Eldwyr egy nap (jó fél, egy éve ennek már) beírt a tavernába, hogy mivel besűrűsödtek a dolgai mind munka mind család terén, hogy csak ritka olvasóként tud részt venni az oldal életében és játszani már nem.
Üdv. Mivel írta Con hogy nem igazán megy a tesztelés arra gondoltam mindenki a jelenleg játszó karaktereit megpróbálhatná feltölteni a karakterlapra.Így elég sok minden le lenne tesztelve és kiderülne mi hiányzik.És mivel a karik még nem maradnak meg, így nem veszít senki semmit.És az egész statbeírás kb 10 perc mert nem kell számolgatni mivel már jók a karik.El lettek bírálva.Persze az OM-UT rendszerűek csak:)
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Hú, nem nézném meg mégegyszer, az tuti! Így is csak 8 másodpercig bírtam! Azért látom a régi játékosok közül egyre kevesebben maradnak (Eldwyr, Flamme O'Styg és így tovább...) Pedig nagyon élveztem a játékukat!
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Con befagyasztotta, mert megsértődött, hogy a hétvége alatt nem árasztottuk el karifeltöltésekkel és úgy dönötött, mivel senkit se érdekel lezárja és majd előveszi valamikor.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Konkrétan már nincs befagyasztva és várja a tesztelőket magamra vállaltam az agitációt a hibákat a tesztelgetősbe kell írni neki és megnézi.Tényleg csak annyi kell mindenki feltöltse a játszó nyílt kariját és akkor sok képzettség és faj le lesz tesztelve.Csak konkrétan most tezstelni kell.Ugyhogy hajrá
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató