Azért nem vagy semmi, miket meg nem osztasz velünk Ehhez én már szemérmes vagyok...
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Történelem érettségi: Pár éve, amikor téma volt a kétszintű érettségi, akkor a Rubiconban jelentek meg középszintű érettségi próba feladatsorok, több is. A közepesnél jobb eredményű megoldásához lényegében olvasni és gondolkodni kellett tudni. Esetleg nem baj, ha volt atlasz, de nem követelmény.
Tudod egy üveg bor és egy ringó test, félelmetes mit hoz ki az emberből.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.” Onion Ordan
Szerencsére én nem tudom, és nem is akarom megtudni... Nem az én formám. Maradok a hosszú udvarlás, egymás kölcsönös megismerése, és aztán az ágyjelenet felosztásnál...
Más: találtam nektek egy fajintos kis honlapot: népszótár
Dunadan...az ilyen éjszakák elengedhetetlen kelléke: Gumi Én nem voltam (Már elköteleztek, így a jelen idő tárgytalan) olyan körülményes, mint az előttem szólóak, de azért nem árt az alapszintű védelem.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Dunadan te kis szoknyapecér Brámilyen érdekes részegen még sosem sikerült senkit felszednem... mmint se akkor ha én voltam részeg se akkor ha ő.(brá igaz sose erőltettem meg magam annyira... ) Mellesleg hogyhogy csak 1 üveg bor??? Előtte be-algopirinezted magad vagy csak olyan 2000 egynéhány éves volt... vagy ami még annál is erősebb.: TESZKÓS bor! Fú az tud szép dolgokat művelni az emberrel. Vagy az ötliteres koccintós(?)... elvégre az is csak 1 üveg bor.
Amúgy mi ez a pangás? Már vagy kétszer láttam hogy egyedül vagyok fenn! Fúj. Mindenki ilyen falunapokon van? ... Nállunk is volt ilyen... Öcsém hazajött újságolta hogy a Lovagok 7 tornáján 2. lett. Na mondom érdekes vajon mit szerencsétlenkedett össze ezért végighalgatom hülyeségét (amit ritkán teszek meg). Baltahajítás... no comment. 4 méttere álló cölöpre kellet egy életlen vasat dobni de nem kelelt hogy beleálljon csak el kellet találni. Íjjászat...nem nbem ez nem jó sző... lövés íjjal. Kb tízméterre lévő félméteres céllapra! Kihivás nem mondom... bár elvileg erős ijak voltak nem vettem a fáradságot hogy felmenjek és megnézzem. Na meg komolyan 10 méterr?! Anyiról még dobva is eltalálom! Erre öcsém újságolja: én eltaláltam 2 szer a sárga kört és csak egyszer ment mellé. (Hát na ... attól hogy az öcsém még fele annyira sem tehetséges az íjjhasználatban mint én ) Volt valami láncingben rohangálós cucc is, de az annyira nem tűnt hülyeségnek. De a pálmát a díj vitte. Öcsém második lett erre megajándékozták azzal hogy felpróbálhatta a lovagok kesztyűjét. Khm...megérte. Na ezért nem járok én falunapozni.Mág ha ithon lettem volna se mentem volna fel.Csak hogy mint mindig ma is volt zenekar és ezért nem kellet más kifogást kersni miért vagyok ilyen anti-szociális a falvamat lakó többi népséggel (aminek töbsége nem a napon barnult le)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorin O Krell 2008.05.10. 20:13-kor.
Hmmm... jómagam még csak Tesco gazdaságos sört ittam. Vegyítve volt Sherryvel, vörösborral, pezsgővel, valami konyakfélével, kávéval, almalével, meg Darton tudja miféle itallal még. Egy barát alkotott, s senki sem bírta egy kortynál tovább. Jómagam az egész korsóval megittam, s nem lett semmi bajom. Pedig akkor volt az az alkalom, hogy nagyon be akartam rúgni, de nem sikerült
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Wehhehh... a jó öreg kannásbor. Egyszer egyik osztálytársan vett egy 5literes kannával, 300 Ft-ért... mondhatom, minőségi volt... de attól nem részeg leszel, hanem beteg.
Az alkotásról meg asszem nem beszélhetek, aki a meggypálinkát jégerrel vegyítette Sztem nem volt rossz . Egyébként meg még olyan, h öntudatlan lettem volna, olyan még sosem volt... az a kis jókedv meg csak használ
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Ha már a kocsmai élmények kibeszélésénél tartunk. Nekem is volt agy "mixes" estém régen...még szalagavatómon. Ez egybeesett azon egyetlen esettel is, amikor nem emlékeztem semmire. 4 tekila után (húzóra egymás után...pótolni kellett a többieket, mert később érkeztem) kissé becsiccsentettem. És a hülyegyerek (én) mit csinál ilyenkor....továbbiszik. De nem akárhogy, hanem az asztalon található összes töményt beleönti az ott árválkodó üres söröskoróba. Majdnem kijött egy korsónyira, amit ismételten húzóra nyomtam le. Ez 10 perc után hatott...a napvilágot haveromnál láttam meg újból
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"