Moderátor: Admin

Csak ollóval lenyírva lehet tőle megszabadulni
 Csak ollóval lenyírva lehet tőle megszabadulni  //
 // , a smink se tartozik kedvenceim közé, sőt, az orrdísz viszont frankón hangzik
, a smink se tartozik kedvenceim közé, sőt, az orrdísz viszont frankón hangzik  . A nősülésre aztán végképp szóhoz se jutok, egyáltalán nem számoltam azzal, mit és mennyire komolyan akarhat tőlem Nabil...
 . A nősülésre aztán végképp szóhoz se jutok, egyáltalán nem számoltam azzal, mit és mennyire komolyan akarhat tőlem Nabil...

Jöttötökre az asztala körül egy tízfős galeri áll félkaréjban, -egyenlőre nem harcra készen, de jelzés értékűen, mindegyik keze ügyében rövid tengerészkardok, dobótörök, rövid görbe kések.
 Jöttötökre az asztala körül egy tízfős galeri áll félkaréjban, -egyenlőre nem harcra készen, de jelzés értékűen, mindegyik keze ügyében rövid tengerészkardok, dobótörök, rövid görbe kések.

"
" , ő pedig Yasar, Abdul Jabbar mester inasa. A szőnyegek? Beszéljen helyettem az írás!-nyújtom át a szőnyegszövő mester levelét.
, ő pedig Yasar, Abdul Jabbar mester inasa. A szőnyegek? Beszéljen helyettem az írás!-nyújtom át a szőnyegszövő mester levelét.

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó