• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 52 / 95 • 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.05. 15:42

(Farro)

*Kétségek közt, elgyötört arccal, már-már a feszültségtől remegő lábakkal követem az anyót. Ahogy átadja a levelet lenézek a kezemben lévő papírra, de mire szólhatnék az ajtó végleg becsukódik. Kezeim ökölbe szorulnak, meggyűrve óhatatlanul a levelet is.*

-De én... nem tudok olvasni. :evil:

*Ezzel nekiiramodok. A levelet gondosan az ingembe rejtem, hogy el ne hagyjam és irány a kikötő. Figyelek nagyon. Már néhányszor megtettem ezt az utat a Horgas Hóhérig és vissza. Így most csak magamban fohászkodok az égiekhez, hogy segítsenek meg, hogy láthassam újra Mirjamom, mielőtt... mielőtt késő nem lesz. :cry:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.05. 20:23

*Megiramodsz, s úgy egy fertály óra múlva el is éred futtadban a kikötőt. Láttál kocsikat eddig is az úton, de egyik sem volt ismerős. Azt a kocka, mattfekete kocsit, szinte fehér lóval előtte el nem felejted. Átvágtatsz a téren, hogy mielőbb a kikötőbe érhess, de...
Egyre nem gondoltál. A kikötő hatalmas. Bejárni szinte képtelenség, főleg nem egyedül. Ha csak nem kérdezősködöl (bár mi után?...), biztos, hogy nem találod meg Mirjamot.*

*Az érkező pincér köszönt benneteket illedelmesen, meghajlással, bár azt észreveszed, hogy a lányt ismerheti, de egyéb jelét nem mutatja hogy milyen lehet az ismeretségük. Zizzent megelégszik azzal amit te rendelsz, s mindeközben úgy mosolyog, mintha egy álomvilágba cseppent volna.*
- Honnan tudtad, hogy itt vagyok, hogy itt kell keresned? Ki pletykált rólam? S főleg mit?
*Közben elmegy a pincér, így legalább tudtok beszélgetni rendesen. A hely nem túl zsúfolt jelenleg. A több mint félszáz férőhelyes "étteremben" most úgy 20-25-en lehettek. Elég szellősen ülve, s ti egy fal melletti asztalnál foglaltatok helyet, ahol rá lehet látni a pultra, s a lejárati lépcsőre.*

*Egyre jobban ideges vagy - s nem alaptalan. Armada fordít, de ahogy a nevekhez ér látszik a katonákon, hogy baromira nem tetszik nekik az amit hallanak. Bár semmi elfogási mozdulatot nem eszközölnek, de úgy méregetnek, mintha attól tartanának, hogy menten nekik esel. Armada még kérdez (legalább is véled, mert hogy ennyit te nem beszéltél az biztos), a tiszt pedig felel. Armada arca mindent elmod - baj van. Kiveri a víz, lesápad, majd feléd fordul, s egy nagyot nyel mielőtt megszólal.*

- A társulat egyik tagja elf volt? - *a hangszín kíváncsi, meghökkenő, döbbent - a szeme pedig csak cikázik arcodon, nem mer a szemedbe nézni Armada.*

- Mit?... Mit Messire? Mit tehetne egy magamfajta navor egy olyanért mint Ön? - *gyermeki elcsodálkozás és naivitás süt a kölyökről. De az látszik ez mellett, hogy kíváncsian várja mit kérsz tőle. Egy picit engedett a félelme is, de azért még reszket egy kicsit előtted.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.05. 20:30

(Xylina)

Meglepődöm, hogy Quiana faja érdekli őket, meg hpgy ennyire idegesek ők is, azt hittem, inkább nekem kéne összetojnom magam, kissé bizonytalanul és csodálkozva felelem:
-Igen, mért kérdez? Armada, van baj?
Szívesen felnéznék rájuk, de nem kockáztatom meg, marad Armada. Csak szoknyám redőjét gyűrögetem jobbommal, amúgy semmilyen mozdulatot nem teszek és nem is szándékszom. Aztán egy ide eléri az agyam:
"Elf... VOLT? Már nem az? Mi folyik itt? Nyögjék már ki!"
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.05. 21:48

*Armada tekintete megdermed, de nem néz a szemedbe. Egy picit áll előtted, hallgat, majd halkan, szinte suttogva mondja.*
- Baj van. Őt elvitték, s lehet már nem is él. Társulata többi tagja sincs jó állapotban, lévén ellenálltak a városőrségnek, amikor azt az elfet le akarták tartóztatni. Lehet a többi társát is bezárják, s vétségük miatt felakasztják őket...
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.05. 22:05

(Xylina)

Elsápadok, de semmi dühkitörésfélét nem produkálok. Inkább a rosszullét kerülget, mert lelki szemeim előtt Quiana elhurcolva, a társulatom összeverve jelenik meg. Szívesen morzsolnám meg nyakláncom, de nem merem.

-És most mi lesz én? Akarnak engem elvisz valahova is? Mi lesz most?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.05. 22:17

*Kérdésedet Armada továbbítja a tiszthez, aki válaszol is. A katonák nem rántanak fegyvert - sőt valamivel lazább is a testtartásuk mint ezelőtt volt.*
- Egy kikérdezést fognak eszközölni magával, de majd csak holnap. Előbb a társait, merthogy maga nem volt velük, nem vett részt a fegyveres harcban az őrség ellen. Mondtam, hogy a Horgas Hóhérban szállt meg, ott kereshetik. Jelenleg elmehetünk, elengedik, de a társait nem láthatja, nem beszélhet velük.
Jöjjön! Visszakísérem a fogadóba, s ha kéri, akkor magácskával maradok.
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.05. 22:29

(Xylina)

Nekem annyi erőm van csak, hogy bólintsak, szédülni kezdek és émelyegni. A gyomrom görcsbe rándult, kivert a hideg verejték.
"Csak el ne ájuljak!"

-Én nem beszél jó pyar...ha lehet...én kér erv tolmács...így nem tud jól beszél-nyögöm és belekapaszkodom Armada vállába.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.05. 22:48

*Ahogy belekapaszkodsz Armada vállába ismerős érzés kerít hatalmába. Pillanatokra elsötétül előtted a való világ, s a következő képsor tárul "szemed elé":
Egy csapzott fekete hajú nő szakadt, véres ruhában sír előtted két kezét feléd nyújtva - arcáról leolvasható, hogy könyörög. A nő háta mögött egy csupasz kardpenge súlyt le a nőre, szinte elválasztva fejét a testétől. Elfordulsz, de csak holtakat látsz magad körül - férfiakat, nőket, gyerekeket egyaránt. Menekülsz ki a házból, de már a kép homályos - mintha erdőbe futnál...*

- Próbálhatta volna kedves Xylina a nyelveket mit ismer, az ervet is jól beszélem. - *Armada hangja zökkent ki a képsorból jobban, és felfogod, hogy anyanyelveden szólalt meg. Armada kicsit aggódva figyel, majd a derekadnál átölel, támogat, s a fogadó felé igazítja utatokat.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.05. 22:53

(Xylina)

Megrázkódok és azonnal elengedem Armadát, kezét lefektem, ervül mondom félig öntudatlanul:
-Vér mindenütt...-remeg meg a szám, aztán észbe kapok, nem kéne nekiállnom médiumként felidéznem mindent fennhangon."Ne őrülj meg, ezért tuti kivégeznének!"
-Ne, ne érjen hozzám!-suttogom rémülten. Nem tudom, mennyire ül ki arcomra ami bennem zajlik, remélem nem lepleződöm le.
-Megy egyedül is...-teszem hozzá nyeldeklés közepette.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.06. 9:05

(Farro)

*Emlékszem ma akartak kifutni a matróztársak. Igaz most, hogy a Kapitány halott nem hiszem, hogy fognak, de a hajónk felé veszem az irányt. Van egy érzésem, hogy vagy Mirjam is velük akar tartani, vagy ha nem is, de ők tudnának segíteni a kereésésben. Jobban ismerik az itteni viszonyokat és többen többet tudunk bejárni. Persze ehhez az kell, hogy még maguk közé fogadjanak a tegnap esti után... hiszem majdnem megöltem Zaket. :? *
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.06. 13:37

Rychor Occhys (Arnan)

- Ismered a Horgas Hóhért? - kérdezem, de igazából nem is várok választ, hiszen nyílvánvaló hogy igen.
- Mostanság furcsa dolgok történnek a háza táján. Tudsz erről valamit kölyök? - szegezem neki a kérdést, mindenféle kertelés nélkül. Miközben a válaszra várok, néha a körülöttünk elhaladókra pillantok, hátha sikerül egy túlontúl kíváncsi tekintetet elkapnom.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.04.07. 8:23

(Thor)

-Nos Ran, a Vasmacska fogadó tulajdonosa mondta, hogy erre felé elég sűrűn elő szoktál fordulni. -* Mondom kedvesen. – És nem igazán pletykált semmit, nem az a beszédes alak. Én meg elindultam, hogy megtaláljalak, és úgy látszik Ran, jól mondta.

*Ha kihozzák a bort, koccintásra emelem a poharat.

-A találkozásunkra. -* És koccintok vele Zizzentel.

-Egyébként mi jót csinálsz erre felé?
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.07. 20:34

*A kikötőbe leérve nem messze a leágazáshoz egy kis csoportosulást látsz. Négy kikötői őr fog közre egy hóhajú nőt és egy középkorú férfit. Láthatólag a nő zaklatott, sírós a tekintete, a férfi pedig támogatná, de a nő hirtelen elhúzódik előle.
Igaz neked jelenleg más jár a fejedben, de rajtuk megakadt a tekinteted.
A hajót még így is hamar eléred. Ismerős arcok bukkannak fel, ahogy a pallon felszaladsz. De nem csak matróztársaid szorgoskodnak a hajón. Legalább egy fél tucat katona is ott van.*

- Farro! Mi szél hozott erre ma? Nemrég jöttünk vissza a temetésről. Olyan zaklatottnak nézel ki. Baj van?

*Ran nevére csak egy félmosollyal egybekötött horkantás volt a válasza Zizzentnek.*
- Szóval megkerestél, mert a megkezdett ügyünket be akarod fejezni.
Csak ennyi? - *szája szegletében egy számodra érdekes mosolyféle bújkál. Mintha gúnyolódna veled? Vagy ki tudja mire irányul az az érzelmi megnyilvánulás, mert nemsokkal később már az ujjával az álladon játszik néha-néha megérintve az ajkad.*
- Majd meglátjuk ennyi lesz-e.
:D
Lógok és téblábolok, mint mindig. Az olyannak mint én vagyok nem sok munkája van.
*Előhúz valamit az egyik zsebéből és bekapja, rágni kezdi. Egyet neked is nyújt. Félszáraz levél van a kezében. Dohány.*
- Kérsz egyet?

*Armada arcát csak egy villanásra látod, de csalódottság ült ki rajta és némi értetlenkedés. Nem erőszakoskodik azonban. Hagyja, hogy egyedül téblábolj előre - vagyis vissza a fogadóhoz. A katonák hagynak elmenni benneteket, egy kérdés, megjegyzés még toroni nyelven sem hangzik el.
Már majdnem kiértek a főmólóról, amikor egy kis torokköszörülés után kísérőd megszólal.*

- Azért utasít el engem, mert én is toroni vagyok?

- Sok szóbeszéd kering. Többek között, hogy a tulaj ősellensége a Malvani ház feje lépéseket tesz azért, hogy a Horgas Hóhér tönkremenjen. Eszközökben nem válogat, állítólag még a személyzetet is meg akarták tegnap mérgezni, ami félig-meddig sikerült is.
Azt is mondják, hogy valamilyen klán háború indult ott útnak, és az Ikrek is benne vannak, de hogy milyen oldalon, vagy kik lehetnek még a résztvevők én nem tudom. Sok kis rablás is történt, de inkább szabadúszók tették őket, akik már nem nagyon látják a napot. Bár... az egyik eset még a nevesebbeket is megdöbbentette. Kirámoltak egy gazdag famor nőt, s semmit sem vittek el tőle csak egy hasznavehetetlen könyvet. Legalább is a nő szerint. Hogy ki lehetett az rejtély. Bár... ha engem kérdez... Drayh csapata volt. Vagyis tőlük valaki. Ugyanis másnap a nő, a famor nő is eltűnt azzal a sebhelyessel együtt aki Drayh szeretője, s a klán is szétszéledt. Eltűntek Shulurból... Mondjuk nem tudom miért kellett nekik az a famor. Hogy mi közük volt egymáshoz. Csak véletlen nem lehet.
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.07. 21:19

(Xylina)

Megrázom a fejem, zaklatott vagyok, aztán megállok, ránézek Armadára:
-Nem, hanem mondjuk úgy... Hozzám ritkán szoktak fizikailag érni és én is máshoz. El vagyok tőle szokva. Amm, most nem egy átlátszó hazugsággal szeretném kiszúrni a szemét, de...-sóhajtok, döntök beesett vállakkal, most úgy is olyan ramatyul érzem magam, hogy betompultam, nem mérem fel talán, jól teszem-e:
-Monduk úgy szeretek rákészülni arra, ha valaki megérint...vagy óvatos maradok...mert...Mivel segített nekem fordítani, igazán tartozom önnek: ha én megérintek valakit, néha, nem mindig, de gyakran látok dolgokat és azok felkavaróak... Inkább kerülöm hát az érintést, de ez nem a személynek szól, hanem a látomásoknak...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.07. 21:34

(Farro)

*A katoknák közrefogta fura pár nem köt le, de azért átvillan a fejemen, hogyha ennyire puccos embereket megállítanak, akkor mi lehet itt? Nem törődök ezzel a kérdéssel egyenlőre, hanem felrohanok a hajópallón. A fedélzeten kissé hátrahőkölök a meglepetéstől, hogy sok a katona is a matrózok között. Rendesen lihegve oldalamra nyomom tenyerem, hogy a szúró-rángatózást mérsékeljem. Okítottak, hogyan kell helyesen venni a levegőt, de ha szerelmes az ifjú szív, akkor csak fut bele a világba inaszakadtából. Pár mély levegő után végre megszólalok és válaszolok is zihálva a kérdésre.*

-Khhr... Mirjahhm... Mirjam..khh... Mirjam elment. ...huhh... Azaz beszállt egy kocsiba és annyit tudok, hogy ide jött ahhrmm... a kikötőbe. Meg kell találnom, mielőtt... el nem veszítem végleg. Kérlek segítsetek megkeresni. ... Melyik hajó fut ki mostanában? Melyiken lehet és hová tarthat?

*Mindezt amennyire levegőm engedi próbálom gyorsan, "egyszuszra" ledarálni eleinte kevés sikerrel. Végül a kérdésekre kétségek közt vergődve várom a választ. Szinte süt arcomról a féltés és a szerelem kínja.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 52 / 95 • 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 95

Vissza: Toron