• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 7 / 76 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.27. 3:29

KM: [Dreemer], ébredés
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra közepe fele
Résztvevők:Pelso(Revo):

*Fűben fekszel, fejfájásod enyhül, különös, ez a fájdalom nem ütéstöl származik. Sokkalta inkább belülről fakad. Különösen éles érzékeid azt sugalmazzák, valami erős hatás ért, nem fizikai, sokall inkább mágikus. A közelből elf szavakat hallasz, elméd még nem elég tiszta hogy megértsd mit jelentenek.
Pár tucat szív dobbanásnyi idő múltán elegendő erőt érzel magadban hogy felkelj, kinyisd szemed, akár talpra is állj. A különös enyhölő fejfájáson kívül semmi bajod. Úgy saccolod, a fejfájás nemsokára el múlik.
Orrodat, lágy fű illata, erős ital bűze, és lekváros sütemény íny csiklandozó illata csapja meg.
A szavakat heves lábdobogás követi és kiabálás sok felől. Úgy érzed teljesen szabadon mozoghatsz és nem Ifinben vagy! Mit teszel?*

//Off: Elnézést kérek mindenkitöl, pár formai követelményt nem tartottam eddig be rendesen. Most utána néztem alaposan, és ezek után ezek betartására törekszem. Ere kérek minden kedves játékost is!//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.04.27. 14:15

Revo :taps:

*Rossz rémálomként merül fel szemeim előtt az este eseményei:” Ahogy rádöbbenek, menyire ki vagyok szolgáltatva. Nem vagyok képes összpontosítani. <…Én bolond…> Futok az életemért …. És utána a nagy semmi.
*Kezemet a szeme elé teszem, hogy eltakarjam a szemembe sütő napot.
<… A fejem… Ilyen akkurátusan azért nem kéne nagyobb óvatosságra intened… Megtanultam a leckét… Hát ezt a zsivajt meg miféle átkozott fuvallat hozta magával…>
*Felülök
- Juj
*Jajongok a tagjaimban zsibongó fájdalomtó. Mely a mozgástól még véletlenül sem akar enyhülni.
<…Mintha a fél világon keresztülrángattak volna... A szélrózsa minden irányában egyszerre… És itt az istenektől elhagyatott vidéken raktak volna össze… Elf BESZÉD???... Vajon melyik országban lehetek?... Hisz mifelénk szinte elképzelhetetlen csak úgy elfel találkozni….>
*Összeszedem magam és kinyitom a szem. Egy ma született bárány ártatlanságával csodálkozom rá a környezetemre. Valamint a jelenlévőre.

Mindenkinek, akinek jó a hallása és meghallotta amint felültömben feljajdultam

//Karakter leírás: Átlagos testalkatú ezüstszín rövidre nyírt hajó kék szemű enyhén hegyes fülekkel. Posztó nadrág, ing, mellény, köpeny, csálén egy félig lecsúszott kalap a fejen. Övén hat erszény. Hátán egy háti táska valamint egy oldaltáska. Fegyverek: Rövid kard tokban. Számszeríj hozzá egy teli tegez. Olyan csodálkozó tekintettel tekint körbe, mint ha most pottyant volna erre a világra.//

//Fojt köv. majd egy kicsit később//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.27. 21:43

KM: [Dreemer], A nagy futás / :twisted: /
Résztvevők: Mndenki

*Mindenki jol láthatja aki körbe néz, a feldühödött nőszemély kezében tepsivel rá ront a magatehetetlen éppen italozó varázslóra. Az első ütés váratlanul éri a fején, a második már kevésbé, megpróbál félre hajolni előle, sikertelenül. A harmadik pofont már nem várja be, korát meghazudtoló sebességgel, menekülőre fogja, közben ordít. A flaska közel ér földet Viperához (con Cladius).*

(Elf)
-Asszony elég legyen! Mi a frász bajod van?

-MEGINT ISZOL, TE DISZNÓ! CSAK AZ IVÁSRA TUDSZ GONDOLNI!!

*Az idős elf elkezd körbe futni az elf örök képezte vonal mentén. Az őrség tagjai, meredten nézik a jelenséget. Marafisz a homlokát fogja, inkább elfedi tekintetét.Az érkezettek mozgolódnak, z általuk le írtak szerint. Az elfk csak tátják a szájukat...*

//off: Picit sokat ittam az este... lehet korrigálni kell majd ezt-azt. Mindenki nyugodtan csevegjen akivel akar avagy tud.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.04.28. 9:31

Harass

Seerint figyelve, válaszát várva, látom, hogy nem figyel rám. Talán a kérdésemet sem hallotta. De hát nem is csoda, hiszen a kialakuló cirkusz főszereplője, éppen a tulajdon nagyapja. És a helyzet kezd viccesből, szánalmasba átcsapni, legalább is a számomra. Meg ha jól látom, akkor Marafisz számára is.
Ezért finoman megfogom Seerin állát és óvatosan felém fordítom a fejét.*

(Shadoni)
- Hallod?! Legalább valami üzenetet tudunk küldeni apámnak? Azt fogja hinni, hogy mi is eltüntünk, akár csak a lovak...!

*Tekintetemből aggodalom sugárzik.*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.04.28. 11:08

Revo

*Úgy fest senki nem figyelt fel a jelenetemére. Nem is csodálkozom amekkora felfordulás, van itt. Komolyan az ifini piacon is rendezettebben és halkabban dolgoznak a kofák.
<… Szép kis csapat gyűlt ide össze nem mondom… Jobb lesz, ha egyelőre csak kivárok…>
*Megigazítom a fejemen a kalapot. Meglátásom szerint most még jobb, ha megvárom, míg rendeződnek a viszonyok.
<… Könnyebb lesz megtudnom, hol vagyok, és hogy kerültem ide, ha ezek itt befejezik a perlekedést… Tán akkor figyelni fognak tudni rám… Most még egy másra sem figyelnek… Vajon mikor veszi valaki észre, hogy itt vagyok....>
*Miközben várom a fejleményeket, végignézem, hogy mindenem megvan.

//Úgy fest még egyszer le, kell majd írnom, hogy néz ki a figurám. Sebaj legfeljebb majd lesz alkalmam nekem is megjegyezni.//
//off: A hajam színét azért írtam át, mert elfelejtetem átírni a szabálykönyvnek megfelelően.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.28. 14:54

KM: [Dreemer], Beszélgetés Seerinel
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro)

*Seerin döbbenten szemléli az eseményeket, szólni nem tud a döbbenettől. Láthatóan fel sem fogja szavaidat. Mikor magad felé fordítod arcát, ösztönösen kezedhez kap, majd rád néz. Érezd a nőből áradó remegést. Eszedbe ötlik, eddig szinte sosem érintetted meg őt... 8) Lassan el pírul. Kezedre fonja ujjait, finoman ki szabadítja állát, markodból.*

-Mit mondtál az imént? Ja igen! Sajnos csak futárt tudunk küldeni… gyorsabb módját nem ismerem, az üzenetküldésnek…
*Rád mosolyog meseszép szemeivel.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.28. 14:57

*Miután jól kiröhögtem magam kezd a dolog egyre unalmasabb és bosszantóbb lenni,gondolok eggyet és úgy döntök itt az ideje eggy kis tréfának..megfordulok és elkezdek szaladni a társulat felé miközben hangosan üvöltöm *

(Pyar)-Futás!!!!!!!!!! Lovasok közelednek vannak vagy kétszázan!!!!!!!!!! Fegyverbe!!!!

*Arcomra színlelt rémület ül ki és tovább üvöltök*

-Mindjárt itt vannak !!!!!!!! Futás!!!!!!
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.28. 15:14

KM: [Dreemer], A nagy futás alatt (háttér események)
Résztvevők: Mndenki

*Az elfek felocsúdnak döbbenetükből, elsőként Marafisz. Közelebb lépdel az ujjon jöttekhez, és beszédet intéz homályuk:*

(Pyar)
-Távoli rokonok, Marafisz vagyok. Most Észak Yneven vagyunk 1 hónapnyira Nyugatra Eren és Erigow határától. Egy sajnálatos baleset folytán kerültetek ide, Vezafiész nagyapám hozott titeket ide. -*mutat a futkosó varázslóra akit üldöz a háló ruhás nő tepsivel a kezében*- Sajnos nem tudunk titeket mágia útján visszajuttatni oda honnan jöttetek. A mi hibánkból kerültetek ide, ezért mindent megteszek hogy vissza biztonságosan vissza juthassatok oda ahonnan jöttetek! Először is egy közeli városba kel eljutnunk. Az egy napnyi járóföldre van innét.
A vidék különösen veszedelmes, rengeteg a portázó haramia, és nomád errefelé. Nem beszélve sötét vallások megszálltjairól!

*Ha látja valakin hogy nem érti amit mond el ismétli a fenti szöveget a következő nyelveken: Erv, Elf, Abasziszi*

*A továbbiakban megkéri a többi elfet kezdjenek tábort verni. Szervezzék meg az őrséget, addig ö rendbe szedi apját. Az elfek gyakorlottan kör alakban elkezdenek sátrakat verni (7 sátrat), Vargasz Algor karakterének egy köpönyeget terítenek a hátára. Marafisz ismét szol mindenkihez:*

(Pyar, majd Elf)
-Dél után indulunk tovább, addig tábort verünk itt és lepihenünk. Pihenjétek ki magatokat, rátok fér. Mire felkeltek, lesz ennivaló is.

*Rayamancor (A gorvicky), ekkor kezd el a társulat fele robogni és megtenni amit mondott. Az elfek idegesen kapkodják a fejüket. Értetlenül néznek rád.*

//Amiig építik a tábort nyugodtan reagáljatok, beszélgessetek, keverjetek bajt :roll:; ne feledjétek a karaktereitek egymást látják! //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.28. 15:27

*Úgy látszik mégiscsak kezd valami rend kialakulni a társulat között ,az elfek értetlenül bámulnak rám így megpróbálom megmagyarázni a nem túl jól sikeredett kitörésem.*

(Pyar)-Jólvanna ne nézzetek így rám ,csak tréfa volt gondoltam abba hadjátok a marakodást ...
*Gondolom nem mindenki lett odáig a tréfámtól így még annyit fűzök hozzá miután végighalgatom Marafiszt*

(Pyar)-Én kezdem az örködést ha nektek is megfelel

//off: És persze azt hogy gorwiki vagyok esetleg annak tűnhet fel aki fölismeri a tokjaikban heverő ramieráim ,esetleg aki már találkozott gorwikival és szerncsésen meg tudja különböztetni ynev egyébb napcserzett bőrű lakóitól..// 8)
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.28. 15:31

KM: [Dreemer], Tábor bontása-A vész! :twisted:
Helyszín: útmenti tábor- Nirmaje vonzáskörzetében
Résztvevők:Tala Mörök (Gorodak)

*Minden a tervek szerint halad, áruval megrakva nemsokára eléred, az Északi törpe falvakat, ahol nagy haszon vár reád...*

*Lassan kel fől a nap, a távolban hatalmas por felleg tűnik fel, minden bizonnyal valamelyik őrjárat. A sátrakat fertály óra múlva elbontják, a lovakat már befogták a szekere elé, hűséges barátod, és társad Neszin fegyvereit már magához vette.*

*Most hogy körbe tekintesz a másik irányban is lassan mozgó nagy lovas csapatot pillantasz meg. Különös, még ilyen messzeségből is látod, a lovasok Nirmaje zászlaját hordozzák, akkor kik lehetnek a másik lovascsapatban???*

*Kérdésre a válasz hamar megérkezik: Embereid adják ahogy meredten kémlelik a sebesen érkezőket.*

-Haramia csapat! FEGYVERBE!!! Rablóbanda közeleg!

*Nirmaje őrjárata ekkor egy domb jótékony takarásában folytatja útját felétek lassan.*

//Mit teszel? :twisted: //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.28. 15:50

Részeg Vipera

Amikor meghallom Rayamncor figyelmeztetését gyorsan gödröt kezdek ásni a tőrömmel és elrejtem benne a tömlőt a finom itókával, majd mikor kiderül az ugratás hangosan óbégatni kezdek vele és elmondom mindenféle rossznak, hogy veszélybe sodorta az italomat.

A varázsló kínlódását látva megsajnálom és hangosan iszok az egészségére. Nemrég józanodtam ki tehát most még biztos nem vagyok újra kapatos de azért már fogyasztottam némi alkoholt. Az egyetlen kommunikálóhoz Rayamancorhoz fordulok.
Szia. Jól megtréfáltál az előbb, majdnem elástám magam ilyedtemben. Mármint a vérem. Mármint ezt ami majd vérré válik bennem. Emelem meg az üres tömlőt Illetve vált. Merhogy ez nem víz. Volt. Na mindegy.
Te olyan intelllig...intellektutál...okos fejed van. Szerinted hol a búbánatos francban vagyunk? Azt ne mond h Nijamajéban mert azt nemtom hol van. Északon? Délen?
Neked bevallom, az elejéről lemaradtam kissé de most akkor mi itt dolgozunk valakinek vagy mi van?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.28. 17:57

KM: [Dreemer], A nagy mentöakció!
Résztvevők: Vipera (con Claudius); (Rayamancor)

*Kezeid nagy sebesen járnak, haamrjában siekrül elég mély gödröt ásnod, a falskának. Már huznád rá a födlet mikor...*

*Magad elött látsz egy alakot, térdepel és sir, egy férfi... aztán egy csukjás alak hatlamsat rug rajta, nekd balrol lépett a képbe. Majd melöled parancsolo hangot halasz:

-Itt az idő!

Emlékeidben hatlamas gyönyör járja át testedet, valaminek retentetesen örülsz, a magatehetetlenül fekvö alak sirva néz rád, arcában halálfélelem...
*

*...emlékek tömege egy pilanat alatt át cikázik elméden.Ez csak egy ( :roll: ) feltörő emlék volt semmit több.*

//Off: Rayamancor, elgfelejtetted, hogy a shadoniak is felismerhetik, kilétedet, márha van itt ojan származásu alak... amugy telejsen jogos!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.29. 7:18

*Miután végighalgatom a Viperát fölhúzott szemöldökkel aprócska jóindulatú szánalommal arcomon válaszolok neki*

(Pyar)-te tényleg nem emlékszel? Most mondták el ..északon vagyunk és ....

*Eggy pillanatra félbeszakad mondanivalóm és ismét gunyoros vigyor húzódik képemre majd suttogóra fogom*

(Pyar)-Dobd el azt a flaskát ..mérgezett az a nedü amit iszol ,görcsben álló testel fogsz megdögleni tőle ,először az izmaid majd végül a tüdőd mondja fel a szolgálatot.

*Majd komoly tekintettel nézek rá a nagyon is alkoholistának tűnő Viperára...A reménnyel szívemben hogy talán sikerül vele majdan pár józan szót is váltani,a hazugságot épp hogy el tudom takarni arcomról bár legszívesebben a földön fekve fetrengenék a röhögéstől..de ezt most nem engedhetem meg magamnak .

//Off. ez is jogos :lol: //
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.04.29. 8:08

Tala Mörök ( Gorodak )

< Szép napunk van. hm, hamarosan tovább mehetek a kis karavánommal és degeszre kereshetem magam. De jó is lenne. >
* Ekkor meg hallom az embereim üvöltését miközben látom az őrség embereit a domb mögé bemenni. *
" - fegyverbe, rabló csapat. - "
< Te jó ég már csak ez hiányzót, de csak jól fogok ki jönni belőle. >
* Megnézem, fegyvereim nálam vannak e, boldogan tapasztalom, hogy igen. Gyors parancsokat osztok ki az emberimnek. *
- Dárdások első sorokba most. Egy tömeg berendeződni, ti lesztek az ék. -
* Mondataimat olyan gyorsan hadarom, amilyen gyorsan csak lehet és még érthető! *
- Lovasok bebújni a kis utcába, ahogy meg jött a lovas csapat a dárdásokra rögtön beléjük rohantok oldalt. -
- Íjászok fel a kocsikra, lőjétek darabokra őket. Többiek a kocsik köré. -

* Gyors parancsolgatás közepette én is felmászom, egy kocsinak a tetejére ahonnan jól fogok tudni, majd célozni az Elen felimre. Mikor befejezem a parancsnoklást és embereim nagy rész már úgy áll, ahogy mondtam a lovas sereg meg érkezik. *
* Csak remélem, hogy mindenki azt csinálja, amit mondok és a segítő sereg hamar ki kerül majd a domb takarásából és meg menekülünk. *
* Neszifet most nem látom. * < Remélem a beosztásnak meg felelően ált, gondolom, jól elbujt, hogy majd meglepetés szerint támadjon. Ő a tartalék meglepetés ember. >
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.04.29. 21:32-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.29. 9:07

KM: [Dreemer], CSATA :!:
Helyszín: útmenti tábor- Nirmaje vonzáskörzetében
Résztvevők:Tala Mörök (Gorodak)

*Zsoldosaidat átjárja a félelem, mikor tudatosul bennük: Haramiák jönnek! A veszély, a halál készül lesújtani mindnyájatokra... *

*Embereid követik parancsaidat, felsorakoznak utasításaid szerint. Neszin nagyon jól tudja a dolgát, a táborban felhalmozott tűzifa rakás alatt bujik meg kurta íjával.*

//Terület leírása, taktikai áttekintés:

Saját erőid:
(21 fő)

****= szekér+lovak
X = Lándzsás és dárdás gyalogság (Láncing+Lándzsa és vagy dárda +pajzs)(6 fő)
0 = Hagyományos gyalogság( kard+pajzs+Láncing+dobotőr ) (4 fő)
< = íjászok (5 fő) (Hosszú íj (16 nyílvesszővel)+ Rövid kard+ Tör)
^^ = Lovasság (5 fő) (Láncing+Láncos buzogány+Kis pajzs+könnyű lovas kopja; lovakon nincsen vért)
T = Te
S = Neszin (Rövid íj (24 nyílvesző)+14 dobó tör+Rövid kard) (önállóan harcol)

Egyéb csapatok:
N = Nirmaje őrjárat (?) (Ismeretlen létszám, feltehetőleg 20-60 fő közt) (jelenleg térképen kívül)
H = Haramiák lovassága (Ismeretlen létszám, feltehetőleg 20-60 fő közt) (jelenleg térképen kívül)

Térkép:

--------------------^^
------------------------------------------------ út ------------------
X <-Kanyar az útban itt kezdődik, a domb mögé
------------------------------------------------ út ------------------
___________0---X
__________< ****-X
______----_0------- X
_______****----T---< ****

__________--****
____________----S

---Térkép vége----

A helyzetről:
-A támadók, kb 2 perc múlva érnek ide.
-A felül lévős és jobb oldali szekéren 3. illetve 2 íjász foglal el lő állást.
-A hagyományos gyalogság 2-3 métere a lándzsás sorfal mögött helyezkedik el.
-A sorfal a jelölt területen áll fel, minden X jelölés 2 embert jelöl. Szorosan egymás mellett helyezkednek el.
-Hű barátod, a farakás alatt rejtőzik el a tekintetek elöl.
-Nirmajei csapatok ismeretlen időn belül érkeznek meg.

// Bármi egyéb előkészültet kívánsz tenni pls írd meg! A következő HSZ-ed után indul a csata!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 7 / 76 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...