• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 54 / 95 • 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 95

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Horgas Hóhér & a Varjak fogadó

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.04.16. 15:29

(Thor)

<Van egy olyan sejtésem, hogy mikor ide felvesznek egy illetőt, fő szempont a komorság. Ha már ennyire kedves, remélem komoly gondja van. Esetleg fájdalmak, és szenvedések is okozhatnák rossz hangulatát. De ha semmi ilyesmi, akkor simán fulladjon bele saját vérébe.>

*Miután a hozzá fűzött „kedves” gondolatokkal végeztem, megköszönöm a kulcsot, és elveszem. Természetesen kifizetem a 20 rezet. A név melyet bediktálok, Leuv Rador. Ezután visszamegyek az asztalunkhoz, és leülök. Nem siettetem, megvárom, míg befejezi az evést.

-Egészségedre. Kérsz még esetleg valamit? Ha nem és úgy gondolod, akkor felmehetünk a szobába.

*Ha nem kér semmit, akkor elindulok vele fel a harmadikra, és megkeresem a szobát. Miután megtaláltam belépek az ajtón, és Zizzent után becsukom, és be is zárom.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.17. 5:07

(Farro)

*A matróz félig kimondott megjegyzését hallva összeszűkült szemekkel meredek rá. Ismét felhorgad bennem a dac és megbántottság, de végül még időben elhallgat, így nem fortyanok fel. A feltevésére már ismét aggódva válaszolok.*

-Gondolod? ... Lehet, hogy téynleg amiatt... Bár elvileg mindhárom némbert elintéztük így vagy úgy. Lehetnek még olyan szövetségeseik, akik halálukban is hűek lennének?

*Ezen elmorfondírozok egy darabig, de Zak említésére elfut a pír és kissé lehorgasztom a fejem.*

<Zak... mit tettem. Ráadásul eszembe se jutott kérdezni felőle. :? Mirjam... merre leehtsz?!? Nélküled semmi sincs már a helyén.>

-Zak remélem hamar felépül. ... Meg kellene látogatnom.

*A szavakat halkan mormogom, de azért még érthetően. Mégsem tudom rávenni magam, hogy elinduljak a keresésére, hiszen bármelyik pillanatban visszatérhet a srác az információkkal.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.17. 10:47

Rychor Occhys (Arnan)

- Jól vág az eszed kölyök! Tudod mit? Dolgozhatsz nekem - mondom kegyesen, s kieresztek tartásomból.
- Ha új információkkal állsz elő, amiket hasznosnak tartok, még fizetséget is kapsz - húzom el a mézes madzagot előtte.
- Tudsz még valamit a kibontakozó klánháborúról? - kérdezem, majd mielőtt bármit mondhatna felemelem mutatóujjam, s ismét megszólalok:
- Ohh még valami... a famor nő és Drayh esete... mondj el mindent amit tudsz, ha szükséges, akkor szerezz híreket, de... - itt ismét közelebb lépek - ...senki sem tudhatja, hogy nekem dolgozol. Remélem értessz - nézek rá olyan sötéten, amennyire csak képes vagyok rá.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.19. 22:44

- Ezeknél sosem lehet tudni. Itt toronban olyan szövetségek vannak, hogy ember legyen a talpán aki kigobozza, hogy most ki kivel van és ki ellen... Intrikáznak állandóan... fuuujjjj.... Az egyenességet nem ismerik.
Na, de... A felcser azt mondta Zaknak, hogy felépül. Igaz kicsit hosszadalmas lesz, de hála a tegnap esti szakszerű ellátásnak tökéletesen helyrejön. Az az alak... aki bekötözte is úgy eltűnt a csetepaté után, hogy még meg sem bírtuk neki köszönni a segítségét. Te nem tudod ki lehetett?

*Mire végzel a szobafoglalással Zizzent is befejezi az étkezést. Mindent megett a tányérjáról - igazán éhes lehetett.*

- Nem, köszi. Ez pont elég volt... csak még megiszom a borom. - *így is tesz. Úgy félig lehet még a pohara, de egyhúzásra benyakalja a bort. Picit koppanva teszi le a kupát az asztalra, majd feláll lendületesen.*
- Akkor menjünk... - *rád mosolyog, majd nyelvével megnedvesíti ajkait; belédkarol és az emelet irányába indul el.*
- Meddig érsz rá? Nekem este lenne egy kis dolgom úgy 7 körül. :roll:
*A harmadikon balra esik a szobátok a lépcsőtől. Majdnem a folyosó végéig kell elmennetek. Ebben az időben alig lézengenek a fogadó emeletén, így háborítatlanul, kettesben baktattok fel egészen az ajtóig. Miután kinyitod Zizzent belép az egyszerűen, de praktikusan berendezett szobába, ahol egy kétszemélyes ágy foglalja el a tér legnagyobb részét. Van bent egy nagy, vaskos kétszárnyú szekrény, egy láda, egy asztal két székkel. Miután becsukod az ajtót veszed észre az állványra helyezett lavórt az ajtó holtterében egy barna sűrűszövésű függöny féltakarásában. Az állvány alatt egy kb. 15-20 literes kanna áll - ha megnézed tele van vízzel.
Zizzent nem zavartatja magát lehuppan az ágyra, kezeivel háta mögött támaszkodik meg, úgy figyeli mit teszel.*

*Lassan újra kiértek a térre mire eddig eljuttok a beszélgetésben. Beleegyező, sőt, kérő szavaidra Armada megáll, s megfogja mind két kezed. Majd hirtelen el is engedi.*
- Bocsásson meg Xylina... Köszönöm, hogy megbízik bennem! Ígérem, hogy nem fog bántódása esni...
Hogy park? Van több kisebb is, de a Hősök sétánya a legszebb. Igaz, hogy szigorú ellenőrzések után lehet esetleg oda bejutni, de... nem lehetetlen. Majd eldönti mit szeretne, de előbb a szobáját kell lefoglalni.
*Átvágtatok a téren, s újra a Horgas Hóhér előtt álltok, mert Armada megtorpan. Elgondolkodván nézi a szürkés falon a cégért, majd kérdőn tekint rád.*
- Biztos, hogy itt akar megszállni? Én ismerek egy hangulatosabb és jóval olcsóbb helyet.

- Értem Messire! Értem!
De hol találom meg, ha megtudnék még valamit?
Nem! Tőlem biztos senki nem tudja meg, hogy... Hisz nem is ismerem magát... - *a fiú egyre jobban nyugszik meg előtted, s így egyre jobban felveszi az alázatos testtartást - meghajol előtted mélyen, szemeit a földre szegezi.
Pár pillanattal később egy tű vágódik a fiú nyakába, aki erre odakap, majd mint egy zsák eldől a lábad előtt. Szeme fel van akadva ... pillanatok alatt meghalt.
Többen megállnak körötted csokálkozó arccal, majd mintegy varázsszóra két városi őr is felbukkan nem messze tőled a kereszteződésben és meglátván a helyzetet egyenesen feléd tartanak.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.20. 9:36

(Farro)

*Egyetértően bólintok, arcomról látszik én is hasonlóan érzk az intrikák iránt. IGaz én is alakoskodok végső soron, de valahogy úgy érzem, hogy az nem vehető egy kalap alá a "felsőbb körök" cselszövéseivel, hogy én nem mondom el a teljes igazságot magamról boldog-boldogtalannak. Zak jobban létének örülök, bár ez is mint minden ebben az ismeretlen országban Mirjamra emlékeztet. Még élénken él bennem a kép ahogy azt a fiolát Zakba töltötte... Kis elmélázásomat azzal terelem ismét a beszélgetés medrébe, hogy megpróbálok válaszolni az ismretlen felcserrel kapcsolatos kérdésre rövid gondolkodás után.*

-Hmm... A nevére nem emlékszem, de azt tudom, hogy a Kapitánnyal tárgyalt valami hajózásról. Ha jól rémlik Rannál szállást foglalt magának. Talán Ran többet tud róla vagy lehet ott is marad éjszakákra.

*Megvonom a vállam kissé tanácstalanul.*

-Ez már csak saját találgatásom.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 9:52

(Xylina)

-Lehet, nem ártana egy barátságosabb hely, pénzben sem vagyok eleresztve, főleg, hogy nincs toroni érmém, de az őrségnek nem ezt adta meg? Szólnunk kell nekik a helyváltoztatásról és le kell mondanom a foglalást...
Így mielőtt hagynám, hogy Armada arra a jobb helyre vezessen, bemegyek a fogadóba és lemondom a szobafoglalást, mondván közbejött valami. Ezután tőlem mehetünk...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.04.20. 18:43

(Thor)

-Én is estig érek rá, nekem is dolgom lesz. De addig még van időnk.

*Teljesen elfeledkezek, minden dolgomról, gondomról és feladatomról. Helyette inkább engedek férfias vágyaimnak, és nem foglalkozok semmivel. Oda lépek hozzá, és lehajolva csókot lehelek ajkaira. Ha nem húzódzkodik el tőlem, akkor nem hagyom abba a csókot, mely vad nyelv játékká alakul. Kezemmel gyengéden megérintem a vállát, és a felé tolom, miközben felé kerülök. Bal kezemmel az ágyra támaszkodok, míg jobbal a lány ruhája alatt a puha mellét kutatom játékos simogatással. Teljesen felforr a vérem, kezem remeg a tudattól, hogy végre megtapasztalom ezt a régóta vágyott érzést. Könnyűvérű nők kegyeit pénzért megkaphattam volna, de sajnos az-az egyik dolog, amiből soha sem volt. És mikor végre lett rá pénzem, ingyen is megkapom azt.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.21. 9:48

Rychor Occhys (Arnan)

A fiúcska mozdulatára odapillantok, majd amelyik oldalról a nyakába állt a tű, abba az irányba nézek, s próbálom felfedezni a merénylőt. Szemem kutatva néz a közelben állókra, illetve az abban az irányban nyíló ablakok felé. A városi őrök megjelenése nem nyugtalanít, sőt meg is szólalok:
- Ide gyorsan! - intem őket magam felé, s ha esetleg megpillantanám a támadót, akkor azt is jelzem feléjük.
A földön tehetetlenül elterült testre nézek, s elhúzom a számat keserűen. Milyen fiatalon, s becstelenül kellett végeznie az utca mocskában hemperegve...
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.22. 12:31

- Akkor majd Rannál megérdeklődjük.
*Mondhatni végszóra jelenik meg futva a kölyök a hajó fedélzetén. Egy szuszra elsorolja a dolgokat, majd zihálva várja az esetleges kérdéseket. Matróz társad fordít számodra a toroni nyelvről.*
- Nyolc hajó vár indulásra. Ebből három olyan van, melyet nem engedtek kifutni. Azonban egyik hajóra sem érkezett utas, még utólag sem jelentkezett senki.
Ha Mirjam tényleg ide jött az is elképzelhető ezek szerint, hogy van itt valami ismerőse, hogy nálla meghúzza magát, s majd egyszer kifut vele, velük. Vagy... - *megakad egy picit láthatólag nem szívesen szövi tovább gondolatát* - vagy... félretájékoztattak, és nem ide jött. Félrevezettek, hogy ne tudj a nyomára bukkanni.
Nem említett neked semmit sem Mirjam? Ismerősökről, barátokról... Itt a kikötőben... vagy valahol máshol....

//Kérnék tőleg egy IQ próbát.//

*Zizzent nem húzódzkodik el tőled. Ajkai vadul viszonozzák csókodat, néha játékosan meg-megharap hevességében.
Engedelmesen hátrahanyatlik az ágyon gyenge unszolásodra, s hagyja hagy simogasd testét. Az ő keze sem tétlen - bár ő nem a ruha alatt ingerel. Arcodtól indul mind két kezével, nyakadnál iszonyú lassan húzza el két kezét, hogy előbb a mellkasodat markolássza, majd lassan a hátadat, s végül a csípődbe markoljon bele, s így húzzon közel magához.
Lélegzete szaggatottá válik, testén érzed kezed alatt, hogy borzongás futkosik, mellbimbója megkeménykedik - mint két gyöngyszem.
Talán ez az a pont ahol elveszted teljes öntudatod, és immár nem törődsz mással mint, hogy megtapasztald a testiség gyönyöreit először életedben. A vágy hullámai belső remegéssel egybekötve törnek fel benned újra és újra, és egyre hevesebben. Ágyékod lüktet türelmetlenül - hisz még mindketten ruhástól fekszetek az ágyon ölelkezve.
De nem sokáig.
A lány miközben kezével símogat, magához húz megszabadít minden ruhádtól. Testedben szinte már fokozhatatlan a vágy, a birtokolni akarás.*

- De igen. Azonban nem tart semeddig sem értesíteni őket a szállásáról. Bízza rám magát Xylina. Most szépen elmegyünk a Vasmacskába, maga pedig lepihen. Vagy ha nagyon ragaszkodik hozzá elmehetünk sétálni egy parkba.
Adott pénzt a Horgas Hóhérban, amikor kért szállást? Mert ha nem, akkor még vissza sem kell mondania. Egyszerűen nem jön ide többet és kész.
*Ha vissza mégy a fogadóbaArmada nem hagy magadra. Készségesen fordít, segít - s bár a fogadós megismer (még szép :P) egy vállrándítással egybekötve tudomásul veszi, hogy nem nálla szállsz meg. Nem csinál belőle problémát - és még csak nem is goromba mint legelőször.
A Vasmacskáig úgy negyed órát gyalogoltatok Shulur utcáin kényelmesen kanyarogva a szinte útvesztőnek számító úthálózaton. Bajban vagy... ugyanis, ha most Armada magadra hagy, azt sem tudnád merre menjél. Bár nem vagy egy elveszett leányka - kérdezni lehet, de ez a tudat kicsit borzongat.
Útközben beszélgettek főleg a férfiról. Kiderül róla, hogy ő sem toroni származású, hanem Abasziszban született és nőtt fel. Nagybátyja nyomdokaiba lépett a kereskedelemben, s a tőle örökölt hajót, hálózatot viszi jelenleg is tovább. Arra a kérdésedre, hogy mivel kereskedik egy sejtelmes mosoly kíséretében válaszolt: "bármivel. Akinek ami épp kell..."
Lassan elértétek azt a kétszintes épületet, mely lilára van festve és az ajtaja felett egy igazi vasmacska van felerősítve.
Armada betessékel a fogadóba.
A Horgas Hóhér után ennek a fogadónak a látványa felüdít - világosra pácolt faburkolatú falak határolják a helyiséget, hapadlóval lerakott padlóval. Az egyész helyiség úgy van kialakítva, mintha egy hatalmas hajó gyomrában lennél - nem tipikus kocka az alapterülete. A plafonról nyolc hajókormány lóg lefelé, melyeken minden egyes fogantyún apró lámpás biztosítja a világos fényáradatot. A kör alakú asztalok cseresznye színre vannak pácolva, és bizony le vannak rögzítve a talajhoz. Mindegyik asztalnál 4 szék látható - ezek már viszont nem fixen állnak.
A falakon többnyire hajós tárgyak adják a díszítést, s 1-2 szárított hal porosodik - nem tűnik kopárnak a helyiség, pedig nem túl sokat adtak a hely díszítésére.
Belépvén észreveszed, hogy már csak 1-2 hely van szabadon. Egyszerű ruhákba bújtatott népek - többnyire férfiak; kevés az aki nemesebb megjelenéssel rendelkezik.
Észre veszed, hogy az ajtóval szembeni résznél - úgy 20 lábnyi távolságra tőlled - már nincs padló! A pulthoz közelebb érvén tárul szemed elé, hogy bizony ez a fogadó sokkalta nagyobb mint azt kívülről sejteni lehetett. Egy második szinttel is rendelkezik - csak lefelé, és ez a szint bizony majd háromszor akkora mint a felső. A lépcső min le lehet jutni felfelé is fut.
Az alsó szinten van még hely jócskán; az alig van félig telve.
Egy harmincas éveiben járó, eléggé masszív izomzattal rendelkező férfi áll a pult mögött, és egy könyvszerűségbe van belemélyedve. Fekete nadrágot, világos barna inget visel, felette egy mellényszerűséggel; mindkét alkarján egy vastag bőr alkarvédőt visel.Fekete haja félhosszúra van nyírva.
(http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/pict ... 224359.jpg) Nem épp tipikus fogadósnak néz ki.
Ahogy Armadával odaértek felnéz a könyvből. Mogorvának tűnik ő is, bár inkább csak ilyen az arcvonása. Nem lepődik meg rajtad, és nem bámul meg sokáig - épp annyira, hogy végignézzen futólag rajtad - olyan, mintha ő nem csodálkozna el kinézeteden, megjelenéseden.
Armada szóba elegyedik vele - nem érted, a toroni nyelvet használja.*

- Ő Ran. Ennek a fogadónak a tulajdonosa. Azt mondja, hogy van olyan szobája üresen ami 10 rézbe kerüla egy éjszakára. A reggeli és a vacsora 4 réz, míg az ebéd 8 rézbe kerül. Ha fürdőt kérne, csak dézsában, egy külön helyiségben van lehetősége, ez alkalmanként 3 réz. Egyéb kívánság attól függ, hogy milyen a kívánság, mennyire mindennapos, vagy elrugaszkodott.
Fizetni előre nem kell, de nem tanácsolja, hogy idő előtt meglépjen fizetés nélkül. Biztosítottam, hogy ilyen biztos nem lesz. De ha akarja előre kifizetheti pár napra a szobát, és akkor biztos lesz hol laknia, ennie.

*Hiába nézel el a tű érkezésének irányába senki és semmi gyanusat nem tudsz felfedezni. Bárki is lehetett rejtőzködni, vagy netán beleveszni a tömegbe nagyon tudott. Túl sok ablak nem jöhet számításba a házakról, hisz egy tű nem képes hosszú utat megtenni köpőcsőjétől, tűvetőjétől; ezek az ablakok azonban spalettástól zárva vannak.
Az őrök hamar odaérnek hozzád.*

- Mi történt itt? - *kérdik szinte egyszerre tőled. Kezük kardjuk markolatán - ismerős egy mozzanat - bármivel is próbálkoznál kérdezés nélkül támadnának. Mindeközben a csőcselék egyre csak nő körülöttetek - jelenleg úgy 20-an állhatnak félkörbe nyakukat nyújtogatva, s suttogva, hogy csak egy koszos utcagyereket öltek meg - nincs együttérzés a tömegben...*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.22. 12:55

(Xylina)

Teljesen rábízom magam Armadára. Ha ő nem lenne, nekifutnék a tengernek. Itt védtelen vagyok és elveszett, az erioni magabiztosságomat felette a stressz. Az új fogadó sokkal jobban tetszik és old valamennyit a felgyülemlett idegbajon. Feledtetni nem tudja aggodalmaim, de ezt nem is várom el.
Korábban magamról elárulom a férfinak, hogy azért én se mindig jóslással kerestem ám a tenyerén, és mondjuk úgy, ha muszáj és ismerős a terep, ügyesen veszek kölcsön dolgokat :P

-Mondja meg neki kérem, hogy két éjszakát előre kifizetnék, ellátással. Erioni pénzem van csak, az gondot jelent? Armada, most lepakolok szobaelfoglalás címén, de aztán megköszönném, ha egy parkba elvezetne. Valami nagyba és zöldbe, ahol nem tapossák egymást az emberek és nincs semmi rémséges.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.04.23. 8:07

(Thor)

*A vágytól, mely bennem izzik, kicsit megremeg testem. Néha remegő kezekkel veszem le róla a ruhát. Mikor már teljesen meztelen előttem, hozzá simulok, hogy testünk egyként lüktessen. Hosszan, játékosan csókolom, majd a számmal gyengéden végig harapdálom a nyakán egészen a melléig, ahol egy kicsit tovább időzök. Ekkor már nagy a késztetés a gyönyör kapujába való belépésre, és nem is húzom tovább az időt.
Magamhoz szorítom miközben a mennyei érzéstől, teljesen eltűnik a külvilág számomra. Minden egyes mozgásnál testünk mámorító kéjben fürdik, miközben vad csókkal fokozom a leírhatatlan gyönyört
.
:twisted: :mrgreen:
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.23. 15:17

Rychor Occhys (Arnan)

Nyíltan semmilyen fegyvert nem látni nálam, s a ruházatom sem rejt semmit, így nem tűnök fenyegetőnek, bár ki tudja, hogy ezek az őrök valójában mit akarnak.
- Amint látják, megölték a kölyköt - válaszolom, s a halott alany felé intek.
- Megmérgezték - közlöm tárgyilagosan, s a nyakát kissé oldalra fordítom, hogy ők is láthassák a kiálló tűt. Látszólag teljesen érzéketlennek tűnök, belül azonban enyhe lelkiismeretfurdalást érzek. Nagyon úgy fest, hogy miattam került odaátra.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.23. 18:45

(Farro)

*Ahogy a fiú visszaér már nem foglalkozom Rannal és a furcsa felcserrel. Csak az információkat hallgatom tolmácsolásban. Első megkönnyebbülésemet hamar legyűri ismételten a kétségek árja, ahogy szóba kerül a félretájékoztatás. Végül a kérdésre, hogy vajon kit említhetett Mirjam lázasan járni kezd az agyam, belekapaszkodok ebbe az utolsónak tetsző szalmaszálba. Sajnos túl sok dolog történt és zavarosan kavarognak a képek, hangok a fejemben. Végül szomorúan megvonom a vállam jelezve nem jut eszembe semmi használható. Pont most, mikor az életem (az igazi hús-vér élet és nem csak a gépies létezés) múlhat rajta...*

//IQ-próba:
IQ: 14
Dobás: 6//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.04.24. 17:59

*[i]Hiába kutakodsz elmédben nem jut eszedbe semmi, amin elindulhatnál, ami esetlegesen támpontot adhatna a továbbiakhoz.
Soha nem képzelted volna, hogy a "belső", a lélek ennyire fájhat. Fáj.... A gyengéknek fáj minden, és a gyengéket eltapossák. A gyengék nem valóak Ranagol égisze alá, azonkak pusztulniuk kell...
Belerokkanhatsz - de minden, eddigi életed mozzanatai, a tanítások - minden - szerte foszlik benned akkor. Legyőztetett akkor, és még csak egy ellenség sem kellett hozzá...

Megrohannak az érzések, s minden kétség, kettősség felülkerekedik rajtad. //Off: sima asztrálpróbát kérek, ha nincs meg törni, zúzni kezdessz a hajón.//
Elhomályosult szemed - hogy mitől azt még magad sem tudod. Talán könnyek, vagy a düh, tehetetlenség okozta ezt veled, de nem látod társad csodálkozó arckifejezését. Hangja nem jut el tudatodig - mintha ott sem lenne előtted.*

*Zizzent készségesen hagyja, hogy levetkőztesd, még segít is, hogy a megfelelő helyeken, s időben elemelkedjen az ágytól minél gördülékenyebbé tenni eme műveletet.
Testén érzed, hogy ő is fel van tüzelve, ennek ellenére mégis egy kis húzódzkodást tapasztaltál mielőtt megismerhetted volna egy női test gyönyörteli szépségét...
Egy elhaló sóhaj, egy halk sikkantás, majd a csípődön érzett erős, tíz körömmel történő szorítás... Minden egyes mozzanat, mozdulat, hang csak korbácsolja vágyad, s hajt... egy ismeretlen, de gyönyörteli világba.
Percek? Órák? Ki tudja meddig tartott az utazás a kéj szárnyán szinte öntudatlanul csak úgy, hogy ketten, egymásnak léteztetek a világon... Tested egyre feszül, a kéjes gyönyör szinte elvislehetetlenségig fokozódik, csakhogy egyszer robbanásszerűen áramoljon szét testedben...
Elhanyatlol a lányon. Kezedből, lábadból kifutott minden erő, mozdulni alig bírsz - így inkább még pihegsz az érzésben, mi lassan csillapodik lelkedben, bensődben.*

