• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 51 / 95 • 1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.03.29. 12:50

(Farro)

*Szemeim összeszűkülnek a tehetetlenség szülte indulatoktól.*

-Hova ment?!? Hol találom?!?...

*Aztán megtörten lehorgasztoma fejemet, ahogy belülről szaggat valami. Valami furcsa érzés, mely nem a testemet öli, hanem a lelkembe tép.*

-Meg kell találnom. Látnom kell. ... Szeretem...

*Felnézek kérlelőn az anyóra és bátortalanul megfogoma kezeit.*

-Segítsen. Kérem! Tudnom kell. Hol, hogyan találhatom emg Mirjamot? ... Visszajön még valaha?

*Nem tudom mitévő legyek. Legszívesebben rohannék a kocsi után, de azt se tudom merre induljak. Idegen földön, idegen szokások és idegen emberek között vagyok. Egyedül. Eddigi életem során is volt, hogy egymagam indultam el, mint most is történt néhány hónapja. Mégis ez az egyedüllét más már. Most olyan, mintha kitéptek volna egy darabot belülről és a sóvárgás ezért a darabért elviselhetetlen. Végül kétségek és kavargó érzelmek közt őrlődve kérlelő tekintettel várom Sazi-mama válaszát. Remélem, hogy megmondja merre találom Mirjamot bár... lelkem mélyén úgy érzem, hogy hallgatni fog... és emiatt egyre nő bennem a félsz, hogy elveszíthetem Életem Angyalát.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.29. 14:12

(Xylina)

-Nincs baj, én élet egy nagy fehér folt, de van, mikor én hisz, ez nem igaz. Igen, lánc enyém.
Leveszem a nyakamból, szárát kézfejemre tekerem, a medálrészt a férfi elé fektetem.
-Ha ez segít, segít, ha nem, én nem lesz szomorú, hogy ez marad kis lánc és nincs név :)
Ha a férfi lerajzolta mindkét oldalát, megkérdezem:
-Hol keres én te, ha van valami? Nem biztos, hogy soká lak itt ez fogadó, az jobb, ha én megy hozzád.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.03.29. 17:06

(Thor)

<A dolgos kezek. Hát igen, nem mindenki mesteremberként, vagy napszámosként keresi meg a betevő falatot. Szerencsére engem elkerültek.>

*Ekkor egy kicsit fura érzés tör rám, és megvizsgálom az erszényemet, hogy meg van e még.

<Hm, egy kicsit éhes lettem. Talán be kellene térni a fogadóba, egy jó kis levesért. Remélhetőleg, most nem lesz a kaja mellé műsor szolgáltatva, ami az életembe is kerülhet.>

*Elindulok a fogadó felé, de nem sietek. Szép komótos léptekben sétálok, és mikor az ajtóhoz érek belépek rajta. Körbe pillantok a fogadóban, majd egy üres asztalhoz ülök, ha van ilyen. A székre leülve hátra dőlök, és várom az inast, hogy leadjam a kívánságom, mely enyhíti az éhségemet.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.03.30. 15:58

- Nem tudni. Én ide nem mondani, menni csak el. Mondani messze, keresni nem. Találni. Talán kikötő. Nem tudni. Ő döntés ez. Lenni akarja ő. Levél neked, írni ő. Jönni, adni én te neked oda.
*Ezzel befordul az ajtón. Nem vár meg.
A kanyargós csalafinta folyosókon nem sokat mentek most és csak a földszinten. Az egyik ajtón belép, de előtted be is csukódik a faszerkezet, majd szinte nyugalom nélkül nyílik is, és újra előtted csoszog a mami. Kezében egy barnás színű boríték fehér viasszal lezárva, melyen nincs pecsét - csak rácsepegtették a viaszt a papírra. Sazi-mama átnyújtja neked a levelet, majd miután elvetted ismét a szobába lép, hogy egyedül maradhasson.*

Megvan az erszényed, mindened mi eddig nállad volt.
Ahogy a térre kiérsz, hogy balra bemenj a fogadóba a tér túlfelén megpillantasz egy alakot - ebben a pillanatban még a szíved is megáll egy pillanatra a lélegzeteddel együtt. Hisz ezt vártad azóta, hogy a Vasmacskát elhagytad - a tér túlfelén Zizzent beszélget két férfival, akik láthatólag matrózok lehetnek, vagy legalább is kikötői munkások. Hirtelen már annyira nem is vagy éhes... vagy mégis?

[i]
*Armada nem egyszerűen lerajzolja a medált, hanem a papírlapot helyezi rá és a szénrúddal satírozni kezdi a lap felszínét. Jó pár húzás után lassan szemed előtt kirajzolódik a medál a papírlapon. A férfi még ügyködik rajta - így pár szegmens elteltével még a domborulatok is bennemaradnak a lapban. Ugyan ezt megcsinálja az érme másik oldalával is, majd elégedetten szemlélve művét gonddal összehajtogatja és a kabátja zsebébe csúsztatja. Meglapogatja a zsebet kívülről.*

- Nem ígérek semmit és lehet napokig is eltart. Nos. Inkább én keresném kegyedet. Ha netán elmennek ebből a fogadóból, akkor csak hagyjon nekem Zwolnál egy üzenetet, hogy hová indultak, és higyje el megtalálom magácskát.
Egyébként... Egyedül van? Vagy nevelőivel érkezett, esetleg barátokkal? Ugye nem baj, hogy ilyen sokáig rabolok idejét?
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.30. 16:30

(Xylina)

Számhoz kapok.
-Ó! Én kell keres Vörös Nyúl, de nem talál nagy hajóállomásban! Vannak társaim, és lesz mind mérges mert én itt ül és beszél és nem keres őket! Ha nem nagy kérés, tud segít nekem találni meg az hajó?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.03.31. 16:12

(Thor)

*Meglátván Zizzentet, hirtelen a torkomban érzem a szívemet, mintha egy nemes kutyái kergettek volna végig az utcán.

<Micsoda véletlen, hogy megláttam. Úgy látszik itt a fogadó környékén is elég sűrűn feltűnik.>

*Meglepetésemre azon veszem észre magam, hogy nem indulok rögtön felé, mintha földbe gyökerezett volna a lábam.

<Ugyan már Thor, bátor férfi vagy, ő pedig csak egy egyszerű lány.> * Győzködöm magam. <Na, indulás!>

*Végül bátorságot gyűjtök, mintha utcai verőlegények ellen indulnék, és lassan elindulok felé. Nem megyek közel addig, míg ott van a másik két illető. Pár méterre megállok tőlük, és egy közeli házfalnak dőlve, megpróbálva nem feltűnően, végig mérem a két illetőt, és ha lehet, hallgatózok.
Ha esetleg elmegy a két fickó, oda lépek a lányhoz
.

-Örülök, hogy újra látlak. Egy kicsit gyors volt a búcsúzkodásunk, azt hittem már nem látlak többé. Nincs kedved esetleg velem ebédelni? Tudod szívesen, megismernélek. -* És mosolyra húzom a számat.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.01. 9:22

Rychor Occhys (Arnan)

A tömegben az embereket kerülgetem, és valahogy nem különösebben zavar, hogy nem látok nemeseket. Néha egy-egy fiatal hölgyre pillantok, hogy megvizslassam, majd ismét célom felé közeledek. A forgalmas főútról, egy mellékutcába vezet az utam, ahol szó szerint fiatal suhancba botlok. A srác nem valami ügyes, mert a jól bevált trükköt alkalmazza rajtam - szó sincs véletlenről -, méghozzá elég amatőr módon. Apró, fürge ujjai matatását azonnal megérzem, s hirtelen mozdulattal kapok a reuhám redői közt nem kívánatos kéz felé.
- Vigyázz kölök... - sziszegem felé, s a tekintetét keresem. Rosszat sejtve a körülöttem mozduló alakokat, megpróbálom nem figyelmen kívül hagyni, hátha akad társa is a vakaréknak. Valahogy nem akarok most tőrt a bordáim közé.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.01. 12:47

- Én... én.... én.... bocsánatáért könyörgöm Messire! Kérem! Kérem! Ne bántson! - *esdekel a gyerek előtted, látszik rajta, hogy megijedt, meglepődött ahogy elkaptad a csuklóját. Hatalmasra nyílt szemekkel nézi hol az arcodat, hol a csuklóját amit szorongatsz.
Társakat nem fedezel fel a tömegben. Lehet nincsennek, vagy egyenlőre nem avatkoznak bele.
Többen megbámulnak benneteket, de nem alakul ki szájtáti tömeg körülöttetek - ez még nem olyan esemény, hogy bámészkodni kelljen...*

//Azt tudod, hogy a Horgas Hóhér a Hóhértéren áll - vagyis annak a szélén, úgy, hogy a bejárata a térre néz és többnyire majd minden ablaka.//

*Viszonylag a közelükben helyezkedsz el, de a beszélgetésből nem sokat értessz. Számodra ismeretlen nyelven folytatódik a beszélgetés...
Pár perc és a két férfi a kikötő irányába veszi az útját egy röpke búcsúintés után, ebből kiviláglik, hogy régóta ismerhetik egymást, s nem végérvényesen búcsúztak el egymástól.
Ahogy Zizzent elé lépsz és megszólítod ő kíváncsian felhúzott szemöldökkel hallgat, majd egy széles mosolyt küld feléd.*

- Ha gondolod... mehetünk, de te fizetel mindent. - *lendületesen beléd karol és egyenesen a Horgas hóhér felé indul el.* - Kerestél? Vagy csak tök véletlenül találtál rám? - *hangjából kétkedést hallassz ki a véletlen feltételezésére.*

*A férfi meglepődik szavaidon.*
- Vörös nyúl? Nem ismerős a neve. De jöjjön kedves! Megkeressük!
Útközben mondja el, hogy mennyi árbóca van annak a nyúlnak :), s jobbról vagy balról csatlakozott-e be a főmólóba leszállása után...
*Azzal feláll a székéről és a kezét nyújtja neked, hogy karolj bele.
Távoztok a fogadóból - elvileg fizetés nélkül, de a kutya sem szól hozzátok egyenlőre.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.01. 13:03

(Xylina)

Minden idegszálammal azon vagyok, hogy elérjem a hajót, és mivel én csak vizet kértem, ezsem ágában sem feltételezem, hogy az pénzért van... Meg engem meghívtak, nem az én dolgom ezzel foglalkozni.
-Hm, három bot van neki, de arra nem emlékez, hol áll, jobb vagy bal, sajnálom. Ez jött Abasziszból.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

Re: Shulur - Víziváros - Gattear

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.01. 21:08

Rychor Occhys (Arnan)

Csuklóját erős kézzel tartom, s bízom benne, hogy a több évi kardforgatás nem volt hiába való, s ficánkoló foglyomat sikerül maradásra bírnom. A keskenyebb utca oldalfalához húzom, nem törődve az esetleges ránk szegeződő tekintetekkel. Pillantásom szigorú, s joggal tarthat a megtorlástól, de ez pusztán csak színjáték. Továbbra sem nyugszom meg teljesen pusztán attól a ténytől, hogy nem láttam társakat a közelben, ezért még mindig tartok egy esetleges támadástól. A kölyköt a fal felé penderítem, hogy csak két oldalt mozdulva nyíljon lehetősége menkülni. Néhány szívdobbanásnyi ideig állok vele szemben, elengedve a csuklóját, s kivárok. Ha menekülni próbál kénytelen leszek elkapni a grabancát s lekeverni neki egy fülest, ha ijedten a helyén marad, megszólalok:
- Nem bántlak koszos, felesleges rettegned... sőt, hagyom mentsd a bőröd, de... ne is reménykedj, hogy ez ingyen lesz. A rühes életedért cserébe megteszel nekem valamit... - játszom a kérlelhetetlent, s a szemébe nézek. A válaszát várom, addig nem folytatom.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.04.01. 21:14

(Thor)

-Nagyon is kerestelek. Ami történt a konyhában azt én nem igazán tudom elfelejteni, sőt, ha neked nincs ellenvetésed, akár folytathatnánk egy nyugodtabb helyen. :D

*Egy kicsit meglepődök magamon, hogy nem a körmön font oldalamat használtam, hanem egyenesen megmondtam neki, hogy mit akarok. Remélem nem pofon lesz a válasz. :shock:

*Ha nem kezd hisztizni, belépek vele a fogadóba. Innen már tőle függ merre is megyünk. Szívem szerint a szoba felé indulnék. :twisted:
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.03. 20:50

//Maradjunk még ebben a topikban :wink://

*A gyerek aztán igazán berezelt. Nemhogy elfutni nem bír, de láthatólag annyira fél tőled, hogy megszólalni sem képes, csupán bólogatni. A szemébe nézel, ő pár szegmensig állja a sarat, majd még ijedtebben lesüti a szemét és arca "lángolni kezd" - a füle hegyéig elvörösödött. Szavaid után reszketni kezd, majd nagy nyelések közepette csak motyog pár szót.*
- Mit... mit kell tennem? Öhm... mit... mit adjak Messire?

*Nem nagyon látszódik Zizzenten, hogy meglepődne a válaszodon. Széles mosollyal még jobban (szorosabban) karol, szinte egészen hozzádsímul oldalával. Ez azért felért egy válasszal számodra.
A fogadóba belépvén egy lépcsősor vezet felfelé, ez igen széles. Balra le pedig az étterem részbe lehet lejutni, ahol vannak az asztalok és maga a pult. Elég nyomasztó egy hely színösszeállításilag - világos szürke, sötétszürke, fekete. Fényt a falon lévő és a plafonról lógó gyertyás "csillárok" adják.
Zizzent egyenesen lefelé indul meg.*

- Igyunk valami bort kedvcsinálónak. Enni sem ártana már... de azért nem sokat, akarok én még ma mozogni is... - *eközben vidám csillogással a szemében rád kacsint, miközben a lépcsőn lépdel lefelé.*

- Tehát a Vörös nyúl egy három árbócos hajó, mely ma futott be Abasziszból. Na, így már sokkal könnyebb lesz megkeresnünk. - *nyugtat meg Armada, majd magabiztos arccal, tartással egyenesen a mólóhoz mentek. Nem sokat kell a széles "úszóúton" haladnotok, hogy az legelső őrjárat szembe jöjjön. Armada egyből beszélgetésbe elegyedik velük. Felfigyelsz arra, hogy ő a földet nézi, miközben beszél, s miközben válaszolnak neki. A négy katona először nyugodt, majd pár szóváltás után feszülten érdeklődőek lettek. Valami van a levegőben. Ketten a hátatok mögé lépdel, míg a másik kettő a helyén marad. Az aki nem beszél Armadával tüzetesen megnéz magának. Arca mint egy elutasító masszív kőszoborarc, talán egy kis undor van a szemében.
Armada hozzád fordul, látod rajta, hogy itt már gubanc van.*

- Xylina kedves... A katonák azt szeretnék tudni, hogy mi a teljes neve, honnan és miért érkezett az országba, s legfőképpen kivel, vagy kikkel?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.03. 21:11

(Xylina)

Az őrség érkeztekor megállok, figyelem hogyan viselkedik egy helyi velük szemben és biztonság kedvéért én is a földre szegezem tekintetem. Mikor ketten mögénk lépnek, elsápadok, de semmi meggondolatlant nem teszek. Úgy tudom, semmi sincs a rovásomon, mire ez a cirkusz?
"Félreértésnek kell lennie... kevernek valakivel... Vagy a hajam a baj?!"
Úgy felidegelem magam, hogy szinte rosszullét kerülget.

-Én név Xylina Viatrix. Én jön Erion, én lenni egy csoport tag, aki csinál műsor emberek. Cirkusz! Kis, vándor cirkusz-lelem meg a jó szót rá.-Mi akart itt csinál játék és cirkusz-üzlet. Vezető Alastar, van még ott Quiana, Echo, Bennett, Darien és én.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.04.04. 8:25

(Thor)

*Megörülök Zizzent válaszán, és jó kedvel lépek be a fogadóba. Szétnézve nem igazán bizalomgerjesztő hely, de most annyira nem érdekel. Ha rám bízza az asztalválasztást, akkor keresek egy nem annyira középpontban lévőt, és oda leülünk. Körbe nézek, mennyire zsúfolt a fogadó, és valamiért kíváncsi vagyok rá, de azt is megpróbálom figyelni, hogy van e olyan aki ismerősként nézi Zizzentet. A pincért megvárom, és ha oda jön, leadom a rendelést.

-Te mit kérsz? -* Kérdezem Zizzenttől. Majd ha elmondta, és is rendelek.
-Én egy pohár fehérbort kérek, és mit ajánl a mai napra a szakács? -* Kérdezem a pincért.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.04. 8:35

Rychor Occhys (Arnan)

Kicsit kiengedek a fenyegető tartásból, nehogy még a végén a nadrágjába vizeljen. Fél lépést hátrébb lépek, hogy levegőhöz jusson, majd megszólalok:
- Ha okosan válaszolsz, ellenség helyett támogatót szerezhetsz... - kezdem a mondókámat.
- Mit szólnál, ha futni hagynálak, cserébe pedig megtennél nekem egyetlen szívességet... egyet, nem többet - hangsúlyozom ki, hogy nem akarom magamhoz láncolni.
- Mit felelsz? - kérdem a suhancot.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 51 / 95 • 1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 95

Vissza: Toron