelelő bérezés mellett Erigow hírneves őrségét. Jelentkezés a városőrség kaszárnyáiba kihelyezett toborzóirodákban az év bármely napján, bármely időpontjában…

-Az Alborne Csillaga fogadó tulajdonosa nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakácsok, inasok jelentkezését várja…

Erigowi események:

-A tegnapi napon megkezdődött a Tavaszt nyitó Karnevál, mely a számos színpadi előadás, egyéb hivatalos és nem hivatalos rendezvény mellett az országunkat oly híressé tevő Dalnok versennyel, versenyekkel megfűszerezve kerül lebonyolításra. Minden kedves vendéget, szórakozni vágyót szívesen lát Erigow apraja, nagyja, tavernái, fogadói, italkimérői…

-A Zászlósháborúban elesett katonák, harcosok családjai számára hirdetett megemlékező Istentiszteletet Krad egyházának főpapja, Ofter Adarden. Helye a tavalyi évben átadásra került katedrális.

Külhoni hírek:

-Tabara el Ibarában, Gorvik területén csapást mértek a közös Kárni, Pyar erők, valamint az egyesült Gorviki és Shadoni seregek az Ahme démonokra.

Bűncselekmények:

-Ismeretlen tettes, tettesek kifosztották Efrin din Ketirh fényűző palotáját. A nyomra vezetőnek 20 arany üti a markát.

-A városőrség közleménye: Figyelemmel a Karneválra, a városunkba érkezett sokkféle, színes és messzi földről érkezett egyénekre, felhívják a lakosság figyelmét, hogy jobban vigyázzanak értékeikre. Hisz köztudottan a Karneválok ideje alatt több lopással, zsebmetszéssel kapcsolatos bűncselekményt jegyeztek fel krónikásaink az évek hosszú során.

Jövöhéten újra megjelenik az Erigowi Hírmondó következő, 2. száma...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erigowi Klavel 2008.03.30. 20:35-kor.
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.03.30. 20:11

Jaja..én is hasonlót szerkeztettem...nagyon egy rugóra jár az agyunk (ÉÉÉÉÉSSS Elhagytuk Mashgart!!!)

Nem akarod te kezdeni a JK-k sorát a fogadó negyedben???? :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.03.30. 20:24

Kedves Kalvel!
A Hírmondó tutis, egy apró észrevétel, Razív Erin O'Shanon kraktere volt, és ő meghalt Toron területén, nem sokkal, a határ átlépése után :( Sajnos, ő már nem jut vissza országodba.

De még lehet, hogy összedobok egy új karit, és indítom, ha még lesz helyed.

Üdv: Selmo - Erin O'Shanon
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2008.03.30. 20:37

Bocs Selmo!

Raziv, Riel.... majdnem azonosak! :D

Javítva!!!

ui: Tudod, a régi berögződések! :D
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.03.31. 6:55

Üdv...látom reggel nem sok embernek akaródzik fent lenni :D (Tudom: meló, suli stb...)

Egy kérdés: Feltünt, h Ayana írásaival az utóbbi időben nagyon nem találkozom. Ki tudja, h mi van vele?

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.31. 8:36

Szia Nibur!

Nálam játszik még zártban, ritkán tud írni, iskolazárásra (azt nem tudom, hogy szakmaira vagy érettségire vagy mire) készül, elég elfoglalt lett mostanában miatta. Többek között ezért is adta vissza az Örömnegyedet korábban.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 127 / 201 • 1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok