• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hó hull a holtakra... [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 3 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9

Re: Hó hull a holtakra... [ETK]

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.03.31. 16:25

(Ern O'Shanon)

<Nagyon nagy errefelé a nyüzsgés, és ahol nyüzsgés van ott pénz is... Ez tetszik.>

-Mondja először az úr, én csak egyszerű vándor énekes vagyok, én ráérek.-ezzel átadja a szót a páncélos fickónak.

<Ebből még hasznom is lehet, hogy hallottam. Az öreg Zamil is mindig azt mondta:-Nyitott füllel járj fiam...-vagy valami ilyesmi.>

Amikor rám kerül a sor ezt mondom:

-Üdözletem uram, szerény muzsikus vagyok, szeretnék szállást, és esetleg munkát szerezni itt a fogadóban, ha esetleg van rá mód. Higgye el, nem bánná meg. -próbálom rábeszélni az öreget.-Nem csak zenész, de zsonglőr, és szemfényvesztő is vagyok, és nagyon szívesen csinálnék egy kis hangulatteremtést kosztért, és lakásért cserébe.-győzködöm.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.03.31. 16:43

Résztvevők: Mindenki

con Holgar cwa Aeron

A fogadós, látva a másik alak mozdulatát, mellyel átadja neked a szót, hozzád fordul, kérésedet hallva összevonja a szemöldökét:

-Adjanak az Istenek kellemes napot uraim! Hogy mit tudnék ajánlani? Hmm... hát vannak leveseink, sültjeink, mit szólna uram, egy kis malacpecsenyéhez zöldségkörettel és sült burgonyával? És persze a nagy korsó sör. Így megfelel?

Közben, ahogy szétnézel, csak egyetlenegy asztalt látsz üresen, az ott helyet foglalt fickó átült a törp asztalához. Érdekes bagázsnak tűnik... közben fél füllel hallgatod, amit a melletted álló fickónak mond a fogadós.

Erin O'Shanon

Miután a vértes alak végzett a rendeléssel, a fogadós figyelme rád irányul. Ahogy elmondod neki a kérésedet, hamiskás mosoly jelenik meg az arcán.

-Vándorzenész, heh? A hangulatteremtésről szép teganp esti emlékeim vannak,e gy magafajta járt itt. De mit is fecsegek, kérdezze meg azt a kőfit meg azt a másikat ott, ők többet tudnak mondani. Hmm... szállás... jelenleg mindössze három egyágyas szobánk van szabadon, mind ugyanolyan minőségű, és egy éjszaka 1 ezüstbe kerül élelmezéssel, tisztálkodással egyetemben. Most is kíván valamit enni?

Gendor, Derchion, Aldama

Most, hogy már hárman üldögéltek így együtt, hárman szemlélitek "lopva" a két, éppen a pultnál álló fickót. Nem értetek a beszédből semmit, csak halk hangfoszlányok jutnak el hozzátok. Először a vértes alak beszél a kocsmárossal, majd a másik, az utóbbival való társalgás közben a fogadós fejével az asztalotok felé int...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.03.31. 19:14

Anapol (Aldama)

Udvariasan asztal társaihoz:

-Nos akkor engedelmetekkel bemutatkoznék. Aldama a nevem. Doranból jöttem képzettségemet tekintve pedig varázsló vagyok. (ekkor megemeli botját) Éppen a szabad időmet töltöm itt Erionban.- mind ez mosolyogva láthatan jó kedve van a fickónak.

Egy cseppet sem zavartatja magát hogy csak így egyszerűen idegeneknek minden fontosabb személyes adatát kiadja.

-És ti honnan jötetek persze ha nem vagyok tolakodó?-mind ezt olyan lhang lejtéssel hogy alig várja a beszélgetést és az infokat.

-Tudjátok szeretem az "átlagon" felüli embereket -bocsánat törpéket is- a többi ember unalmas persze valamilyen módon mindenki egyedi.-ezt csak úgy magának könyveli el.

Ekkor rápillant a két újjonnan jött egyénre.

<Hm... ők is érdekes embereknek tűnnek. Talán még lesz is valami ezen az estén. Ösztöneim mindenesetre azt súgják.>
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.03.31. 19:53

(Derchion)

Aldama-hoz fordulok

Az én nevem Derchion és Tiandlan földjén láttam meg a napvilágot onnan jöttem el idáig.Bár utazásomnak még közel sem járok a végéhez.Sokmindent meg kell még tapasztalnom.Éppen csak megpihenek kicsit, tudod jól esik néha ágyban is aludni.

Közben rápillantok néha a két jövevényre
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.01. 6:39

(Gendor)

-Üdv Gendor vagyok, szóval Doranból jöttél, akkor gondolom van valami összefüggés közötted és a söröm eltűnése között, hacsak nincs itt a fogadóban egy másik varázsló, szóval jössz nekem egy sörrel, tudod 60 évvel ezelött még nem így reagáltam volna a dologra-mondom Aldamának.

-Szóval te Tiadlanból jöttél arra sem jártam már vagy 25 éve azt hiszem visszamegyek egyszer tetszett maga az ország-mondom mikor meghallom Derchion honnan jött.Majd mikor meglátom a kocsmáros felénk mutogat kérdem a többiektől.

-Ismeritek azt a két embert vagy csináltatok valamit? Mert a kocsmáros felénk mutogat mintha minket vagy közülünk valakit keresnének.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.01. 9:39

con Holgar cwa Aeron

-Oké, rendben az jó lesz. Köszönöm

*Mondja a kocsmárosnak, majd a megüresedett asztal felé kezd el menni. Leveszi páncélhesztyűit és a speciális nyakvértjével együtt az asztalra helyezi őket, majd türelmesen várja az ennivalóját.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.04.01. 10:55

(Erin O'Shanon)

A mutatott asztal felé nézek, felmérem az ottülőket.

<Igen vegyes társaság, sőt furcsa is...Vajon miben sántikálhatnak, látszólag most ismerkednek, de lehet ez csak álca.>

Odamegyek az asztalhoz, és hangosan köszönök, fuvolázó hangomon.

-Üdvözlet nektek, uraim. Látom épp ismerkednek. Esetleg csatlakozhatok én is?
Erin O'Shanon vagyok Ilanorból. Egyszerű muzsikus és zsonglőr. Életemet a tömegek szórakoztatására tettem fel. Hallottam nem rég járt itt valami szégyenítője nemes mesterségemnek. Tudna róla mesélni esetleg törp uram?

<Még a végén fogok valami nagyhalat akivel össze tudom kötni a pályámat. Milyen jó is lenne...>
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.01. 13:40

(Derchion)

-Nem ismerem őket, engem biztos nem keresnek.
Válaszolom Gendor kérdésére

-Jónapot az én nevem Derchion és csatlakozz nyugodtan persze ha a többieknek nincs ellenvetésük.A ma esti mulatozást te fogod tartani?...Majd meglátom, lehet itt leszek énis bár a tegnap estétől a fejem még most is fáj.
Mondom Erin O'Shanon-nak és közben mosojgok

-Jó lenne ha történne végre valami mert ez a semmittevés kezd idegesítő lenni.
Ezt csak úgy kijelentem
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.01. 14:32

(Gendor)

-Üdvözlet neked is -néz az újonnan érkezőre.
-Hát jó buli volt majd később elmesélem, most az foglalkoztat hogy a fogadós miért mutogat minket annak a két alaknak.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.01. 14:38

Anapol (Aldama)

-Upsz hát azt hiszem hogy lebuktam nem de?-mosolyogva vakarom a fejem.

-Talán alá becsültelek. Hiszen eddig minden olyan ember akinek megfogyatkozott a söre teljesen kikelt magából. Most vissza gondolva igen viccesek voltak.-mondja mosolyogva.

Aztán teljesen komolyra fordítja a szót.

-De te sem vagy egy átlagos törpe. Nem keltél ki magadból és nyugodt vagy. Ha nem tévedek jóval idősebb és tapasztaltabb vagy mint egy egyszerű honfitársad.-ezt abszulut komolyan mondja mint ha tudná mi is a helyzet.

-Tudod törp uram a mágia fegyelemre és türelemre oktat.-ezt már csak a törpnek jegyzi meg.

-Persze le lehet ülni nyugodtan! Minél többen vagyunk annál jobb. Üdv a zenésznek.-barátságosan üdvözli az asztalhoz csatlakozót.

-Na és egyszerre csak egy vagy több hangszeren halhatunk majd téged játszani?-mondja oda a zenésznek. Sanda pillantással jelezve, tudja hogy nem egyszerű muzsikus ül itt köztünk.

A botjával megütögeti a padlót. És szól a kocsmárosnak.

-Kocsmáros sört ide de gyorsan mindenkinek a legjobból!-kiabál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vyan Anapol 2008.04.01. 15:17-kor.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.01. 14:48

Résztvevők: Mindenki

con Holgar

A fogadós int neked, hogy ülj csak le, majd eltűnik a pult mögötti ajtóban. Kisvártatva előjön, és elkezdi letörölni a pultot, korsókat törölget, egyszóval a dolgát végzi. Leülsz az asztalhoz, amikor felhangzik a másik társaság egyik tagjának a kiáltása. Odanézve látod, hogy a magát zenésznek mondó fickó, aki melletted állt, hozzájuk csatlakozott, épp most foglalt helyet. A fogadós kivisz nekik négy nagy korsó habzó sört, amit csorgó nyállal nézel, most veszed csak észre, a torkod mennyire kiszáradt. Azonban nemsokára megjelenik az asztalodnál az ebéded, rendkívül ínycsiklandó és méretes adag, és a saját söröd. "Jó étvágyat!" mondja a fogadós, majd magadra hagy az étekkel...

Többiek

Látjátok, amint a kék vértes fickó elsátál mellettetek, odamegy Aldama előbb otthagyott asztalához, kibújik a páncélkesztyűből és a nyakvértből majd leül. Néha felétek sandít, különösen, amikor a fogadós a söreitekkel megjelenik. Utána megkapja az ebédjét, és már nem néz felétek, nyugodtan ebédel.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.02. 5:42

(Gendor)

Jobban szemügyte veszem a vértet bár sokat nem tudok róla de valamicskét értek hozzá hátha kiderül honnan szalajtották.Nincs-e rajta valami jel vagy szimbólum.Majd mikor leül akkor nem foglalkozok vele tovább iszom a sörömet.
-Itt sokat tanulhatsz a szórakoztatásról Erion nagy jó pár bárd van itt főleg a fogadónegyedben, nem túl rég vagyok itt de láttam párat.Az is igaz hogy itt ittam a legjobb sört eddig azért vagyok itt most is-mondom a bárdnak.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.02. 10:01

(Derchion)

Rápillantok a vértes fickóra mikor elmegy melettünk de különösebben nem foglakozom vele inkább a sörömet iszogatom amit Aldama rendelt nekünk.Amikor megittam a sörömet asztaltársaimhoz szólok

-Köszönöm a társaságot de most fölmegyek a szobámba.Viszlát

Elindulok a szobámba egy kis magány kell.Amikor fölérek odalépek az ablakhoz kinyitom és veszek pár mély levegőt mikor kellően felfrissültem leülök az ágyamra és megpróbálom felidézni az álmomat próbálok a legapróbb részletekre is visszaemlékezni.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.02. 13:31

con Holgar cwa Aeron

*Mikor leülök az asztalhoz, akkor veszem igazán észre, hogy eléggé éhes és szomjas vagyok. Bizonyára a térkapun való átkelés okozhattja. Amikor a szomszédos asztalhoz kihozzák a söröket, összefut a nyál a számban. Milyen jó hideg, habos sör lehet. De már a sajátom is készül, úgyhogy türelmesen várok. Mikor végre kikapom, jóízűen elkezdek falatozni és gúrítom mellés a sört. Hamar ki is fogy, ezért rendelek másikat.*

-Fogadós! Még egy kupa sört!

//off: a karakter kb 188 cm magas, szőke, zöld szemű és meglehetősen jóképű. Úgy néz ki, ahogy a képen látszik, kivéve a medic bandages és a vállán lévő félpaláston az Erigowi Krad lovagrend címere található, ha ismeri valaki//

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.02. 13:31

con Holgar cwa Aeron

*Mikor leülök az asztalhoz, akkor veszem igazán észre, hogy eléggé éhes és szomjas vagyok. Bizonyára a térkapun való átkelés okozhattja. Amikor a szomszédos asztalhoz kihozzák a söröket, összefut a nyál a számban. Milyen jó hideg, habos sör lehet. De már a sajátom is készül, úgyhogy türelmesen várok. Mikor végre kikapom, jóízűen elkezdek falatozni és gúrítom mellés a sört. Hamar ki is fogy, ezért rendelek másikat.*

-Fogadós! Még egy kupa sört!

//off: a karakter kb 188 cm magas, szőke, zöld szemű és meglehetősen jóképű. Úgy néz ki, ahogy a képen látszik, kivéve a medic bandages és a vállán lévő félpaláston az Erigowi Krad lovagrend címere található, ha ismeri valaki//

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 3 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9

Vissza: Régi Kalandok...