*Az látszik a fogadóson, hogy elcsodálkozott az erv nyelven - másra legalább is nem tudsz tippelni, hisz akkor vágott egy érdekes pofát, amikor Armada hozzád szólt, s te válaszoltál. Ezen a meglepődésen azonban hamar túltett, nem is firtatta egy szóval sem.
Armada készségesen fordít, mire a férfi bólint. Egy kulcsot nyújt át neked, s pár szót intéz kísérődhöz, aki fordít is azonnal.*
- Az emeleten van a szoba, s a belső udvarra néz. Két napra előre 44 réz lenne összesen, de a mai ebéd és a reggeli nem került felszolgálásra, így csak 34 a végösszeg holnap után délutánig. Vagyis a holnap utáni ebéd még benne van, de a vacsora már nincs. - *magyarázza neked még utólag Armada, csak hogy tisztában legyél mindennel.* - Az erioni pénz nem baj nála. De én azt javaslom váltassa be, vagy legalább is egy részét, mert sok hely van itt toronban, ahol rossz szemmel nézik... vagyis ... khm... kevesen fogadják el felár nélkül. A parkba vezető úton megejthetjük, ha gondolja. Vagy amíg csendesen elmélkedik, megnyugszik a parkban én elintézem ezt. Már, ha rámbízza Xylina.
*Kifizeted Rant - a fogadóst (ha többet adtál vissza kapsz belőle rendesen) - és felmégy lepakolsz a szobában. Ami egyszerű berendezésű. Egy ágy veszi el a legnagyobb helyet, melyen vastag dunyha és tollpárna van letakarva egy sötétkék vastag dísztakaróval. Egy egyszemélyes kisasztal van az ablak alatt egyetlen székkel, rajta egy gyertyatartó. Egy derékmagasságig érő fiókos szekrény van még bent, valamint az ágy alatt felfedezel egy lapos - olyan fél láb magas - ládát; szélességre és hosszúságra úgy egy lábnyi lehet. Pont befér az ágy alá.
Armada megvárt lent míg, végeztél a szobafoglalással - addig elvolt egy kupa bor mellett.*
- Ha nem bánja, akkor nem a legnagyobb parkba vinném. Bár ott is van csendes hely, de inkább egy kisebbe megyünk, ott jobban el tud merülni a természetben. Nyugodtabb.
Deee... vegyen magára, vagy hozzon egy vastagabb felsőruhát. A délután, este már hideg szokott lenni. Nehogy elkapjon valami kórt...

*Nyugodtságod, s válaszod miatt az őrök engednek harcias fellépésükből. Az egyikőjük a gyereket kezdi el vizslatni tüzetesebben, miután lezárta szemhéjait. A másik pedig téged kezd el kérdezgetni.*
- Ismerte a gyereket? Látta már korábban is? Hogy történt az eset? Látta a tettest?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.24. 19:36

Rychor Occhys (Arnan)

Amikor ők maguk is megvizsgálják a testet, kicsit oldalra lépek, hogy ne legyek útban. Figyelem a mozdulataikat, s úgy tűnik számomra, hogy a puszta véletlen sodorta őket éppen most, éppen ide. Pár pillanatnyi csend után válaszolok:
- Sosem láttam korábban... A tettes? - legyintek a kérdésre.
- Már régen kereket oldott a járókelők forgatagában - mondom lemondó hangon.
- Az arcát nem láttam, de biztos, hogy a közelben volt, ugyanis a csukott spaletták mögül elég nehéz lett volna a gyilkosságot elkövetni - intek a zárt emeleti ablakok felé.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1413 hozzászólás • Oldal: 54 / 95 • 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 95

Vissza: Toron