(Ryn, Jasszer)
A fehér márvány árkádos folyosókon haladtok, végig mikor egyszer a ball oldalon egy üvegkupolás terem tünik fel melynek közepén virágzó ismeretlen növények  közt Elena oltára díszlik. Majd tovább haladva egy újabb papnőn akad meg tekintetetek, egy kereszteződésben. A lány hófehér arcbőrét fekete egyenes haja keretezi. Enyhén vágott szemében smaragdzöld szempár villan felétek, egy kedvess mosoly kiséretében. Fekete ruhájával szinte egybe olvad haja mely derekáig is érhet. A fekete niarei selyem köntösén egy tűzpiros sárkány tekergőztik, mely mint védelmezve fut végig a lány karcsú derekán. S így szól a anyához.
-Az utazók szálása elkészült, tisztelendő anyám.
-Köszönöm Ayumi, majd Wynyfhez fordul Menyj hogy újra Ellena papnője legyél. Hogy újra az a Wynyf legyél kire Elena oly gyakran rátkint. Majd hozzátok fordulva így szól. Pihenjetek meg, barátaim, és rendezgessétek e nap kusza eseméyneit.  És ne féljetek itt baj nem csak öröm érhet titeket. Én elköszönök várnak még súlyos ügyek. Ayumi és Wynyf majd szállásotokra kisér titeket.Erre elindul a vöröshajú papnővel a bal oldali folyosón, míg Wynyf és Ayumi a jobb oldalii árkádok felé veszik az irányt. S közben egy számotokra ismeretlen nyelven hallkan beszélnek.

>>
 >>

Nem megyün egy ideige sehova innen, hisz vadásznak ránk. Ez esetben egyedül kell boldogulnia. De nem is tudom miért féltem hiszen rengeteg csapda és egyéb szerkezet védi nem is beszélve arról hogy félelmetes dolgokat tud véghezvinni... hiszen technokrata!
  Nem megyün egy ideige sehova innen, hisz vadásznak ránk. Ez esetben egyedül kell boldogulnia. De nem is tudom miért féltem hiszen rengeteg csapda és egyéb szerkezet védi nem is beszélve arról hogy félelmetes dolgokat tud véghezvinni... hiszen technokrata!  - mosolyodik el ismét de aki ismeri látja hgy ez csak eőltetett mosoly.
 - mosolyodik el ismét de aki ismeri látja hgy ez csak eőltetett mosoly.