Armonnak, még mielőtt hazaérnének:
- Nem, én tényleg nem látok egyáltalán. Te igen? Persze, ha valami világít, elég jól látok a gyér fényben, de ha az sincs, akkor sehogysem. Biztos volt valami a folyosón ahol te álltál, vagy ahonnan kijöttek, nem? Ne mond, hogy fény nélkül tudsz bármit is látni? - kételkedik. -Ha valóban így van, akkor el kell magyaráznod, és megpróbálom én is.
<Milyen ravasz! A támadók azt hiszik sötét van, én meg mégis látnék.
 Biztos valami varázslat van a dologban, de kit érdekel, megtanulom ezt is.>
  Biztos valami varázslat van a dologban, de kit érdekel, megtanulom ezt is.>Később a szobában elgondolkozik Armon szavain.
- Tényleg jól áll? Hm...Tudjátok, lehet benne valami, végülis tudják, hogy oda fogunk menni. Mi lenne ha megtoldanánk egy dologgal még? Ezt hallgassátok meg: Egyikünk, aki a levelet viszi majd mostani ruhájában megy, másikunk lemaradva már álöltözetben, így az utóbbi megfigyelheti ki az aki követi, vagy odaérve, máshol helyet foglalva, kiszúrhatja ki az aki figyeli a társát. Egyébként, legalább megnéztem magam ebben a feketében. Nagyon jó kontrasztot adna egy világos fal előt állva.

Ambrose már előre hozzátok "vágott" egy tükröt, csak ne zaklassátok.
 Ambrose már előre hozzátok "vágott" egy tükröt, csak ne zaklassátok.
 Megvédeni magam? Valahogy megoldom, nem vagyok elveszett ember. Más nyelvek? Shadoni az anyanyelvem, a pyar meg rámragadt az utazókkal. De az írás és olvasás nem az én világom, ahhoz kissé link vagyok és nem elég kék hozzá a vérem-
 Megvédeni magam? Valahogy megoldom, nem vagyok elveszett ember. Más nyelvek? Shadoni az anyanyelvem, a pyar meg rámragadt az utazókkal. De az írás és olvasás nem az én világom, ahhoz kissé link vagyok és nem elég kék hozzá a vérem- mi a karid neve? Mindent elküldtél, kivéve ezt
 mi a karid neve? Mindent elküldtél, kivéve ezt