• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 19 / 76 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.20. 0:13

Tala Mörök

*Kicsit örülök, hogy békén, hagy. Legalább lesz időm ki gondolni ezt, azt. *
< Remélem ki elégítetem a kíváncsiságát. Most gondolom, az jön, hogy ellenőrzi az információit otthon és utánam nyomoztat. Kár, hogy ha nincsenek jó kapcsolatait, akkor rövid úton meghalhat. Viszont a másik probléma, pedig amibe bele fog ütközni, hogy nincs mit találni. Amit meg találhatna, amit nem tud, azt senki más sem tudja, aki meg tudhatná, de ha még is, akkor utána megint csak távozik az élők sorából. Mindenesetre remélem meg marad, és nem vájkál nagyon mélyre. Talán a barátom, lesz és kölcsönösen segíthetek neki. Na, majd néha követem ezt a parancsnokot. Meg figyelem. Biztos, ami biztos. Ha a barátom, lesz az jó. Könnyebben fogok boldogulni a városban és ki tudja. >
*Gondolataim közben meg nézem a környéket. *
* Mikor az úton találkozunk egy kisebb csapattal meg lepődök. Főleg akkor amikor, egy idegen oda jön hozzám és ismeretlen nyelven beszél hozzám, majd meg érint kétszer. ekkor hirtelen jó érzés tölt el és a sebeim begyógyulnak. Teljesen meg lepődök, és rá jövök az illető pap. *
< Vajon, milyen pap, hogy az istene engedte gyógyulásom. Azt viszont nem értem mit is mondott, a mágia miatt, vagy a nyelv korlát miatt? Hm... Jó kérdés! >

La'erten(Lorin O Krell)-nek:

* Oda fordulok hozzá és rá mosolygok kissé, bár arcomon még mindig tükröződik a fáradtság és a keserűség *
Pyar közösül: - Köszönöm, amit ön és istene nekem adott. Kinek köszönhetem meg a hamar történt felépülésemet, s mely istennek lehetek hálás érte? -
< Meg lep, hogy meg tudott gyógyítani. Talán ő is a barátom, lesz ki tudja. Jó, ha az embernek sok ismerőse van idegen helyen >
// Bocsi, hogy visszamegyek… :D //
*Miután válaszol, az arcomon a hála jele is meg mutatkozik.*
- Köszönöm, az ajándékát uram és köszönöm, istenének is. –
// Az ép gyógyulás helyet fp kapok és így maxot gyógyulok. Így teljesen fel vagyok épülve. //

*Az út hátra lévő részében kíváncsian hallgatom az eseményeket és meg figyelem az új csapatot, hátha találok magamnak új barátokat. *
* Remélem, kapok saját lovat és nem kell tovább is a hordágyon mennem, mivel már felépültem. H tudok, felmászok a ló hátára és azon lovaglok, tovább a másik lovamat le kötöm a hordágyról és a másik ló kantárát fogva vezetem. *
< Remélem ez nem lesz nagy baj. De így kényelmesebb>
*Az arcomon még tükröződik a bánat és a szomorúság, hátamat enyhén görnyedten tartom és a fejemet enyhén le felé fordítom, néha feltekintek és körbe nézek. Közben fülelek mindek kis eseményre. *
< Vajon milyen ez a csapat. Össze szokót vagy nem és mit keresnek erre? >
*Hallom, ahogy a város ura beszervezi őket valamiben, Nem értem mit mondott a város ura , de amit a másik parancsnok mondott azt igen *
< Felettébb különös, vajon miért akar meg szabadulni azoktól a rokonoktól. Igazából nagyon egyszerűen meg tudnám őt szabadítani a kellemetlenkedőktől. Mind össze egy hónapra lenne szükségem. Talán még annyi se, lehet, elég lenne egy hét előkészület és két nap alatt meg oldanám. >
* Vajon engem is felkér erre a feladatra. Örülnék neki. *
< Hallom ahogy az egyik ember érdekes eshetőségekről beszél. hm.. Szimpatikus az ember. Szívesen beszélnék, vagy dolgoznék vele később is ki tudja. Talán. Majd meg látom, hogyan alakul. >
* Ha át veszik, tőlem a ló vezetését annak örülök és meg köszönöm * - Köszönöm. –
* Meg nézem, fegyvereim közül, mit hagytak nálam. *
< Furcsa, a fegyvereimre nem kérdeztek, rá. Pedig nagyon kevesek, csak a mesterek használnak mesterdobó tőröket. Na, mindegy. Talán nincsen fegyver ismeretük, bár nekem sincs, én is csak a saját fegyverem ismerem. >
*Elkezdek az új csathoz kicsit közelebb húzódni. De nem megyek nagyon közel, nehogy bajba kerüljek, csak szépen lassan fokozatosan. Közbe próbálok a hátérben osonni. Aki mellet elhaladok, ha meg szolit, akkor beszélek hozzá. Különben nem nézek rá így, nem leszek feltűnő *
< hátha bele folyhatok valahogy a beszélgetésbe, ha meg nem akkor is érdekes infókat hallhatok. Aki mellet meg elhaladok az meg csak remélem, azt hiszi, csak előre akarok menni szemügyre venni a tájat.>

// Köszönöm a türelmét mindenkinek. Főleg a km-nek. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.20. 5:29

Harmon:

-Nagyon keveset értek , túl gyorsan beszélnek!
-Esteleg, uraim, nem ismernek-e valamilyen más nyelvet mint a pyarr?
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.20. 9:07

Leisan De La'erten

- A Sólyomasszonynak köszönje. Őt szolgálom.-mosolyodik el majd megemeli szimbólumát.

Gallain válaszára
Mélyen meghajol aztán ismét Gallain felé emeli tekintetét.
- Köszönöm... Uram. Számíthat segítségemre a Lardoriak megtréfálásában, máramennyiben csak arral van szó és vérnek nem kell folynia.- a végét őszinte komolysággal mondja.

Lóra ül majd a továbbiakban halkan kiséri a csapatot.
Közben ha tud imádkozik.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.20. 14:13

*Miközben ügyeskedek a zárral mintha valamit hallanék bár lehet hogy csak álmos vagyok még mindíg*

//off:a zárnyitás sikerült a pszi üzenettel pedig igazad van sorry rég volt már könyv a kezembe csak fejből játszom//
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.20. 16:46

Harass

(Pyarroni)
- Biztosíthatom nagyuram, hogy nem fogom leleplezni a tréfát a honfitársaim előtt. Ami pedig a nyelvet illeti azt hiszem nem lesz probléma. Viszont elismerem, hogy szokások terén hagy némi kivetni valót a tudásom. De úgy gondolom, hogy ezt némi leleményességgel át lehet hidalni.

*Válaszolom Gallain nagyurnak, tiszteletteljes hangnemben. Majd végig hallgatva Revo kis előadását tovább folytatom, immár minden jelenlévőnek intézve szavaimat.*

(Pyarroni)
- Nos, hölgyeim és uraim azt hiszem minden lényeges, legalább is jelen pillanatban lényeges, dolgot megtudtunk. És hát, ennek fényében ildomos lenne eldöntenünk még érkezés előtt a szereposztást. Mát csak azért is, hogy ne az utolsó pillanatban kapkodjunk.
- *kissé megköszörülöm a torkom.* - Tehát, mint már kedves házigazdánknak, Gallain nagyurnak, említettem én szívesen elvállalnám a névleges vezető szerepét. De ehhez természetesen szükségem lenne mindannyiótok segítségére, támogatására...
De persze, ha esetleg bárkinek ellenvetése van, akkor nyugodtan szóljon. Engem csupán a jószándék vezérel...*

*Majd kérdőn tekintek a jelenlévőkre.*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.20. 18:07

KM: [Dreemer],Pipa kereséssel egybekötött éjszakai Vipera mentő akció :!:
Helyszín:Erion-Elf negyed
Időpont: 3692.01.13. vagy 14. késő este valamikor
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)

Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Igen sikerül, meg csináltad! Az ajtó fel tárul előtted! Szabad az út a pipádhoz...*

//Semmi gond, majd korigálom a hibákat//

Vipera (con Claudius)

*Érzékeled hogy kinyílt az ajtó, valaki kinyitotta... Emlékeidben beugrik hogy ilyenkor mi a teendő, tömbnyire az ágyban lapulni alvást színlelni. Amikor elég közel a tolvaj a párna alatt lévő fegyverel azonnal halálra súlytani...*

//igen tudom, mocsok vagyok... :twisted: //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.20. 18:21

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

*Gallain nagyúr figyelmesen végighallgatja Harass szónoklatát, a menetsor vége felől nagyjából ekkor érkezik vissza Lesian(Lorin O Krell). Vele együtt egy időseb veterán is.*

(Pyar)
-Legyen ahogy kívánod Ves-Antara sin Harass, legyél hát te a névleges vezető, remélem mindenki belegyezik.

*Míg Harss szónokol az újonnan jött katona valamit odasúg neki, Gallain elgondolkodik, majd bólint. A katona elindul vissza felé.*

*Mindezek alatt meghalva Harrmon kérését, Marafisz elkezdi fordítani Evre az összefoglalóját az itt megbeszélt dolgoknak.*

//Varagsz, ha valamit nem értesz, mint játékos írd meg pm ben és meg írom//

*Tala Mörök*
*Valoban képes vagy lábra állni mit meg is teszel. Ahogy végignézed fegyvereid nincsenek nálad... * //eddig nem írtam hol vannak... te nem írtad hogy keresed, vagy elkerülte figyelmemet.//

*Jól ismert vallatod megérkezik ismét...*

-Gallain nagyúrnak lenen egy üzleti ajánlata:
Szüksége lenne önre, mint áll követre, pontosabban a követség egy tagjára. Feltételezem hallotta miről folyik a szó... Mi a válasza?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.21. 0:30

Tala Mörök

// " Coronó Lupin " //

* Halvány mosolyt eresztek meg, de arcomon még mindig látható a keserűség. *
Pyar közös:
- Természetesen állok Gallain nagyúr szolgálatára amiben, csak tudok. Természetesen legjobb tudásom és kepeségeim szerint. Miben lehetek a nagyúr szolgálatában? Milyen szerepet szán nekem ebben a követségben? Mi a feladata ennek a követségnek? Vagy ezt inkább kérdezzem meg a nagyúrtól? –

< Remélem, ezzel a nagyúr bizalmába kerülhetek. Talán, majd meg is tudhatok ezt, azt. Még lehet, hogy kereskedő partnerek leszünk. Mindenki a maga hasznával. >
- Egyébként kik lenének a követség többi tagjai? Szeretném őket jobban meg ismerni, ha már velük fogok dolgozni. –
* Mikor előre lovaglunk, a lelkemben egy kis elégedettség költözik. Az arcvonásaimon most is, kicsit a fájdalom olvasható. De egy halvány mosoly és izgalom is látható rajta. *
* Mikor előre érünk és bemutatnak Gallain nagyúrnak, enyhén meg hajolok. *
- Örömmel szolgálom önt uram a tudásommal. Remélem, hasznát fogja venni. –
< Mindenkép bemutatom, majd tudásom, remélem, meglepetés az meg lesz. Talán kellemes. Bár ki tudja. Nem ismerem még őket. De ami késik, nem múlik. Vajon kikel, fogok együtt dolgozni? >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.21. 5:21

Vipera

Várok és próbálok figyelni
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.21. 6:43

Revo

*Kicsit meglep a főúr válasza. :wtf:
<… HIHETETLEN… Még egy ekkora tuskót… Ő akarja minősíthetetlen módon kidobni a „vendégeit”… Erre meg engem szid meg, mert előállok egy épkézláb ötlettel… Még a végén megsértődöm :lol: … Ha harc hát legyen harc…>
*Elégé meglepődöm. :eek: Szinte köpni, nyelni sem tudok. Legjobb tudásom szerint érveltem. Nem egy ifini, magát jogásznak való személyt döngöltem már a földbe érvelésemmel. Így megdöbbenésem őszinte. Még fel sem ocsúdtam döbbenetemből, de már megüti fülem a többiek szava. :shock:
<… Felőlem lehetsz egy névleges csapat névleges feje… Engem aztán nem zavar…>
*Megalgatva, a köröttem elsuhanó szavak után már újra önmagam vagyok. Kezem az övemen nyugtatom. Ráemelem tekintetem a főura és ott is felejtem.
(Pyr/Galain)
- A jelek szerint félreértett uram. Nem romlott ételt akartam felszolgáltatni. Mindösszesen lelki egyensúlyukra akartam egy kis nyomást gyakorolni.
*Egy pillanatnyi szünetet tartok mondandómban.
- Az eddig halottakból nem gondoltam volna, hogy ennyire aggódik vendégeiért. Mivel nem említette. Amennyiben szüksége lenne, egy tartalék lehetőségre szóljon.
- A kis színjáték belli szerepek felosztásában, az én szememben viszont van egy kis hiba. A magam részéről fogalmam sincs kikből és milyen rangban állók alkotnak egy Lar-Dori küldöttséget.
*Kurtán biccentek. Egyelőre az eddigieket ennyiben hagyom.
<… Nos, lepjen meg… Kíváncsi vagyok miben jobb az ön módszere a… „nem kívánt és megbecsült”… Vendégek eltávolítására…>
*A továbbiakra, egyelőre csendben hallgatom a fejleményeket. Számba veszem társaim. Az elfeket, az uraság katonáit, a ló oldalára akasztott hordágyban heverő alakot. Valamint a tegnap esti sátortársamat is megkeresem tekintetemmel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.05.21. 10:45-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.21. 9:30

Harass

(Pyarroni)
- Köszönöm nagyuram a bizalmát. Remélem nem fog bennem csalódni.

*Válaszolok Gallain nagyurnak egy hálás biccentés kíséretében. Majd tovább figyelem a többiek mondandóját.*

< Hmm, igaza van Revonak. Nem ártana többet megtudnunk erről a Lar-Dori küldöttségről. >
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.21. 11:48

*A zárat sikerült kinyitni ,na még szép is lenne ha nem sikerült volna ,valami oknál fogva a ramiera továbbra is a kezemben marad. Meg sem érzem néha már olyan mintha a saját kezem lenne ,hányszor előfordult hogy kocsmák kidóbói fogadtak mert a kezemben felejtettem ,holott csak a szomszéd sikátorban játszadoztam vele megszokásból ., Persze nem is túl előnyös jó pár hejen mutogatni,de hát mit tegyek rossz szokás.
Halkan beljebb lépdelek a szobámban az orromig se látok ,de ha jól emlékszem megpróbálok az ágy irányába araszolni miközben halkan mondogatom magam elé.*

-Vipera itt vagy? .. Ébren vagy?..Szükségem lenne a pipámra!!!!

*Ha nem kapok választ tovább folytatom az utam ,az ágy felé hisz ott láttam utoljára a pipát ,a ramierával tapogatózok nehogy felbotoljak valamiben a sötétben*

// 8)gondolom még éjjel van és sötét. //
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.21. 12:59

Vipera

-Meg akarsz halni te szerencsétlen? Ha nem nyitom ki talán nem akarom, hogy begyere vagy épp Ansinnal hempergek az ágyban. Ha nem szólalsz meg átvágtam volna a torkod mielőtt még kettőt lépnél. Nem szerencsés dolog egy fejvadászt meglepni, vagy megpróbálni. Bár a kezedben lévő fegyver alapján ezt neked is tudnod kéne... A hangom sokkal magabiztosabb mint korábban volt.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.21. 13:49

*Majd frászt kapok ahogy Vipera hangja eljut a fülembe *

-ÁÁÁÁÁzz Anyád ..

*Üvöltök fel rémületemben,majd kissé megnyugodva jót nevetek azon ahogy elképzelem a mocskos tömény piaszagot árasztó viperát és a bájos Anshint eggyyütt hemperegni .
Föl is kacagok de amint tudatosulnak bennem a következő szavak ledermedek eggy pillanatra*

-Mit? mit mondtál? Te jó isten te emlékszel??????

*A szemem már naggyából hozzászokott a sötéthez ,így a következő pillanatban gyorsan elindulok arra amerre a szoba lámpását vagy fáklyáit sejtem hogy fényt varázsoljak a szobába .
Ha ezzel végeztem immáron fény mellet meredek leesett állal a viperára.
Eggy kósza gondolat suhan át az agyamon ,Méllyen a sebhelyes tekintetébe furom az enyém ,majd letekintek a kezemben lévő hosszú vékony pengére aminek hegye még a legjobb sodronyingeken is utat talál magának,Éjfekete fából készült farkasfejet formáló markolatával ujjaim közt játszok ,majd ismét a viperára szegezem tekintetem
És eggy laza mozdulattal elindítom a fegyvert a Vipera fészkébe // :lol: // persze nem támadó jellegel csak hogy szemügyre vehessem milyen is eggy fejvadász reflexe ,és természetesen úgy hogy legyen módja elkapni, tehát nem heggyel hanem markolattal felé*
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.21. 16:45

KM: [Dreemer],Pipa kereséssel egybekötött szekáljuk Viperát akció // :hogyaza: :vigyor: //
Helyszín:Erion-Elf negyed
Időpont: 3692.01.13. vagy 14. késő este valamikor
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)

Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*A szobában sem fáklyát sem egyéb fény forrásnak alkalmas dolgot nem találsz. Ezen felül alig látni valamit mindent félhomály borit be, az alakok alig vehetők ki.

//A vaksötét és félhomály közt valahol fél úton//

//Szent Ramiérádat csak ugy eldobálod? te tudod... :roll: //

*Könnyedén eldobod markolattal vipera irányába fegyveredet.*

Vipera (con Claudius)

*Észreveszed hogy "Cimborád" a nagy hegyes tőrét egyszer csak feléd hajítja... (nem szép dolog)
Túlontúl bágyadt és álmos vagy ahhoz hogy időben kitérhess előle, a fegyver öledben landol markolattal feléd, kicsit gyomron üt, de semmi bajod nem esik.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 19 / 76 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...