(Ahham)
Szemmel tartom a 10 pernahajdert, és a többi vendéget is. Látva Darnell értetlenségét, felkészülök a pofonpartira. Azért egy mondat belőlem is kikívánkozik.
- Igazából beérjük Yosuval is. Akkor neked békét hagyunk. De a fickó kell nekünk!
			Moderátor: Admin

Ilyen helyen sose jártam, odahaza a céhek legbelső udvarai lehet, hogy néznek ki így, ahol a nevelt lányok nőnek, de sose nyerhettem bebocsájtást belsőbb szobákba. Így itt kimeresztem a szemeim rendesen. Látva a repkedő lovakat kicsúszik a számon:
 Ilyen helyen sose jártam, odahaza a céhek legbelső udvarai lehet, hogy néznek ki így, ahol a nevelt lányok nőnek, de sose nyerhettem bebocsájtást belsőbb szobákba. Így itt kimeresztem a szemeim rendesen. Látva a repkedő lovakat kicsúszik a számon: , de nem is célom, hogy belémrohanjojn és boruljon, ami nála van.
, de nem is célom, hogy belémrohanjojn és boruljon, ami nála van.

Megnyugszom, arcpom,on mosoly terül szét.
 Megnyugszom, arcpom,on mosoly terül szét.

Lássuk csak, elvileg munkaidőm alatt furikázom, de ismerve a negyedbeli fokozott őrjáratot "Ami után vannak még kívánni valók, Janát is csak úgy derékon kapták fényes nappal" , talán tudnak minket egy kis nasira nélkülözni
 Lássuk csak, elvileg munkaidőm alatt furikázom, de ismerve a negyedbeli fokozott őrjáratot "Ami után vannak még kívánni valók, Janát is csak úgy derékon kapták fényes nappal" , talán tudnak minket egy kis nasira nélkülözni 

Ó, ezt a levélkét ama üzlet tulajdonosa küldi, ahol dolgozom-átnyújtom neki Abdul levelét.-És az ajándéka kinn várakozk, hogy ön megtekinthesse és átvehesse.
 Ó, ezt a levélkét ama üzlet tulajdonosa küldi, ahol dolgozom-átnyújtom neki Abdul levelét.-És az ajándéka kinn várakozk, hogy ön megtekinthesse és átvehesse.

Vigyázzon magára!
 Vigyázzon magára!

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó