A 4. fokú Nehézvértviseletből adódó MGT csökkentést nem számolja a gen.
A %-os képzik megoldása szerintem nagyon egyszerű: külön emeld ki őket, ahol csak az t a pár képzit lehet választani, és oda a szokott 1-5-helyett 1-128%-ot lehessen választani... Mint ahogy kiemelted pl a helyismeretet...
Ja szerintem az élő nyelvnek 4 hely nem biztos hogy elég lesz. Elvégre a varázstudók, pszi mesterek, diplomaták igen sok nyelvet, akár 7-et is bírhatnak...
Sess
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
No, a %-os képzikhez. Ha kiválasztasz egyet a Fokhoz 0-t kell megadni, és meg kell add, hogy mennyi KAP-ot, illetve Kp-t költesz rá. A lekérdezésnél fog látszani hogy ténylegesen amit te megadtál az mennyi %-ot ér. Ja igen, ha túlléped a maximumot akkor szól hogy ejnye (pl Esésnél az Ügyességed x 6 a max érték.)
Van egy apró kicsi problémám. Az egyik fegyverként tőrt jelöltem be, és a karakter lekérdezésénél viszont pallost ír helyette. A karakter neve Thor, és boszorkánymester.
Egyenlőre ennyit fedeztem fel.
Üdv: Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Pszi nem tiltott amundnak Pszi 12-es tulajdonságkövetelményei nincsennek beállítva MP/szintet meg lehet adni bármilyen kasztnak Dart-nid-kinito stílus miatt járó +1 pszipontot nem jelzi Tőrkard miatt mindkét szükséges tulajdonság nőtt 1-gyel 3.foknál és nem csak az egyik Tiltott képzi (vakharc) simán 3.fokú
Ami nem hiba csupán észrevétel:
Fegyveres értékeknél az erőből fakadó sebzésbónusz kiírását meg lehet-e oldani. Pl: Avad-ka-kinito kéz sebzése: 2K6+1+5
Egyik észrevételem, hogy anno elszámoltam a KAP-ját. Ugyanis akkor még nem volt kötelező a minimum 1-es Kp alap. Ezért vártam nagy vígan a visszajelzést, hogy túlmentem a 375-ön. Aztán pont jó lett. 374 KAP-ból sikerült eddig játszogatni, mondhatni mindig is 1-es Kp alapot akarhattam csak edig nem mertem beírni magamnak.
A kargennel kapcsolatos hiba:
Az ököl mint fegyver pallosnak veszi a rendszer. (Ld Thor tőr-pallos gondja.)
EDIT: Valamint a csomózás 1.fok az 2KP, de nekem sikerült 1KP-nak megadnom és el is fogadta a rendszer.
No, még nincs verzió változás, de nem sokára. Addig is a javított dolgok:
- Pszi tiltva az amundoknak - 12-es min int,ak,aszt a pszihez - mp/szintet minden kaszt választhatja, de csak azoknak kerül rögzítésre aki jogosult rá (ergo mágiahasználó)
Az ököllel kapcsolatban pls dobj egy printscreent a kitöltött második és harmadik lapról, és kellene az új kari neve.
Képzikhez még nem számolom a kp szükségleteket, ahogy a titkos képziket sem figyelem. Az erő járulékot meg lehet ha egységesen 16 fölé veszem minden fegyóra, de úgy hogy vannak kivételek bőven... ez még húzósabb lesz...
A feltett végeredményt igen. Ellenben azért kérem a printscreent, hogy össze tudjam hasonlítani a kiindulási állapotot a végeredménnyel, hogy meg tudjam nézni melyik mező rossz a feltöltő scriptben. ^^