• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 19 / 51 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.05. 18:27

(Wenla)

Szemeim forgatom.
"Ezek jelenleg mind rohadtul nem fontosak. Mondom én, hogy egy kerékkel kevesebb van neki."

-A társam sérült. Hevenyészve elláttam a sebét. Kéne valaki, aki megnézi, minden rendben-e. Rá ne hallgasson, azt hiszi, sérthetetlen és holnapra fátylat boríthat rá, meg ha mélyen megvágja egy éles tárgy, az veszélytelen.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.05. 20:40

( Nasha Verdon )

* Chin válaszaira csak nevetek egyet, majd legyintek. *

- Á, hagyjuk. Lehet, soha nem fogom megérteni, hogy hogyan lehet piásan harcolni. Bár, most, hogy józan voltál, is egész rendesen püfölted a cicusokat. Vajon hogyan harcolnál nem védtelenül?
- Még szerencse, hogy az elején nem fogadtam el a párbaj kihívásodat. Valószínűleg most tele lennék kékes-zöld foltokkal, és nagyon laposra verve érezném magam.

* Amikor kihozzák a reggelit, szótlanul nekifogok módszeresen, de kultúráltan elpusztítani a magam adagját. A borhoz nem nyúlok, inkább félreteszem, főleg, amikor látom, hogy Chin szó szerint egy hajtásra eltünteti az egész üveg borát. *

< Hogy bír ennyit inni? Még jó, hogy nem a nőket habzsolja így. Legalábbis az állandó elpirulásaiból erre következtetek. >

* Amikor végzek az evéssel, magamhoz veszem az üveg bort, felállok és odaszólok a két férfinak: *

- Egészségetekre fiúk. Engedelmetekkel én elintézem a piszkos anyagiakat, és a csomagjaimat. Ha végeztem, itt találkozunk. * majd odamegyek a fogadósnőhöz. *
- Nos hölgyem, köszönöm a társaim nevében a vendéglátást, mi továbbállunk. Szeretném, ha a cuccaimat vissza felpakolnák a lovaimra, ezenkívül rendezném a saját és társaim számláját is. Apropó, megmondaná, hogy milyen messze van Zenton városa innen?

< Remélem nem számol fel nagyon sokat, főleg, hogy az istállóban rendet teremtettünk. >

* Ha végeztem, felmegyek a szobámba és megiszok egy hatalom italát. Ahogy a jól ismert fájdalom végigfut testemen, megborzongok. *
< Ezt az érzést soha nem fogom megszokni. De nézzük a jó oldalát. Újra tudok mágiát használni, még ha keveset is. Ez is valami. >

* Gyorsan összepakolom a cuccaimat, a bort is elrakom, felveszem a mellvértet és megvárom a csomaghordót. Ahogy elkezdi levinni a cuccaimat, én is lemegyek, vissza a fiúkhoz. *

* Ha már mindketten ott vannak, megszólalok. *

- Nos, indulhatunk?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.05. 22:01

Ryell

<<Ez meg akar ölni! Ha engem most elcipel egy seborvoshoz én biztosan éhen veszek! Cseppet sem érdekel a sebem ha a hasam mindjárt kimarja magát... előbb eszek aztán meg majd meglátjuk.
>>
Meglepetten és kissé dühösön néz Wenlára.
- Előbb vacsorázzunk meg, ráérünk aztán foglalkozni ezzel a kis vágással. Rendben? :hogyaza:
<<Mégis hogy hívjam fel arra a figyelmet hogy a reggeli óta egy falatot nem ettem! És közben még le is fárasztott az 5 temetetlen és 2 járó halott...Se erőm se kedvem vele vitatkozni, hátha a saját gyomrára hallgat.>>

Most pedig szugerálóan néz és kezével türelmetlenül kopogni kezd a pulton jelezve a fogadósnak menyire éhes...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.06. 8:32

(Ragdox)

