Twou Line
* Végignézek a kutyán, majd az embereken. Hallom, ahogy a törpe a kutyájához beszél. Végignézem a történteket. Kicsit vállat vonok. *
< Most rosszul kéne éreznem magam. Legközelebb legalább nem felejti el meg kötni a kutyáját. Kemény lecke, de nem lehet mindig minden könnyű. >
* Ekkor eszembe jut régi úti társam és bele sajdul a szívem, majd át fut rajtam a hideg. Lassan tovább haladok és meg veszem, az árumat. Nem figyelem mennyibe kerül az áru, csak ki fizetem, majd meg köszönöm. Arcvonásom, a közömbösséget mutatja egy kis sajnálattal és örömmel és meg könnyebbültséggel tükrözve. Ekkor inkább közömbösség.*
< A régi útitársam kemény leckéket adott, főleg az utolsó volt kemény. Bele gondolni is rossz. >
* Ekkor az arcomon, kis fájdalom, jelenik meg majd, Közömbösséget Igyekszem az arcomra erőltetni. Körbe nézek valami állat után, amit meg ehetek. Elölte meg veszem a dolgokat az útra, majd eszembe jut, hogy nem, olyan jó ötlet.*
- Szép napot Hölgyem/Uram Szeretnék kérni ebből: ...... Gyümölcs, szárított hús, kenyér. stb... - // 4 napra. //
* Több árusnál is vásárolok, ha kell. *
- Köszönöm Uram/Hölgyem. -
* Majd felpakolok a lovamra és el kezdem vissza vezetni a fogadóba. *
< Ha vissza értem elmegyek lovagolni, biztos örülni fog neki a ló is. >
// Dobot érték szerencsére : 55. Bocsi, hogy nem dobtam edig, de multkor ki ment a fejemből. Bocsi. //