• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 154 / 201 • 1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Fra Celestius » 2008.04.19. 11:50

Egy kis segítségre lenne szükségem

a Bestiáriumom elveszett(költözés) :(

és egyszerűen nem jut eszembe annak a fajnak a neve amelyik képes lelkeket magába zárni és használni a képességeiket stb
asszem k-val kezdődött a neve

hátha a neve segítségével megtalálom a leírását a neten
Fra Celestius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.04.19. 11:54

Mondj egy K-t, mondj egy U-t, mondj egy R-t, mondj egy U-t, és mondj egy N-t! KURUN :)
Állítólag aquir szolgák, ha jól tudom... :)

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fra Celestius » 2008.04.19. 11:56

tyű ez gyors volt, köszi :)
Fra Celestius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.04.19. 12:03

Igazán nincs mit :)

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.04.19. 21:44

Ha még mindig nem volt elég nagydobra verve...

Egy hete tettem közzé az Admin üzenetekben:
Con Larrodan több mint egy hónapos szenvedés, agyalás és munka után közzétette az OM-es KARAKTERGENERÁLÓ első tesztverzióját.

Ez idő alatt csupán 3-an voltak hajlandóak odadugni az orrukat abból a cirka 50 főből, akik aktívan mozognak az oldalon JK státuszban! ... no comment...

Ez a Karaktergeneráló nem azért készül, mert épp Connak nincs jobb dolga...
NEKTEK készül! Nekünk!
Ehhez pedig elengedhetetlen a visszajelzés!

Ha már Con ennyit dolgozott vele ÉRTÜNK, akkor tiszteljük már meg azzal, hogy megnézzük mi a frászkarikát rakott össze és ne csak szájtátva várjuk a végleges verziót - mert így nem lesz belőle semmi.

Vagy, ha senkit nem érdekel akkor azt gerincesen ki kellene mondani ... nem pedig kínlódtatni a másikat. * * * (sípszó) :evil: :evil: :evil:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.19. 21:55

Én már az első felhívásnál feltöltöttem Lorin nevű karimat... azóta gondolom törölve lett vagy vmi hasonló mert nem találja, de igérem mihelyst időm engedi megteszem ismét.
(bár bevallom azt a topickot ritkán olvasom... :? :( )
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.19. 23:22

Oké, úgy döntöttem, tartom a hátam, tehát megkérdezem:

Egy idő után kötelező lesz erre a karigenre átállni? Én úgy vettem, ha most vagy később van kedvem használni az OM karigenerátort, akkor használom, ha meg nincs, nincs. Ezért is nem törtem úgymond magam, hogy belevessem magam annyira a dologba, hogy minden létező, most játékban lévő karimat felnyomjam rá. Egyszer próbáltam az amazont, akkor ki is jött egy kis fehér folt, amit azóta remélhetőleg pótoltak. Remélhetőleg, mert azóta felé se néztem.

Eddig excellben dolgoztam, ha adatlapot készítettem. Az is számol, ha úgy állítom be, igaz, a tulajdonságokból adódó pontocskákat rendre lefelejtem. És nem zavart, hogy a képzineveket be kell gépelnem. Eddig is fel volt téve az OMre a karim, ott van az előtöris topicban, ahol a bírálók le is meózhatják. A külalakra, hogy milyen a környezete, sose adtam, mondván, ez csak egy adatlap, a lényeg a játékban a kari alakítása lesz és hogy játszhatok. Quator munkája ezzel akkor se lesz kiváltva, ha teljes üzemmódban, bug nélkül üzemel, mert az adatot az emberi értelem fogja mérlegre tenni.

Tovább megyek. Mikor Con elkezdte egyik napról a másikra a tesztelgetős, fejlesztős topicot, meg is lepődtem, hogy milyen indíttatásból született, meg mi ez, aztán kiderült, emiatt. Páran pedzegették, milyen jó lenne saját generátor, így nem mondhatom azt, Con ezt csak úgy ad-hoc ötölte ki és kezdte el csinálni, semmiféle igény nélkül. Páran fejtegették, mi lenne, ha, megszületett, formálódik és... Yvett rákérdezett, hogy véleményezzünk már, ne kelljen itt szájat tépni és elekeseredetten ajtókat döngetni. Jó, most írjam be, hogy nekem mindegy, lesz-e karaktergeneráló az OM-n, vagy továbbra is otthon a magam excelljével csinálom? Mert így van. Nem állok az új fejlesztés útjába, mert van, akinek ez pótolhatatlan segítséget és könnyebbséget fog adni, minden egy helyen, még UT-t se kell lapozgatni (Bár ez utóbbi nem igaz, aki tudni akarja, melyik képzi melyik szinten mit ad és mit tartalmaz, kb. mi a minimális elvárás a teljesítéséhez, annak akkor is fel kell csapnia), de van, aki marad a rég bevált megszokásainál, mint én.

Ellenben, ha ez bekerül a szabályzatba, hogy a már meglévő, és az új karikat idővel ezen keresztül kell elkészíteni és benyújtani, átállok rá minden fennakadás, kellemetlen érzés nélkül. Próbáltam finoman és indulatmentesen előadni a saját véleményem és hozzáállásom, de ismerve az OM fórumozóinak átlagos érzékenységét, nem tartom lehetetlennek, hogy lesz visszhangja.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.04.20. 9:13

Feltöltettem egy karaktert (Tokás Joe néven), de nem mentettem el, mert szokás szerint nem tudtam az összes KAP-om elkölteni :lol:
A véleményem:
- A karakterlap igényesen néz ki, jól kidolgozott
- kicsit zavart, hogy nem látom, mennyi KAP-om maradt, miközben a karaktert generáltam
- mivel gladiátort alkottam, valahogy kevésnek tartottam a fegyverhasználat-képzettség helyeket
- A fegyverdobásnál nem mutatta, melyik fegyverre tudom alkalmazni.
Mindenesetre dícséret illeti Con Larrodant igényes munkájáért, hisz remek munkát végzett.
KÖSZÖNJÜK NÉKED, CON LARRODAN! :)
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.20. 9:38

Szerintem jó dolog lesz ha elkészül a karlap annyit meg mindenki megtehet hogy feltölti a sajátját, bár a törlés óta még nem töltöttem vissza de megteszem majd. Sokkal áttekinthetőbb mint a jelenlegi megoldás mert most mindenki olyan formátumba rakja fel amilyenben akarja.Így a formátum egységes lesz nem kell keresgélni mit hol mennyiért. Megkönnyíti a bírálók dolgát is mert ők kellenek a gép is tévedhet. Tehát kösszönjük Connak az idejét és segítsünk neki a feltöltéssekkel.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fra Celestius » 2008.04.20. 9:39

Tyű Navaratna az avatárod fantörpisztikus. Elárulod honnan van? :3
Fra Celestius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.20. 9:41

Üdv!

Cadoras

Ilyet se nagyon hallani a Tavernában: :off: 8)

A karaktergenerálós észrevételeket a Tesztelgetős topicba tessék írni, mert ugyan itt "semmi sem off", de ha Con benéz a tesztelgetéshez ott nem fogja látni a visszajelzést, hogy mit kellene csiszolni. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.04.20. 10:08

Sziasztok!

Megpróbálom röviden sallangok nélkül összefoglalni amit mondani akarok. :?

Pénteken elfüstölt a gépem, úgy néz ki nem javítható.
Az eddig átmenetinek szánt- és eléggé döcögős- időszak Abasziszban így sajnos jelentős időre az egyetlen módja lenne annak ahogy mesélhetnék.
Köszönöm minden játékosomnak a türelmet és megértésüket.
Ebben a formában -és tudva hogy nem áll módomban ezen a helyzeten javítani- nem fogom folytatni a mesélést. Abasziszt aki kedvet érez hozzá vegye át, Én sajnos nem tudom -magam számára elfogadhatóan- ellátni ezt a tisztséget.

Ezen okból a bírálat felelősége alól is kénytelen vagyok kibújni. Bár ennek kisebb a jelentősége.

Kérem a megértéseteket, sajnos ez már olyan akadály amit nem tudok megkerülni, elhárítani.

Kaspar

ui: vki Heroldnak írja meg pls hova küldjem Kaspar jelszavát... persze csak ha kell.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.04.20. 10:37

Hi mindenkinek!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol találom meg a külömböző kasztok induló pénzmennyiségét?
Köszi
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.20. 10:43

Üdv!

Nagyon sajnálom hogy végül Kaspar leadni kényszerült a mesélést, azért Herold hátha valamikor később lesz még kedved, és akár mint játékos visszatérsz közénk. Addigis köszönöm az eddigieket.

Személy szerint nekem ez a sokadik helyszín, ami megszűnik alattam, és ki kellene találni valamit, hogy most az öt ott játszó emberrel mi legyen. A következőre gondoltam:
1. Szervezhetnénk úgy a dolgokat, hogy egyikünk elvállalja Herold helyett Abaszisz vezetését. Hogy ő se maradjon ki a játékból, én szívesen elvállalom azt, hogy neki majd én írok Kaspar accjával mesét. Sajnos azt nem tudom vállalni, hogy én legyek a hm, de mesélnék neki.
2. másik megoldás lehetne, ha az abasziszban játszók valahogy két csapatot alkotnának, akik közül lenne egy-egy ember aki a másik csapatnak mesél.

Nem tudom tényleg mind az öten játszotok-e még abasziszban, akartok-e még ottmaradni, azért csak felvetettem ezt, hátha ti is láttok benne fantáziát. Szerintem jobb mint várni arra, mikor lesz már valaki, aki elvállalja a hmséget, sőt talán ha egyben játékos is a hm akkor joban kötődik a területhez, így kevésbé valószínű hogy lelép, persze tudom Herold sem így tervezte.
Szóval mit gondoltok?

A.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.20. 11:13

Huor csak az UTKban van benne, meg tudtommal a régi zöldekben de azért beirom ide ami az UTKban van

Iskola/Kaszt Vagyon Egyéb felszerelés
Harcosok 3K6 a. -
Fejvadászok 1K6 a. klánjának és szárm. helyének megf. fegyverek
Lovagok 3K6 a. rendjének megfelelő páncélzat, fegyverzet, utazó- vaagy harci ló
Barbárok 1K6 a. 1 fegyver
Tolvajok 1K10 a. -
Papok 1K6 a. hitének megf. szent szimbólum, kegytárgyak, esetleg fegyver, vért
Paplovagok 1K6 a. rendjének megfelelő fegyverzet, páncélzat, ló, szent szimbólum
Harcművészek 1K3 a. 2 választott fegyver
Boszorkányok 2K6 a. -
Bosz.mest. 2K6 a. -
Tűzvarázslók 3K6 a. -
Varázslók 3K6 a. iskolájának megfelelő bot
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 154 / 201 • 1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok