• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 162 / 201 • 1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.05. 14:21

Az admini döntésre: jaaaa! :shock: :lol:

Én néztem be a legnagyobbat :D Totál abban a hitben voltam, ezt nem mint admin, hanem mint fórumtag tetted fel :P Innentől kezdve majdnem minden amit írtam, érvényét veszíti :P Tény, rá kellett volna erre a részre kérdeznem, hogy milyen minőségben is tetted fel a privit.

Eszem ágában sincs senkit se megváltoztatni, téged sem. Bármiből ezt szűrted le, ne vedd úgy.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.05.05. 14:56

Sziasztok!

Nem szoktam az ilyenekbe belefolyni, de most mégis megteszem tekintettel arra, hogy egy apró tényt mindenki elfelejt vagy legalábbis nem veszi figyelembe.
Egy admint, karibírálót stb. rengeteg vád érhet ha egyénileg hoz döntést valamilyen kérdésben, a felkiáltással, hogy önkényeskedik. Máskor máshol már játszottam ilyen szerepet épp elég jól tudom. Ilyenkor nem kevés esetben megy a sárdobálás, az admin moderátor stb. felé és a privát üzenetek, hogy ez vagy az az admin, moderátor stb. milyen szemét és hogy pofára hozza a döntéseit. Ezt egy admin, moderátor stb. egyetlen módon tudja kivédeni, ha a közösség tagjai elé tárja az ügyet, hogy nem veszítse el a hitelét azok előtt akik korábban bizalmat adtak neki. Több mint 15 éve vagyok tagja különböző fórumoknak, chateknek. Ebből pár évig voltam operátor, moderátor és eddig még nem mondott senki jobb megoldást.
Ha valakinek van ötlete akkor pedig örülnék ha megosztaná velünk mert tényleg nem egyszerű probléma.

Üdv

Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.05.05. 15:54

Na, azt hiszem bejelenthetjük, hogy helyreállt az oldal békéje (nagy vonalakban) és lávláv és szeretet :)

Ennek örömére bejelentem, hogy ma átestem a magyar érettségi írásbeli részén, mint haraszti gyerek a talicskán, és azt tudom mondani, h a kurvaannyukat, ha minden érettségi ilyen köcsög lesz, akkor örülhet mindenki, aki már túl van rajta -.- (Azért ment, nem kell félteni :lol:, csak nehéz volt)

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.05. 16:22

Akkor sok sikert és kitartást a további tantárgyakhoz neked :lol:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.05.05. 16:39

Hosszas gondolkodás után döntöttem ugy hogy vélményt nyilvánitok. Nem bleszolni kivánok, az amogy lecsilapodo vitába, csak egy apró javaslatal álnék elő. Nemrégóta vagyok ennek a forumnak a tagja, Első karakterem készitésekor, átolvastam az összes szabájleirást. De azok közül 1. se tért ki a helyszinre kerülés modjára ( PM irása a HM nek akinél van szabad hely). Szerencsére elég talpraesett voltam ahoz hogy biráloim segitségét kérjem, akik voltak ojan kedvesek és útbaigazitottak.

Szerintem az ijen esetek elekrülhetökk lenének, ha fel lenne tüntetve a szabájok közt a játékba kerülés menete. Iletve az tartalmazná azt a kitételt, hogy PM-ben vagy egyéb modon kerese meg a tisztelt játékos a szabad helyel rendelkező HM-eket, vagy keresen szabad helyel rendelkező zárt kalandot.

Félre értések elekrülése végett: Nem kioktatni, vagy birálni szeretném a vezetöséget. Csak egy apró ötletel kivánok elő állni.

Köszönettel,
Dreemer

//off: bocsánat a hejesirásért, még nincs fen a gépemen helyesirás javitó...//
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.05. 16:56

Dreemer!
Ha még nem estél át a magyar nyelv érettségin, nagyon feküdj rá a helyesírásra, különösen az j-ly szabályvonulat tekintetében, mert a magyartanárod infarktust fog kapni; de lehet hogy én is! :lol:

Én se vagyok valami nagy helyesíró, de az a merényletsorozat, amit elkövetsz édes anyanyelvünk ellen, már tragikomikus! :? Ha nem volnál, esküszöm ki kellene találni! :D

Az utolsó off-üzenetedben kétszer szerepel a "helyesírás" szó, egyszer rosszul, egyszer jól....:D

- "ugy" - hosszú "ú"
- "nyilvánitok" - az utolsó "í" hosszú!
-"szabájleírás" ly -nal írandó!
-"ahoz" két "h", "hogy" előtt mindig vessző!
- "ojan" ly-nal írandó!
-"ijen" -ly-nal írandó!
- "elekrülhetökk" ???? ..ez az "elkerülhetők" lenne feltételezésem szerint...
- "lecsilapodo" -két "l" és az utolsó magánhangzó hosszú!
- "Nemrégóta" helyesen: "nemrég óta"
- "forum" -hosszú "ó"!
- "javaslatal" - két "t" !
- "álnék" -két "l"!
-"lenének" - két "n" !
- "szabájok" -ly-nal írandó!
-"iletve" - két "l"
-"modon" -az első magánhangzó hosszú "ó"
-"helyel" - l és ly -nal írandó! helyesen: hellyel
-"ötletel" - a teljes hasonulás miatt helyesen: ötlettel
- "fen" -abban az értelemben ahogy te használod: "fenn a gépemen"...a "fen" ige más szóval éleznit jelent... 8)

Dreemer, barátom ez katasztrófa! Nem égetni akarlak, de ez hihetetlen! Ennyit nem lehet melléütni! :shock:

Nagyon kérlek ne írj szerelmes levelet egy lánynak se, inkább vegyél virágot! :D

UI: Bocs Kazinczy! Dreemer nem úgy gondolta, ...na....ne szívd mellre kérlek... 8)
A hozzászólást 13 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.05.05. 17:26-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.05.05. 17:10

Castor, remélem tudod, hogy ezen reagod elolvasása után a padlón fetrengtem a röhögéstől. Azért egy-két fogalamzási poénért neked se kell nagyon a szomszédnál ácsorogni :D

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.05.05. 17:25

Castor de Vinter, szerencsére az éretségi proléma körével nem kell fogalkoznom. Másrészt, a hozzászolásom nem a helyesírásom katasztrofális voltának csilogatása miatt született. Annak álapotával jómagam si tisztában vagyok, volt ojan kedves az itteni forumozó közöség ennek borzalams voltára töbször felhivni figyelmemet. Ugyhogy további megjegyzésekre ugy gondolom semmi szükség.
Mindezek mellet, örömmel nyugtázom hogy siekrült meg nevettetnem (vagy sirba vinnem? :nesze: )

U.I.: Sok magyar tanárt "fogyasztottam" el eddig...
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.05. 17:29

Oké, rendben, de ne haragudj, tényleg kezdj vele valamit, ha meg már többször, másoknak is szúrta ez a szemét, már meg ne vess érte hogy "x"-edikként én is beálltam a sorba hülledezni, de ez nekem csak most tűnt fel...bocs.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.05.05. 17:34

Nem haragszom, ami azt illetti probálom kezelni a problémát...
A Kazinczi-s szöveg kimondottan aranyos volt :lol:

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.05. 17:38

Még van egy valami, amire nem gondoltam, pedig szakmámba vág, és az írásod alapján simán megállapítható:

Bocsáss meg Dreemer, minden bántás és további fikázás nélkül...de nem vagy te egyébként diszlexiás/vagy diszgráfiás?

Abszolút komolyan és nem bántásból, hanem érdeklődésből kérdem.

Mert ha ez a helyzet, az felment a további froczlizások alól, mert arról nem tehetsz.

UI: Mielőtt valaki elkezdene röhögni: a diszlexia/diszgráfia nem fogyatékosság, hanem speciális, idegrendszeri eredetű tanulási zavar, ami mellett teljesen simán lehet ép intellektus...
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2008.05.05. 17:48-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2008.05.05. 17:43

Más téma:

Yvett de Crei írta:
Ami még hozzájön...
3 kari lehet a nyíltban... Érdekes egyes moderátoroknak 4 van... hogy az egyik ZK-ban játszik? És?... 3 aktív karakter - túllépve... Ja, hogy ezt senki sem forszírozza, mert egy moderátor a tulajdonos? ...
Alauron! Légyszíves az egyik karakteredet kukázd ki!

Erre reagálnék:

Negyedik karakteremet 3.hó 30.án tettem fel, (Ángus) a következővel indítva:
Alauron írta:Mivel Mauno nevű karakterem most zárt kalandban van, ezért indítok harmadik nyilt karakteret. Előreláthatólag Mauno legalább 5. szintűként fog visszakerülni nyiltba a kaland végén, így nem lesz akadája később sem, hogy jelen karakterrel játszak.

Üdv.:A.

Annak tudatában, hogy él az a régebbi megállapodás miszerint ha egyik karakter eléri az 5. szintet a nyilt játék során akkor a játékosa a három mellé indíthat egy újabbat, és így lehet négy karatere, lévén egy első szintűvel teljesen máshogy megy a játék mint egy magasabbal. Hogy ez nincs így, arról miért nem értesített engem senki?
Ezt a régi megállapodást már nem lehet ellenőrizni, lévén az adott topic, ahol erről szó volt azóta végérvényesen törlésre került, s később mint most már látom nem került bele a szabályok közé. Lévén én mindent szabályt az alakulása közben kaptam meg, nem értesültem róla, hogy később ki tudja miért, ezt épp nem rakták bele a jelenlegi szabályok közé. Nem állt szándékomban semmiféle szabályszegés, s bár modi lettem annó, nem írtam olyan sok kritikus észrevételt mint Te, és nincs nap mint nap tele a taverna azzal mit műveltem már megint, s bár képzelem mennyit dolgozol nap mint nap az oldalon, mások is tettek már így, és ők már nincsenek itt. Tehát senkit sem véd meg a mit tettem az oldalért, és a szívvel lélekkel szöveg. Ez egy hobbi, nem vagy osztályfőnök, nincs igazi felelősség, nincs tét nagyobb mint a szórakozás, amiben pedig nem kellene vérre menni.
Szerintem ne vegyél mindent magadra, mert akkor nem lehetsz jó Admin, ugyanis egyáltalán nem fontos a játék szempontjából, hogy mennyire vagy kiakadva egyesek üzenetein, vagy dolgain, rendetlenségén, vagy miegymáson, és azon hogy nincs köszönet, ami mellékesen nem igaz, oly sokszor illettek már itt téged kedves szavakkal, és te is tudod, hogy azért sokan, megbecsülnek. Nem gépnek kell lenned, de ne támadj. Nem azért van most négy karakterem, mert modi vagyok, és ezzel visszaélni akartam, hanem mert nem tudtam, hogy fenti szabály nincs érvényben, de még hivatkoztam is fenti szabályra, és senki nem szólt hogy nem lehet. Bizony, az a dolgod hogy engem is, és mindenki mást ahányszor csak kell felvilágosíts, ha mint most én is, éppen nem nézünk eléggé utána a dolgok hogy létének, vagy az esetleges változtatásoknak. Szerintem bocsássuk szavazásra a szóban forgó szabályt a hm-ek között. Részemről tehát elfogadható, hogy bevezetjük végre azt a szabályt, és érvénybe lép, mint ahogy sokan a régiek közül most is úgy tudják hogy ez létezik, ez forog a köztudatban.. Vagy ha nem, akkor maximum akkor állok le egy karakterrel, ha már mind a négy játékba kerülne, ugyanis a nyilt játékban csak három karakterem van, zártban bármennyi lehetne még. Technikailag az sem baj, hogy egy nyilt karakterem most zártban van, hiszen max. nem hozom ki, vagy esetleg másikat zárok le, ha mégis kivinném. Az meg ne legyen már baj, hogy nem töröltem ki a nyilt karakterek közül, hisz lehet még visszakerül.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.05. 18:14

Alauron!

Abba most nem folyok bele, hogy a szabályzatba ami nem lett belevezetve az valószínűleg okkal maradt ki.

Viszont mint modi jogod és lehetőséged is pont lett volna/lenne, hogy legalább ennyivel segítsd a gördülékenyebb "munkát" és karakterösszesítő karbantartást, hogy nincsenek itt-ott egyébként nyíltban nem is játszó karaktereid. Szerintem nem lett/lenne megerőltető áthelyezni a temetőbe és ha egyszer majd befejeződik a zárt kalandod majd visszahelyezni, hogy az alatt az akár egy év alatt ne legyen folyton kakukktojásként az összesítésekben. ezek szerint ismét csak én vagyok túlságosan rendmániás, de nekem ez lenne a normális segítőkész hozzáállás.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.05. 18:35

Gyerekek nem lehetne ez a vihart a pohár vízben abbahagyni?

Oké, mostmár minden érintett elmondta a frankót, meg ami birizgálta a csőrét, mindenki kölcsönösen megbántódott, mindenki kiköpködte ami benne volt?

Én a vitához annyit tudok hozzászólni, hogy az intézményben ahol dolgozom, már a második gyerek halt meg egy hónapon belül.
Olyan súlyos halmozott fogyatékosok voltak, és annyi szervi bajuk volt hogy már nem bírta őket élteben tartani a vastüdő sem; de oda meg vissza voltak a gyönyörűségtől, mikor az intézményvezető meglátogatta őket és beintegetett egy plexi falon keresztül. Utána nem sokkal meghaltak.

Szerintem a súlyának megfelelően kell egy problémával foglalkozni és nem görgetni mint a hólabdát, hátha nagyobb lesz, és több lesz mint ami.

Sajnálom hogy két/több ember, akit igazán kedvelek és személyesen is ismerek, Yvett, Nava és Quator itt folytogatják egymást egy kanál vízben, és mindenki beveti a maga sleppjét a frontvonalon, minden "csatlós" beszáll és kardoskodik valaki mellett. Az csak hab a tortán hogy az egyik vezér Admin, a másik Főmodi. Illetve a fegyverhordozó hátvéd a két Moderátor Aluron és Quator.... :? Gratulálok, az életben maradottak közül majd új vezéreket választunk szavazással...

A dologban az a fájdalmas hogy már rég nem az eredeti problémáról szól a vita hanem arról hogy ki mit mondhat és kinek, és mondhatja e, meg hogy lehet-e még egy karakterem zártban, ha nem miért.....:roll: Meg valamiféle "hatalomról"...édes jó anyácskám tényleg nincs jobb dolgotok? Esetleg nagyobb problémátok? Pl: Navának a munkakeresés, Yvettnek meg a családja + szintén munkahelyi gondok? :roll: Szerintem ezek fajsúlyosabb ügyek és jobban is nyomaszthatják az embert, mint hogy "miért szóltál be?"

Tudtommal ti (Yvett, Nava) nem is olyan rég még nagyon is jóban voltatok és megosztottátok egymással a problémáitok...ehhez képest minőségi romlásnak érzem a "Dobáljunk szart mert az jó feszültséglevezető"-típusú csaj-bunyókat. Főleg hogy ezt a Főmodi, meg az Admin között megy.

Lassan már az én tombolásaim -amikor még a régi szép időkben a csúcson voltam- is kis lepkefing lesz ahhoz az érzelmi zsaroláshoz képest amit egymással műveltek.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.05. 18:55

Castor!

Életbenmaradott nem lesz és jöhet a teljes anarchia. 8) Az mindenkinek jobban fekszik.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 162 / 201 • 1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok