En is jobbulast kivanok, sot remelem, h mar semmi bajod. Kiengedtek varosba, gondoltam benezek internetkavezobol OM re. Akar copy/paste-elhetnem minden alkalommal amit irok, de megint csak rengeteg a valtozas, miota (tudom, jo regen volt) itt jartam. Eloszor is sok az uj HM, aminek igazan orulok, es latom jocskan bovult a taglista is, ha minden 10. nev aktiv tag lesz, akkor is szep eredmeny. Na de befejezem a dicseretet, meg a vegen nehany embernek fejebe szall a dicsoseg Minden esetre lesz min atragnom magam, ha leszereltem, h egyaltalan kepben legyek. Es akkor az elohalott legiok elozonlik majd Eriont Whahahaaaa
Udv: Hades/Abdul
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Herold jobbultást. Üdv Hades. Nava ha elszaladsz érte akkor 4-5 pár szivacsot tuti össze tudok szedni neked a fiókjaim mélyéről ha a macskám nem játszotta el őket.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Castor Az egyik lány dadog ha feleltetni akarják illetve ha fel kell olvasnia vmit a könyvből. A másik lány pedig keveri a szavakat, pl: Ich ist 18 Jahre. a helyes mondat: Ich bin 18 Jahre alt. Csak mert németen voltam vele együtt De ha beszéltünk vmi új szabályt és megértette a feladatnál egyből keverte őket, de csak szóban!
Ornitofóbia ... hümm ... akkor öcsémnek az van Ő ugyanis retteg az összes nagycsőrű madártól, mint pl a gólyától
Nava Én ugyan Debiben lakom de mintha láttam volna az ElectroWorld-ben ^^" Próbáld meg Te is
Ahogy visszaemlékszem az idei három középszintű írásbeli érettségimre, volt egy-két olyan feladat, ami rendkívül aranyos volt. Thehát úgy gondoltam, a legjobbakat megosztom veletek:
Matek:
1.) Ha fél kilogramm narancs 75 Ft-ba kerül, akkor mennyit kapsz 300 Ft-ért?
2.) Írd fel a ]-3/8;-1/8[ két elemét.
Töri:
1.) Második feladat, szövegkiegészítés. A Worms-i konkordátum évszámát nem tudtam, így továbblapoztam. Következő oldal, képfelismerés. Első kép egy könyv fedőlapja, rajta "Wormser Konkordat 1122"...
2.) Még szintén ez a képfelismerős feladat. "Melyik fogalom melyik képhez tartozik?" 1.kép: Worms-i Konkordátum nyitólapja, mint azt fentebb is említettem. 2.kép: Egy dokumentum, címe Dictatus Papae...
A.fogalom: konkordátum B.fogalom: pápai hatalomról szóló dekrétum A másik két kép emberi cselekedeteket ábrázolt...
3.)Sokadik feladat, Magyarország demográfiai térképe 1910-ből. Feladatmeghatározás: "Készítsen jelmagyarázatot a térképhez (be voltak külön mintával satírozva a részek). Használja a középiskolai földraqjzi atlaszt!"
A térkép egy az egyben az atlaszból származott...
Na azt hiszem, ennyi is kiválóan példázza a középszintű érettségik színvonalát... látszik, h arra mennek, h minél több ember sikeresen meg tudja írni...
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
AZt nem mondtam, hogy maradék is ilyen volt, csak ezek ilyenek voltak. Éspedig szerintem azért, hogy aki ezeket megcisnálja, meg még egy-két pontot összevadásznak neki, oszt átment kész .
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ma kifejezetten sikeres napom volt, ezért úgy határoztam, hogy mivel egy meggondolatlan éjszak után negatív lett a HIV tesztem,melyet ma kaptam ki, ezért mindenki kap tőlem ma egy nagy virtuális ölelést.Mert olyan világmegölelő kedvem van.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.” Onion Ordan