*Amikor kihozzák a reggelit, én is nekiállok. Csendben, gyorsan, de nem habzsolva eszek, közben a borból is iszogatok. Mindkettő el is fogy.*

*Kissé meglepődök Nasha ajánlatán.*

<<Vajon miért fizeti ki az én részemet is? Hisz szinte még nem is ismerjük egymást...Nem baj, nem fogok ellenkezni, maximum legközelebb majd én leszek az előzékenyebb...Most is nekem kellett volna annak lennem!>>

*Mire ezeket végiggondolom, Nasha már fel is ment a szobájába. Mivel én is végeztem, szintén nekiindulok. Felmegyek a szobámba, összepakolom a cuccaim. Előveszem a fenőkövet, kicsit élezek a kardon, egy ronggyal megtörlöm, majd a fenőkövet a táskámba, a kardot az oldalamra teszem. Felveszem a táskám, majd elindulok lefelé.*

*Nasha előtt nem sokkal érek le. Kérdésére bólintok.*

- Igen, én kész vagyok! Felőlem indulhatunk.

*Majd mielőtt indulunk, a törp-pálinkáért cserébe kapott, valószínűleg sokkal gyengébb, pálinkát még a táskámba teszem. Most nincs időm átönteni a fém laposüvegembe.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.06. 20:10

(Chin)

*Szomorúan veszem tudomásul, hogy szakadt ruhában kell járnom, kelnem, míg a másik meg nem szárad teljesen... Fel is hajtom a borom, amint tehetem. Jóváhagyóan bólintok Nasha javaslatára, elvégre a vacsorát én fizettem. A szobámba sietek, felkapom összekészített holmim, és a kalapom a fejembe nyomva lesétálok a földszintre. Amikor látom, hogy utitársnőm "bepáncélozta" magát, egyből jobb kedvre derülök*:

- Akkor most harcolsz velem? Az nem fog akkor sem megvédeni a kék-zöld foltoktól. - vigyorgok rá lelkesen, miközben a vértjére bökök. Mindenesetre egy üveg bort a kezem ügyébe helyezek, és a pálinkás kulacsom is elérhető helyre pakolom. Végignézek még egyszer a lányon és felsóhajtok.
- Mindenképpen gyakorolnom kell a földredöntős technikákat... < Fenemód csinos ez a lány >

- Huh! Majd el felejtettem! Fogadósné! Egy kis útravaló rizsát főzzön ki hamar! Addig lesz harc? - nézek vidáman Nashára.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.07. 6:49

( Nasha Verdon )

* Ahogy leérek, mégcsak Ragdoxot látom lent, de nincs lehetőségem társalgást kezdeményezni, mivel időközben Chin is megérkezik. *

* Végighallgatva Chin mondandóját csak sóhajtok egyet. *

- Csak nem mondasz le a verekedésről. Mindenáron kékes-zöld foltokkal akarsz látni?
- Rendben, de nem most. Induljunk inkább. Majd ha nyugodtabb körülmények között leszünk ígérem, harcolok veled
. * és mosolygok rá kedvesen. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.07. 15:52

(Chin)

*Teljesen felvillanyozódok a gondolatra, hogy Nasha kötélnek állt. Aztán elgondolkodva szavain, megállapítom magamban, hogy jó nagy marha vagyok! Hiszen igaza van, szemmel láthatóan nem lenne ellenfél igazából számomra...*

- Bocsáss meg, nem akarlak bántani igazából. - mondom neki halkan. - Csak gondoltam egy kis testmozgás sose árt... Esetleg még tanulhatunk is egymástól valamit... - vigyorgok rá száz foggal.

*Elnézegetem páncélos mivoltát, és nem állom meg újabb kérdés nélkül*

- Ez a vért nőknek készült? - amint kimondom, már pirulok is. Gyorsan másik kérdéssel ostromlom, nehogy eljusson a tudatáig az előző kérdésem értelme.
- Miért vettél fel vasat magadra? Gondolod megtámadnak? A két lovadat megint vezetgetni fogod? És mikor mesélsz nekem a villámaidról? Valami istenhívő vagy, amolyan pap? - látszik: a gondolat nem nagyon villanyoz fel...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.07. 16:05

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, este
Résztvevők: Nasha Verdon,Chin Chüang,Ragdox

A fogadós összekészíti a kért dolgokat még rizst is főz Chinnek mosolyogva nyújtja át. Pénzt nem fogad el a reggeliért és a kért dolgokért, hálából kapjátok mert segítettetek megvédeni a fogadót ezektől az izéktől.Elindultok Zenon felé az úton enyhén emelkedik végig nem is nagyon tudtok sietni.Délben megálltok pihenni és ebédelni.Ami feltűnő hogy rajtatok kívül senki nem jár az úton.Majd a pihenés után haladtok tovább, már rátok sötétedik mikor kiértek a fák közül és fényeket pillantotok meg.Beértek Zentonba az út még megy egy darabig majd egy nagyobb térbe fut.És egy fogadó előtt álltok bentről hangok hallatszanak és ételillatot éreztek.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.07. 16:12

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

Ryel előadja kérését a fogadósnak aki válaszol.

-Egy kétágyas szoba 10 réz per éjszaka a vacsora 5 réz/fő egy ezüstből bőven kijön.
Épp elkezdené sorolni az étlapot mikor meghallja Wenla kérdését.
-Itt a tér túloldalán találhat egy gyógyítót aki ugyan nem pap de talán össze tudja foltozni a barátját.Először elmennek hozzá vagy enni szeretnének?-kérdezi.
Közben Ryel egyre gyengébbnek érzi magát és elkezd szédülni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.07. 16:21

Ryell

Az émelygés miatt megtámaszkodik a pultban majd megszólal.
- Nos előbb... ő... együnk. Vagy nem is ... előbb inkább...aludjunk.- szemei fokozatosan lecsukodnak.
Az alvást feltehetőleg nem a szobában hanem itt gondolta.
<<Nem kellet volna. leállnom. harcolni... >>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.07. 16:28

(Wenla)

Nézem Ryelt és letojom mit akar:
-Gyógyító kell neki, vagy itt döglik meg!-nézek komolyan a fogadósra, próbálom talpon tartani a férfit.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.07. 16:42

Ryell

- Tudod mit... nekem már mindegy, menj hagy itt...
Félrebeszél és jobjával is hadonászni kezd...
-... Alix?... nem, nem halt meg... a szél! A szél!.

Kinyitja a szemét majd Wenlra néz:
- Nem ... csak pihenek egy kicsit...- szava elakad az eszméletvesztés határán van.
- Csak egy kicsit...
Erősen a nőre nehezedik, maradék ereje is elhadja.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.07. 16:48

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral lábainál útközben
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap este
Résztvevők:Wenla,Ryel wes Nortendall

Ryel eldől mint egy zsák, a fogadós mostmár komolyan veszi a dolgot és int két embernek, akik a szomszédos asztaltól felállnak.Két tenyeres talpast parasztkinézetű férfi.
-Vigyétek a gyógyítóhoz mielőtt meghal itt nekem-mondja nekik.Majd azok megkapják és elkezdik vinni kifelé a fogadóból.Eléggé sietve.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.04.07. 18:00

*Mikor meglátom a fogadót érdekes érzés tölt el.*

<<Végre itt vagyok...Látom a fogadót...Remélem végre megtalálom a rokonom, és fény derül arra mit titkoltak előlem...És egyáltalán, miért volt szinte száműzve a családból...Kitagadták, de az okot sajnos nem tudom...Az okot...Hahh...Nem igazán érdekelte őket mit is tudok...Legyél nagy, erős, majd véded az üzletet...Talán előbb is beszámolhattak volna róla, hogy van valami...akár együtt is megtehettük volna ezt az utat a keresztapámmal...de nem...hallgatásuk a halálig tartott...remek...Talán ebben a fogadósban megbízhatok...Majd meglátjuk...>>

*Cikáznak a gondolataim össze-vissza.*

- Na végre ideértünk! Szerintem azonnal kerüljünk is beljebb...Tudjátok - fordulok oda utitársaimhoz - az a "küldetésem", ha lehet ezt annak nevezni, hogy megkeressem az egyik, még élő, rokonomat, aki egy titokra vet fényt. Őt kitagadták és a család feketebárányának tekintették. De akkor is beszélnem kell vele. Minél gyorsabban, már átjár az izgalom, alig bírom! - itt elmosolyodok.

