Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

//
 //

//
 //

Ebben bízom én is hogy ha látják, mint ez az Ithiel is, hogy valóságos kiskakast kaptak, aki nagyon véd, akkor nem fognak tovább kinlódni a pyarroni követséggel, sem velem, mert se idejük, se enrgiájuk se kapacitásuk nem lesz rá, hanem inkább engednek. Ma este találkozom egy fickóval akivel felállítom a csalit, egy-két napon belül. Ráadásul a helyszínen kell legyek elbújva, mikor az Inkvizíció kijön, hogy a dolog működjön és bekapják a horgot. Lehet hogy egy-két napig most nem fogok tudni hozzád jönni, akkor az azért lesz, mert valami háztetőn kushadva fogom várni, hogy a helyszínre csattogjanak, türelmedet kérem, de ezt a csalást nem tudom csettintésre összehozni...remélem ez a terv neked már kimeríti a személyes szimpátia fogalmát, ha ez sem, nem tudom mit kéne még csináljak...
   Ebben bízom én is hogy ha látják, mint ez az Ithiel is, hogy valóságos kiskakast kaptak, aki nagyon véd, akkor nem fognak tovább kinlódni a pyarroni követséggel, sem velem, mert se idejük, se enrgiájuk se kapacitásuk nem lesz rá, hanem inkább engednek. Ma este találkozom egy fickóval akivel felállítom a csalit, egy-két napon belül. Ráadásul a helyszínen kell legyek elbújva, mikor az Inkvizíció kijön, hogy a dolog működjön és bekapják a horgot. Lehet hogy egy-két napig most nem fogok tudni hozzád jönni, akkor az azért lesz, mert valami háztetőn kushadva fogom várni, hogy a helyszínre csattogjanak, türelmedet kérem, de ezt a csalást nem tudom csettintésre összehozni...remélem ez a terv neked már kimeríti a személyes szimpátia fogalmát, ha ez sem, nem tudom mit kéne még csináljak... >
>

Jó, amíg távol leszel, halálra izgulom magam. Viszont... Se havivérzésem ma, se szűz nem vagyok, mi legyen?>
 Jó, amíg távol leszel, halálra izgulom magam. Viszont... Se havivérzésem ma, se szűz nem vagyok, mi legyen?> //
 //

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó