• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hó hull a holtakra... [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 6 / 9 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Re: Hó hull a holtakra... [ETK]

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.15. 21:18

(Derchion)

-Nem tudok semmi többet ezzel kapcsolatban. válaszolom Holgarnak

Kezd alabbhagyni az érdeklődésem Rel'Morran iránt amikor már a sokadik könyvet lapozom át sikertelenül.De végre Gendor megszolal hogy megtalálta a keresett könyvet.

<Nem is baj már kezdtem unni az olvasgatást> fut át az agyamon a gondolat

De aztán halgatom amit a törp felolvas a könyvből.Előveszek a hátizsákomból egy papiros és a fontos információkat lejegyzetelem később még jól jöhet.Kisebb mérlegelés után ugy döntök hogy nekivágok és elmegyek Rel'Morranba.

-Köszönöm a segítségeteket azthiszem én elmegyek oda már ugyis unom a városi levegőt jó lessz ujra a természetet járni.Nem kérhetem hogy velemgyertek de ha mégis így határoznátok akkor a társaságotokat szívesen fogadom...Jó lenne valahogy ezt a térképet lemásoltatni vagy valahonnan venni egyet amin rajta van Rel'Morran mert néküle nemhiszem hogy odatalálok.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.16. 7:10

(Gendor)

Ötletnek nem rossz a térképmásolás csak az vele a gond hogy ez ami ebben van már pár száz éves és nem a jelenlegi állapotot tükrözi.Esetleg leírhatjuk a támpontokat mivel úgyis térkapuval kell menni a legközelebbi helyig és onnan meg gyalog.Vajon a régi kyr kereskedelmi út megvan még? nézek a lovagra hátha tudja.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.16. 12:19

(Derchion)

-Legyen ahogy jónak látod, töb tapasztalat van hátadmögött mint nekem.

Leírom a fontos információkat ami kellhet.Utána visszapakolok a hátizsákomba.

-Szerintem szerezzük be a szükséges dolgokat és utána menjünk vissza fogadóba majd holnap útnakindulunk.Legalább kipihenjük magunkat.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.17. 7:01

(Gendor)

Keresek egy friss térképet ha van és betájolom hova kell mennünk és hogy tudunk oda legkönnyebben eljutni oda.Majd miután ez megvan visszamegyünk a fogadóba és leülök egy asztalhoz.Majd ránézek Derchionra.

-Nos az rendben hogy holnap indulunk de felszerelésed az útra van? vagy majd a térkapu után veszünk? Mert elég messze kell gyalogolnunk utánna.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.04.17. 13:48

(Erin O'Shanon)

A szőke tincsek tulajdonosáról filozofálok magamban.

<Ugyan ki lehet az? Egyszerű szolgáló vagy a fogadós lánya, felesége? Ezek az esetek megérik a feltárást? Ki tudja?...>

Minden eshetőségre, játszok tovább, és egy kicsit vígabb dallamvonlra terelem ujjaimat, és próbálok olyan dallamot találni amire táncolhatnékja támad a menyescskéknek.

<Kíváncsi vagyok megér-e annyirt az a menyecske, hogy felálljak érte székemből. Ugyan már eddig egy se ért meg annyit...>

Folytatom magányos vígalmamat.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.17. 13:51

Anapol (Aldama)

<Ekkora védelmet egy primitív város őrnek. Egyszerűen bejuthatnék... de nem megvárom még a többiek kijönnek elvégre tengernyi időm van.>-könyvelem el magamban.

Kibontom és pontosan elolvasom a levelet miközben ülök a fal tövében. Mindenegyes részletére odafigyelve miközben várakozom.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.17. 14:58

(Derchion)

-Nos nekem mindenem megvan csak élelmet kell vennem meg innivalót meg esetleg pár adag kötszert ezen felül nekem nincs másra szükségem.De azt akár a kapu után is megvehetjük.Jut is eszembe valami sátrat jó lenne szerezni ijenkor télen nem túl jó a szabad ég alatt aludni.De majd elintézzük azt is ráér végülis semmi okünk nincs a kapkodásra.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.18. 7:34

con Holgar cwa Aeron

*Amint Holgar meghalja hogy térképet keres a törpe, szíves örömest felajánlja a sajátját, hiszen neki van észak ynevről.*

-Ne keresgéljen törp uram térképet, nekem van egy észek ynevről. Ha esetleg rdekli megmutathatom, csak kint van a lovamnál. És ha szabadna akkor csatlakoznék önökhöz, úgysincs semmi tennivalóm jelenleg.

<Tényleg, nekem is vennem kéne egy sátrat.>
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.18. 16:23

Résztvevők: Mindenki

con Holgar cwa Aeron, Derchion, Gendor

Most, hogy megtaláltátok a hőn áhított információt, mely után már jó ideje kutattok, mindannyiótokat lázba hozza a siker. Búcsút intetek az idős papanak, majd kiléptek a rendház kapuján. Elindultok kifelé a negyedből, hogy akinek amire szüksége van, az beszerezzétek. Ha a hírek nem csalnak -és miért csalnának- ebben a városban minden megatlálható, amire csak egy kalandozó szemet vethet. Ahogy kiléptek a kapun, az őr, aki beengedett benneteket, biccent felétek. Ahogy oldalra pillantotok, veszitek észre Aldama-t, amint a fal tövében ül, és valamit olvasgat.

Aldama

Többször egymás után átfutod a leveledet, de még most sem igaázn hiszel abban, amit leír. Rel'Morran, azt se tudod, hol lehet az a város... és akkor valaki azt kéri tőled, hogy menj oda... tiszta őrültség... ilyen, és ehhez hasonló godnoltaok kergetik egymást a fejedben, amikor hirtelen felpillantva társaidat látod meg. Épp feléd néznek.

Erin O'Shanon

Az ujjaid már kezdenek elfáradni, annyit pengettél, de furcsamód mintha csak most jönne bele az ivó társasága a zene élvezetébe. Néhányan felállnak, és elkezdenek táncolni. Általános jókedv költözik áldásos munkád eredményeként a fogadóba.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.18. 19:40

Anapol (Aldama)

-Üdvözlet pajtársak!-kálltok oda a csapatnak.

-Na találtatok valamit ezzel a Rel'Morran-nal kapcsolatban. Mert nekem is van egy levelem ami ezzel kapcsolatos de mocsári óriás legyek ha értem hogy mire gondol ennek a levélnek eme írója.-mondom nekik mosolyogva és a fejemet vakarva zavaromban.

-Tudom hogy ez egy kicsit ütős lehet de sok a szabad időm és szeretném ha segítenétek illetve én is segíthetnék nektek.-ezt őszintén de egy kicsit komolytalanul is mondja mindenesetre segítőkész hangnemben.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.19. 10:38

(Gendor)

Ez teljesen hülye gondolom magamban nekiáll itt kiabálni a tér közepén nemhogy közelebb jött volna.Nah mindegy emberek.Amikor közelebb megyünk hozzá mondom neki.
-Ez egy város fenn Északon holnap indulunk oda térkapu aztán gyalog, ha gondolod jöhetsz.Csak lehetőleg ne kiabáld szét hova megyünk.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.21. 9:17

con Holgar cwa Aeron

*Kilépve a kapun odafordúl az őrhöz és megkérdezi hogy merre talál egy boltot ahol sátrat és szegeket lehet venni. Mikor megkapta az útbaigazítást felül a lovára, de előtte még a törpéhez intéz néhány szót.*

-Nos, akkor hol találkozzunk holnap?

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.21. 9:21

(Gendor)

-Én visszamegyek a fogadóba ahol találkoztunk, jó a sörük kényelmes az ágyuk és jól főznek.Ma még kiélvezem aztán holnap reggel indulhatunk-nézek a lovagra.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.21. 11:15

(Derchion)

-Holgar nem jönnél el a fogadóhoz ott énis lóra ülök és elmegyünk együtt bevásárolni még a végén eltévedek a városban.

Visszamegyek a fogadóhoz és előkészittetem a lovamat.Ha kész lóra ülök és Holgarral elmegyek sátrat keresni meg kötszert.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.21. 11:30

con Holgar cwa Aeron

-Rendben van, akkor holnap a fogadónál találkozunk. Én lehet itt fogok estére megszállni.
-Oké, akkor menyjünk vissza a fogadóhoz, majd legfeljebb ott is megkérdezzük, hogy merre találunk egy "sátrast"

*Visszamegyünk a fogadóhoz. Míg Derchion összeszedi a lovát, addig én megkérdem a fogadóst, hogy merre tudnánk sátrat venni. Ha elkészült Derchion is akkor elindulok vele.*

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 6 / 9 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Régi Kalandok...