Miután kitessékelték öszegzi amit megtudott.
<< srmmit! egy nagy büdös semit tudtam meg. ne már hogy azért vagyok itt mert két nemes marja egymást?! Ez kizárt. Hacsak nem az egyik teremtgeti az erdőben bóklászó hullákat. lehet hogy a két ügynek köze van egymáshoz de ez cseppet sem valószinű. Na de mivel a hullák ellen semmit sem tehetek ezért jobban teszem ha nem lógok ki a sorból ezért sehítek ezen a "nemes"-en>>
Mikor kiérnek kicsit hallgatja Nasháék vesződsét majd elmosolyodik.:
- Hja... születésemből adódóan ezek szerint nekem is ilyen hatalmas kő munstromokban kéne laknom? Hát érdekes világnézet ez a nemes-nem nemes dolog.- legyint majd elfordul mikor látja hogy azoknak már megszünt a külvilág.
Keres az út mellet valami sima kavicsot majd leteríti a térképet a földre és mellé gugol.
- Nos akkor akit érdekel az esetleg nézze meg...-mondja inkább Wenlának és Ragdoxnak mivel ők még nincsenek egymással elfoglalva.
<<Bár a szakállsimogatás után kitudja

A térképen próbál eligazodni, reméli hogy megtalálja a bánya és a város közötti legrövidebb utat.
<<abban a bányában lehet valami érdekes. Elvégre a sheral kontinensünk legidősebb hegysége! vagyis lehet pusztán azért van ez a hercehurca a földekkel mert a másik nemes megtudta hogy a törpe valami értékesre bukkant? No és ha így van hogy állípítom majd meg mire is bukkant a törpe? Ahham megvan! Még szerencse hogy a régi iskolai cuccaimból megtartottam párat. remélem nem tört el az út során... >>
Sokat sejtetően a táskájára néz de eggyelőre nem kezd kutakodni.
Leoldja kardját majd tokkostul átveti a vállán közben fütyürézve megindul a város felé.
- Mi az nem jöttök?-bámul vissza a lemaradottakra.- vagy talán egyenesen a bányaba kellene menjünk? ÉN nem támogatom azt hogy, különválljunk nem mintha annyira a szívemhaz nőttetek volna de mi van ha legközelebb egy kisseb seregnyi támad meg a zombikból? Nos akkor nemhiszem hogy egyedül ez képes lenne megvédeni-bök a vállán átvetett vasra.