*Megvárom, amíg Nasha elrendezi a lovakat, majd előreengedem.*

*A gyomrom tájékán különös, összeszoruló érzés...Rajtam semmi nem látszik, nyugodtan lépkedek. *
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.07. 18:27

( Nasha Verdon )

< Huh, ezt megúsztam. Úgy látszik mégsem akar velem verekedni. Ha ezt tudom, hogy így visszakozik, már hamarabb is bevetem eme praktikát. >

- Örülök neki, hogy nem akarsz bántani. A testmozgással nincs bajom. Bár, ha sűrűn fogunk ilyen ellenfelekkel találkozni, akkor inkább edzünk a piálásra. Jótékony hatással lesz ránk az tuti. [/color]* és eleresztek egy huncut kis mosolyt felé.

* Az elpirulását látván és kérdéseit hallván csak nevetek egyet. *

[color=#00FFFF]- Igen Chin, kifejezetten nőkre készítették. Amúgy nem vasból van, az túl kényelmetlen lenne nekem, és nem is tudnék benne jól harcolni. Bőrből van, és általában hordom, mivel soha nem lehet tudni, mikor támadnak meg. Sokat nem véd kard ellen, de jobb, mint a semmi.

- A lovakra kitérve pedig, ha gondolod és szereted, ha magas lóról beszélnek hozzád, nekem nem gond. * és teli szájjal rávigyorgok. *
< Imádom a humorát. >

* Amikor rákérdez a lehetséges papi mivoltomra komoly tekintettel, én is komolyan válaszolok rá. *

- Ne aggódj, nem vagyok pap. Távol áll tőlem az ilyen dolog. Nem tagadom, tisztában vagyok vele, hogy léteznek és nagy hatalmuk van. Egyszerű mágiahasználó vagyok. Semmi több. De, amint látod, a kardfogatáshoz is értek, már ha nem kísértetlények támadnának meg.

* Közben elkészül Chin rizse is, és meglepődve tapasztalom, hogy nem kérnek érte pénzt. Gyorsan eltávozásunk előtt meg is köszönöm a fogadósnőnek. *

< Vannak még rendes emberek, még jó hogy az elején nem ugrottam neki nagyon a Chin által fizetett összegnél. Most valószínűleg nem úsztam volna meg ilyen olcsón. >

* Az út szerencsére csendben telik. Mivel lovagolok, az este közeledtével egyre jobban kezdek fáradni. De még mielőtt nagyon elkezdenék kínlódni, beérünk Zenton városába, és ezzel együtt egy fogadóhoz. *

* Gyorsan elrendezem a lovakat az istállóban, ha van ott lovászfiú, adok neki 5 rezet a segítségéért. Majd végighallgatva Ragdoxot, mondandója nagyon nem hatott meg. Nem nagyon érdekelnek a családi dolgok. De azért válaszolok neki.*

- Nos, én nagyon nem folynék bele a családi dolgodba, max, ha köze van a mi ügyünkhöz. Addig is mi Chinnel elleszünk itt a fogadóban, míg te intézed a saját ügyedet.

- Amondó vagyok, vacsorázzunk bent egyet, mert nagyon éhes vagyok. Gondolom ti is.

* Ezzel besétálok a fogadóba, körbenézek, hogy kik is vannak itt. Majd, ha találok üres asztalt, odasétálok és leülök. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 19 / 51 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...