Twou Line
< Hatvan arany nem rossz. Fejenként. 20-ban egyeztünk meg, de szerintem ez se rossz. Pláne amilyen rosszul állunk anyagilag. A varázslok nem a legjobbak a holtak vizsgálatában, de az is biztos nem állnék ki velük szívesen egy elme párbajra, minden bizonnyal cafatokra szednének. >
* Egyenes tartom magam és a grófnőre figyelek folyamatosan. *
< Igaz négy ember is elbír egy félelmekkel teli csapattal, még kevesebb is ha mást nem is ezt jól meg tanultam Vierre Grántól. Hát a varázslók kiszámíthatatlanok, de erős a hatalmuk. Az a levél még jól jöhet. >
* Ekkor léptek zajára leszek figyelmes. Majd mikor a kapitány meghajol köszönés képen utána én is hasonló kép cselekszem. Mikor a grófnő befejezi, az utolsó szavát felénk felállok és meg hajolok. Látom Rhienna visszaül a helyére és kérdéseket tesz fel a kapitánynak. Nem ülök le továbbra is állva maradok a jelenlétében. *
< Jó kérdés Rhienna, nagyon jó. Jó volt az érvelés is. Viszont sajnos egy démon nem minden esetben ösztön lény. Néha még élvezi is, hogy félelmet kelthet, és lassan levadászhatja a lakosság egy részét, vagy mindet. Kíváncsi vagyok a fűvészre és lakó helyére ahova ki küldték a 12 embert. Szívesen körbe néznék ott egy kicsit. De előtte elmegyek enni. >
*Kíváncsian várom, a kapitány válaszát miközben arra leszek figyelmes, hogy a kapitány és többiek szívdobbanását hallgatom. Felébred bennem a vadász ösztön, melyet gyorsan elnyomok az ép tartalékom felhasználásával. Így ez után teljes figyelemmel lehetek a kapitányra. *