Sajna nálam is az a helyzet, mint Joe esetében. eléggé megsűrűsödtek körülöttem a dolgok, úgyhogy 2-3 naponta fogok reagot írni. Hm-ként próbálok minél gyorsabban.
Más: Dunadan: Köszönjük, h folytatod az abasziszi mesét. Jó ötletnek tartom a felvetést
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Jha, és ha valai szereti az origamit: http://youtube.com/watch?v=9rCGrgJMd5g&feature=related Kicsit boosszantó, h japánul karattyolnak, de vedd le a hangod és csodálkozz rá az egyik legnagyobb origami mester műveire.... hozzátenném, mind egy papírlapból van hajtogatva, nem többől összerakva.
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Nos, jó összefoglalta, mit hagytam ki mindig a gyűrűk urából A what is love válaogatás nagyon kemény volt! Felismertem benne egy Cyriak elemet is Ez agy nagyon idegölő szösszenet volt számomra http://youtube.com/watch?v=-3JCESdFNyw Jó a dallama
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Üdv régi-új Ismerősök, OM Tagok! Tán még emlékeztek rám és a bohókás hülyegyerekfélelf egyetlen karimra. Amiatt tekintettem vissza egy-két reag elejéig hogy megnézzem mint fejlődik a fórum Con&Sion: Gratta! Remélem megengeditek (amennyiben nem mehet a delete), hogy ajánljak nektek egy roleplay oldalt. Tudom hogy itt milyen szerepjátékosok vannak azért merészelem itt közhírré tenni Még annó kitaláltam én és egy jóbarátom egy világot. (Wow+eragon+dragonlance egybekovácsolásából). Továbbá saját kaszt/faj/jellemrendszert sőt egyéni harcrendszerünk is volt! Véleményünk szerint igen jóra, legfőképp igényesre sikeredett, sajnos azonban sokáig nem tudott működni mert nem sok tapasztalt roleplayer talált rá. Akik meg igen, azok hamar megunták a dobálozósdit. Ez volt kb fél éve(?). Most, pár kreatív és informatikához tölem jobban értő régi ismerős kiemelte hamvaiból ezt a tüneményt. És újjáéledt a régi világunk. Kicsit ugyan megváltozott, a nagyközönség számára jobban fogyasztható, kevésbé számolgatós rendszere lett. Ettől függetlenül a világ szvsz megérdemel egy pillantást a Ti tapasztalt szemetektől. Ha nem is szeretnétek kípróbálni, legalább egy kritika elejéig meglátogathatnátok kis fórumunkat
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
Uraim és hölgyeim, tudna nekem valaki segíteni hogy honnan lehetne információkat szerezni Della papjai és papnőiről. Üdv:Dun
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.” Onion Ordan
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Lorin addig nem folytatom a reagot, ha neked is megfelel, míg Jassz nem reagál. Ja és remélem megvagyttok Jk im elégedve a regjaimmal, melyek szerintem olyan közepesnél is gyengébbek, de remélem jobban belerázódom
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Megértem a várakozást ne aggódj én sem szeretem az időbomba- efektust. Mellesleg szerintem jól csinálod csak így tovább... Persze ha ilyen iramban fogynak az NJK-k akkor küldhetnél még pár Ellana papnőt