Beszéltem Dreemerrel PM-ben, megvan az oka, hogy gondjai vannak a helyesírással, ami rajta kívűlálló, objektív ok.
Megkérnék mindenkit, hogy ezen túlmenően ne piszkálja Dreemert a helyesírása miatt. Ha valakit a diszlexia/diszgráfia miatt piszkálnak, az olyan, mintha azért basztatnának, mert gerincferdülésed van, lúdtalpas vagy, színvak vagy, vagy közellátó...
Ezúton kérek tőled bocsánatot nyílvánosan, hogy úgy szétszedtem a helyesírásod, de előszőr azt hittem, hogy azért olyan amilyen, mert nemtörődömség vagy hanyagság áll mögötte, bocsánat.
Dreemer a problémáját senkinek nem említette, nekem esett le az írásából, hogy mi az ábra, de addigra már végigmentem rajta az úthengerrel, ne haragudj Dreemer.
Persze - fejezzük be, söpörjünk mindent a szőnyeg alá - még akkor is, ha ilyen apró-cseprő dologról van szó mint az Om-ügyei. Odázni lehet mindent egy darabig. Egyébként az OM-hez mérten kellene nézni a probléma súlyát és nem a nagyvilági problémákhoz. Én a kettőt nem keverem. Nincs értelme keverni.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Az, hogy egy tag igaztalanul megbántott egy PM-üzenetével, amit tudtommal rendeztetek.
De különösmód utána ez a szappanopera arról szólt, hogy te Quator, Nava meg Alauron fojtogatjátok egymást egy kanál vízben. Ha úgy érzed ennek felfüggesztése a probléma elodázását jelenti, felőlem tegyétek, de ne csodálkozz ha csak a komolyságotokat veszítítek el, meg Con megkérdi, hogy tulajdonképpen mit is csinál egymással az egyik Admin, a Főmoderátor, meg a két Moderátor...