• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Örökség [UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
422 hozzászólás • Oldal: 23 / 29 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29

Re: Örökség [UT]

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.13. 11:18

(Mauno)

Morfondírozva fordul a lámpaőr felé.
- Mondja csak, vannak ezekben az üregekben titkos járatok a falak mögött? A sötétben úgy hallottam mintha kinyilt volna egy ajtó, pont itt valahol. Volt két barátom, akikkel ide látogattam, de most nem találom őket. Lehet, hogy csak elkeveredtek a sötétben, de ha mégsem? -aggódó pillantást vet az emberre- Elvesztettem őket! Hogy történhet ilyen szörnyűség? :(
<Talán ha hisztizek egy kicsit, jobban csipkedi magát, hogy kitaláljon valami magyarázatot...>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.14. 8:34

Szeretném megkérdezni, folytassuk-e még ezt a kalandot?

Ayanának már küldtem távolmaradása miatt privit, de egy hete nem jelentkezett be az OMre így még el sem tudta olvasni. Ez már nem úgy fest, hogy meg kell válnom tőle, hanem ez tény. :( Azért egy üzenetnek örültem volna a részéről, hogy várhatóan mettől meddig nem tud írni.
Így ketten maradtatok. Úgy látom, ez a modul közel se olyan, mint amilyen Sub rosa volt. Így, hogy lassan haladunk, és nem vet fel minket a lelkesedés, mert én nem látom, már nekem sincs nagy kedven húzni és nyúzni a témát. Ez a kaland most nem jött ösze olyan jól és érdekesen és a "brigád" válaszaiból is érzem ezt. Mindezek ellenére megkérdezem, mi legyen? Magam részéről hajlok arra, hogy bontsunk tábort. :?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2008.04.14. 10:45

// Én azért szívesen folytatnám. Be kell látnom, nekem is kevesebb időm van mostanában írni, de azért csak alakul a történet. //
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.15. 11:31

Igen, érzékelhető, hogy ritkábban írsz :)

Alauron, azért te is írhatnál ide valamit, hogy Jómadár is lássa az álláspontod, mert az nem teljesen oké, hogy nekem megmondod, de ide meg semmit se írsz :?

Azt tudom, hogyha folytatom, akkor azért a 2-3 naponkénti reag jó lenne, ha összejönne, és ha kihull valaki még, akkor buktuk. Fontolgatom új tag felvételét, remélem sikerrel járok, és nem nyúlok bele egy olyan játékosba, aki instabil.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.15. 16:21

Sziasztok!

Szerintem jó ötlet felvenni egy új játékost, nagyon kérdezz rá, hogy tud-e redszeresen, és hosszú távon írni. Remélem megoldódik a probléma, én szeretnék továbbra is játszni. Tudom, hogy biztos jó kelend ez, s még az elején vagyunk, ezért ki kellene már bontakoztatni!

A.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.16. 14:49

Résztvevők: Mindenki

A férfi slisszol elég gyorsan, és egy mélyebb, azaz máésodik szintre vezető csapóajtón leugrik. Mögötte porozva záródik be csattanással a deszkából tákolt lejárófedél.
-Mi folyik itt? Ki van itt? -hallod Ambrose hangját magad mögött. Szándékod az volt, nem állsz neki katakombákat feltérképezni, már pedig ha egy szinttel lejjebb szállsz, talán az vár téged.
Visszatérve a vakoskodó, de már magát kihúzott Ambrosehoz, észreveszed a kallantyús nyitószerkezetet, amivel a fal talán kinyithaó, és amin át visszajuthatok a folyosóra.

Amint lenyomod a kallantyút a fal halk súrlódással nyílni kezd. Már fény van odakinn és mauno ácsorog, meglepettem néz titeket, honnan bukkantok elő.

(Mauno)

Pár perc múlva érthetetléen mód besüpped a szemközti fal, félrecsúszik és két elvesztett társad áll ott.
-Tyű a mindenit! Erről jobb lesz szólni az őrségnek!-füttyent a lámpaőr és visszaindul a cseppköves oszloptérre.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.16. 15:40

(Mauno)

- De jó ám! És ők azok, akikkel voltam, de nem maguktól másztak be oda, eszünkbe sem volt, hanem valaki berángatta őket.
Odasiet társaihoz. - Mi történt? Az a fickó aki ott megy-mutat utána.-a lámpaőr, aki a világításért felel. Most szólni fog az őrségnek, meg kellene beszélni mit tegyünk, mit mondjunk, mit ne.
<Jól hallottam hát, tényleg a fal nyílt meg!>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2008.04.17. 11:03

(Armon)

< Legközelebb nem ússza meg ennyivel. Most az a fő hogy egyben kijutottunk >
- Ő jó polgár lévén értesítse csak az őrséget, mi azért nem fogunk itt ácsorogni és várni rájuk. Hová is indultunk? Áh a fogadóba. Meg kellene beszélnünk a történteket és a jövőbeni terveinket. Bár ha keresnénk egy másik helyet, ahol nyugodtan beszélhetnénk az még jobb lenne... Nem szeretek nagyon kiszámítható lenni, márpedig most valaki tudja, merre tartunk.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.18. 11:06

(Mauno)

- Nagyon helyes, foglalkozzanak csak a maguk bajával, de nekünk mindenképp a Lámpásba kell mennünk, ha nem is most, akkor később. Át is kellene öltöznöm, ha már egyszer megvan a ruhám. Menjünk vissza a Szoknyásba inkább? Az se lenne kevésbé várható tett. Meglátogathatunk egy templomot, vagy valami másik fogadót, de ne kövessük szorosan a falat, és járjunk forgalmasabb helyeken, ha utazunk a városban.-sorolja ötleteit.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2008.04.18. 15:43

(Armon)

- Nagyszerű ötlet! Menjünk csak vissza a szállásunkra, és szedjük rendbe magunkat. Érdekes rejtekjáratok húzódhatnak itt. Jobb lesz felkészülni rá, hogy bárhol megnyílhat mellettünk a fal. Még jó, hogy a sötétség nagyobb gondot okozott nekik, mint nekünk. - pillant Maunora, hiszen nyilvánvalónak érzi, hogy ő is ugyanúgy lát a sötétben.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.18. 17:57

(Mauno)

Elindul hát társaival vissza a szállásra, de nemigen érti mire is gondolt Armon.
- Ugyan miért lett volna nekünk jobb a sötétben mint nekik? Talán megboltott a nyelved? Mi se láttunk semmit, ráadásul ők tudták mi merre van, lévén járatosak erre. Legközeleb is számíthatunk rá, hogy megpróbálnak akadájoni valami hasonló galád csellel.
<Ha visszaérünk talán lesz időm pihenni, de túl feltűnő lenne, azért nem kell magam álomkórosnak tettetnem, hogy naponta többször alszom egy kicsit. Nem, most kénytelen leszek a tudományom nélkül boldogulni. Remélem nem lesz belőle mégnagyobb károm.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.19. 10:31

Játékidő: másfél hónapja
Esemény: a fogadóban
Résztvevők: Mindenki

Beszélgetés közben elindultok vissza a fogadótokba. Ambrose nehezen lel magára, igazgatja ruháját, dohog, miki nem esnek meg itt, s mikor ő itt járt, sosem érte ilyen inzultus.
-Egyáltalán, mifélék lehettek ezek? Egy piti zsebes biztos nem akart volna berántani minket a falak mögé! Még ha zsiványhölgyek lettek volna, megértem a felettébb élénk érdeklődést, de ami sok, már sok! Az a nemes úr egy szóval se említette, hogy ilyen kellemetlenségek is érhetnek! Ahhoz képest, hogy erősgette, senki nem tud rólunk, elég szépen belekeveredtünk egy slamasztikába, és nekem egyikőtök se mondja, hogy véletlen volt! A téren a lopás, az igen, de ez, ez nem!
Majdnem kiértetek az oszlopok teréről, amikor láttátok a lámpaőrt, amint négy őrnek élénken magyaráz, azok meg bosszúsan hallgatták. A lámpaőr nem vett észre titeket a járókelők között, ellenkező esetben lehet, megállít titeket. A hasatok kong az ürességtől, Ambrose panaszai ebbe az irányba fordultak, az éhhalált emlegeti egyhuzamban és hogy le fog soványpodni, ami rögtön ront az összképén :P

A fogadóban adva van a lehetőség, hogy átöltözzetek és összedugjátok a fejeteket, hogyan tovább. Ambrose fejét rázza:

-Lehet, hogy jó hely az a Lámpás, de ki nem teszem innen a lábam! Itt eszek, itt biztonségban vagyok! de ti csak menjetek, elmesélitek, milyen volt elrabolva lenni!
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.04.19. 13:06

(Mauno)

Nem akar mégegyszer vendégeskedni az üregben, hogy kihallgassák őket újra, ígyhát igyekszik megúszni a találkozást, és elvegyülni a sokaságban. Szerencséjükre visszaérnek gond nélkül a szállásukra, és nekiláthatnak az átöltözésnek. Szobályukban épp magára húzza az új fekete ruházatát, mikor Ambrose kijelenti ő marad.
- Rendben, legalább ha baj van lesz valaki akinek eszébejutunk ha nem jövünk vissza. Végülis nem is számít, hogy mindannyian találkozunk e az illetővel, de akkor add ide Orseolo úr levelét.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 11:24

Már egy ideje esedékes lett volna a pontosztás, de csak összehozom utólagosan.

Armon:

Lélekjelenléte, hogy Ambrose után a falba is követte, megér +1 pontot, így jelenleg 15 pontod van

Mauno:

Az Üregbeli ravaszsága és korábban az "aranypénzekkel" való sáfárkodása +2 pontot eredményezett, 8 pontod van összesen, így 3. szintre léptél.

*

Hamarosan új taggal bővültök, név szerint con Claudiusszal, adatlapjának foltozgatása folyamatban van.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2008.04.21. 6:52

(Armon)

Furcsán néz Maunora
- Te nem látsz jól a sötétben? Tudod, amikor leszáll az éj, egy pontra fókuszálsz és szépen lassan kirajzolódik az éjszakai világ. Nálad nem működik?
A szálláson, amikor Ambrose kiakad, élénken helyesel:
- Valóban tudnak rólunk, mi pedig azt sem tudjuk, milyen játszma sakkbábúi vagyunk. Szerintem is tenni kellene ez ellen. Mauno, nagyon jó ez az új öltözék, de talán nem teljesen jó ötlet most felölteni. Mi lenne, ha előbb jelenlegi öltözetünkben elmennénk a megbeszélésre, azután visszatérnénk, és akkor öltöznénk át, de annyira, hogy senki, aki eddig a nyomunkban volt, ne ismerjen ránk? Átváltozhatunk úgy, mintha teljesen más emberek lennénk. Az üldözők meg csak gondolják, hogy naphosszat szundikálunk.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
422 hozzászólás • Oldal: 23 / 29 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29

Vissza: Régi Kalandok...