Rhienna D’Vire
< Úgy látom, Gondó gyorsan a tárgyra akart térni, mivel nem igazán várta meg Twou esetleges mondandóját. >
* Figyelmesen végighallgatom Gondó kérdéseit, melyek egyértelműen nekem szólnak, majd a beszéde végeztével kicsit felsóhajtok. *
- Nos, ha nem gond, az elején viszem én a beszédet, de azt tisztázni fogom az Úrnővel, hogy egyenrangú társaim vagytok, így, ha bármilyen kérdés merülne fel az Ön és Twou részéről, bátran feltehetik. Ez azért is célszerű, mert mindhárman más-más dologhoz értünk és más szemszögből nézzük a világot. Biztos, lesz olyan, ami nekem nem jut eszembe, de Önök közül valakinek igen, mert tapasztalta, látta, stb.
- Ezenkívül pedig egy vendégem volt, és mint mondottam, semmilyen információt nem volt hajlandó elmondani. Majd holnap az Úrnő. Így azt sem tudom, hogy ők mire gondolnak. Természetesen ki fogom kérni az ő véleményüket is az ügyről.
- A pénzt pedig igazából nem tudom. Mivel elég gazdag városnak látszik, így amondó vagyok, fejenként 20 arany tárgyalási alapnak megteszi. De szívesen várom az Ön javaslatát is.
- Még egy dolog. Ha nem sértem meg ezzel, megkérhetném, hogy mindhárman tegeződjünk egymással?
* Miközben beszélek, figyelem a reakcióit és arckifejezését. Majd ránézve társamra, akit egy kicsit most kihagytunk a társalgásból, megpróbálom bevonni a beszélgetésbe. *
- Nos, neked Twou nincs esetleg hozzáfűznivalód?