• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 11 / 45 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.18. 13:26

(Xavios)

Gianagi? - fura gondolatok ötlenek eszembe. Lar-Dor-ban időm jelentős részét (ahogy a legtöbben) olvasással töltöttem. - Még emlékszem, valamiféle gianagi vízvarázslókról szóló szöveget is találtam. Bár alig tudok többet róluk annál, amire nevükből lehet következtetni. Kék ruha... hullámos tőr... kék... hullámos. Nekem ezekről a jegyekről a víz jut eszembe. - elmélkedem magamban. - Ráadásul gianagi. Nem tudom, hogy vannak-e nem Gianag-ból származó vízvarázslók, de ő onnan jött, és szerintem ért is valamit a mágiához.
- Én Pyarronból jöttem. - felelem. - A nevem... igen hosszú, ezért szólíts csak Xavios-nak. Mi szél hozott erre? - mondom neki, majd ismét iszok a korsóból.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.18. 15:08

(Lernun)

Igyekszem megjegyezni mi merre található, gondolom nem lesz könnyű eltévedni. Miután körbevezetett minket Gifar felteszek neki egy-két kérdést:
-Na és rajtunk meg a legénységen kívül lesznek még útitársaink? És a legfontosabb: hány nap alatt érünk Feruggiára?
<Remélem minél hamarabb, mert annyi izgalom lesz ebben az útban, hogy a végén kívánni fogom azt a kalóztámadást. Átokverte Kobrák, ha ti nem vagytok...>
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.20. 13:33

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötő-keleti dokk- A Sellenor fedélzetén
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-déletőtt
Résztvevők: Lernun, Bredon,

Gifar megmosolyogja mondataitok.
- Haj barátaim fiatalok vagytok még, menjetek és élvezzétek az éjszakát... valószínűleg sok ilyenben lesz még részetek ha eljöttök velem Feruggiára. Az a fürdő mesébe illően szép hely! És a Lótusz-virágos hölgyek- tekintete elkalandozik. //Itt jegyezném meg hogy, mielőtt levonnátok a következtetést, Gifar alig múlt 30- Legalábbis úgy látszik//
Lernun kérdésére gyorsan válaszol.:
- Az út egy esetleg másfél nap. A sziget nincs messze de mivel sok más lakatlan sziget is van arra ezért gyakoriak a kalóztámadások. fogadtam fel pár embert velük majd reggel megismerkedtek.
Felvezet titeket a fedélzetre ahol éppen valami szerencsétlen matróz került az emelőhöz ennek következtében sikerült összetörnie egy ládát amiért Gifar elkezd vele kiabálni és titeket magatokra hagy. Kihasználva az alkalmat a palló felé indultok majd le is léptek a hajóról. Gifar még utánatok kiabál.:
- Reggelre aztán legyetek itt, mert nem tudok addig más zsoldozokat keresniiii!... Ó te szerencsétlen hogy Galradzsa verne meg!- Ez utóbbi nagy valószínűséggel nem nektek szólt lévén már másfelé tekint a dzsad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.21. 9:12-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.20. 13:36

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői fogadó.
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-valamivel reggel után.
Résztvevők: Xavios

Ahogy jobban megnézed a ragyogó valamit, már látod hogy az nem szabályos kör. A teteje mintha kicsit össze lenne nyomva. Így olyan hatást kelt mint egy nagyon kicsi fejjel lefelé fordított legyező.
- Antoh-é- válaszolja mosolyogva majd ő is húz egyet korsójából.- Igazából egy régi adósságot törlesztek. Pontosabban nem a saját adósságomat, hanem az apámét. De nem hagyhatom hogy, családunk neve veszélybe kerüljön ezért én magam vállaltam a cseppet sem megtisztelő feladatot hogy elvégezzem. Állítólag egy hajóskapitányt kell kisérnem. Hát te? Te miért vagy itt?Lar-Dor messze van és a magadfajtának...- egy pillanatra elhalgat, a tudatodat óvó pajzsok kicsit megremegnek- úgy érzed mintha egy nyitott könyv lennél, ...semmi a végtelenben... aztán vége. Pajzsaid rendben vannak.-[color=#0000FF]... a magadfajtának -folytatja - nem mestere mellet lenne még a helye?

Miközben beszéégettek kintről kiabálás és trappollás zaja hallatszódik majd kisvártatva egy magas kalapos alak lép be nyakában egy aranyszínű ( talán ragyogó?) körrel ami egy ezütláncon lóg.
- Hol az apád?! -kérdezi a pult nál alló Melissát majd az rémülten hadja abba munkáját és elrohan a konyhába nyilló ajtó felé.
Az alak mögött még féltucatnyi városőr érkezik a helységbe.

//Bocs az előzőért de ismét elfelejtettem ki-be jelentkezni...//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.21. 9:07-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.20. 17:04

(Xavios)

Honnan tudta, hogy Lar-Dor-ból jöttem? - elmélkedem magamban. - A ruhám alapján biztos, hogy nem, de az elmémet védő pajzsokon sem éreztem zavart... legalábbis azelőtt, hogy kimondta volna: "Lar-Dor igen messze van" biztos nem. Azelőtt is csak azt mondtam, hogy Pyarronból érkeztem.
- Már nem. - felelem neki egyszerűen. - Pontosan mi volna az a feladat... ha tudhatom? - kérdezem tőle, és most az arcát kezdem el fürkészni. Jól sejtettem, hogy nem egyszerű ember. Elméje erejének egy részét tudatosan használja.
Mikor A kalapos alak belép a fogadóba, közömbös arccal odafordulok kicsit és végigmérem. A nyakában lógó medált sem hagyom figyelmen kívül. Talán a fogadós rossz fát tett a tűzre? Ezután visszafordulok Lykargon-hoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Khaltaros Orm Dhesal 2008.05.27. 15:13-kor.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.20. 17:15

Bredon

- Fiatalok vagyunk az igaz, de sokmindent megéltünk már, sok éjszakát is
<<Erionban volt mit megélnünk... De azért a hóhajú sem volt semmi, pedig vele nem a Kalandozók Városában találkoztunk>>

- Ne aggódjon, jóuram, itt leszünk- rávillantom mosolyomat még a távozásunk előtt, aztán Lernunhoz fordulok:

- Szerintem menjünk vissza a fogadóba, közöljük Xaviossal a híreket (ha azok egyáltalán) - majd meg sem várva a válaszát a fogadó felé indulok. Közben Gifar kijelentésén gondolkodom a Lótusz-virágos nőkről.

<<Ellana papnőire gondolt netán? Erionban biztos ott vannak, vajon Ferrugián is? Nem lehetetlen... csak fura, hisz Abasziszban vagyunk. Ha őrájuk gondolt a dzsad, akkor egész kellemes időtöltésünk lehet azon a szigeten >>
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.20. 20:06

Én is elköszönök Gifartól, majd bátyám után megyek. Útközben elgondolkodom azon vajon, hogy találok majd meg egy Kobrát Feruggián.
Bredonnak:
-Akár hiszed akár nem, kezd elegem lenni egy időre a városokból. Ha ezzel a dologgal végeztünk keressünk valami nyugodt helyet, távol a nagyvárosoktól. Hiányoznak az erdők, az hogy egy fa alatt térjek nyugovóra. Persze nem huzamosabb ideig, de most szükségem van egy kis pihenésre. Például egy jó kis erdei útonállásra-vigyorgok rá.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.20. 20:16

Bredon

- Útonállásra?- itt lehalkítom hangomat- te egy Szürkecsuklyás vagy, elveszed a gazdagoktól azt, amitől olyan gazdagok, de az útonállás nem sok egy picit? Ha pénzre van szükséged, akkor annak érdekében tehetünk valamit- visszavigyorgok rá- úgyis régen játszottam már nagyközönségnek... A városokból nekem is kezd elegem lenni, de még bírom <<Erionban is milyen sokáig bírtuk gyerekként>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.21. 9:16

KM esemény [Lorin]: Útban a fogadó felé
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötő
Résztvevők: Lernun, Bredon,

Hamar magatok mögöt hadjátok a hajót aztán a mólót is . A város többé kevésbé ugyanolyan mint amilyen reggel volt leszámítva azt hogy, sok árus már elpakolt vagy éppen most pakol elfele . Úgy látsszik eddig bírták ezt a pokoli hőséget. A legrövidebb általatok ismert úton visszaindultok a fogadóba. Pár perc séta után meg is érkeztek. A fogadó előtt egy fekete mén van kikötve mellete 4 alabárdos városőr fürkészi a környéket.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.21. 11:30

(Lernun)

-Útonállás, besurranás, tolvajlás... egyre megy. Csak azért erre gondoltam, mert az erdőkben főleg ezt lehet. Nem csak pénzszerzés céljából azt tudok itt is csak hogy ne unatkozzak a városokon kívül sem.

A fogadóhoz érve kissé felvonom a szemöldököm.
<Ezek meg mit csinálnak itt?>
Bredonnak:
-Rossz érzésem van. Ezek az alabárdosok valószínűleg a városőrség tagjai. Remélem nem velünk van dolguk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lernun 2008.05.21. 13:18-kor.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.21. 13:07

Bredon

- Ahogy gondolod, de semmiképp se itt áll utat, majd Ferrugián ráérünk, addig meg foglaljuk el magunkat valahogy itt. Ezek a városőrök meg mit keresnek itt? Miért kesenének minket? Hisz semmi rosszat nem csináltunk a városban.

<<Bár engem el akartak kapni mikor Klarissával sétálgattunk, de hogy miért? Az még most is rejtély... >>

Az őrökkel nem is törődve egyszerűen a fogadó felé haladok és ha nem állítanak meg, akkor be is megyek, remélve, hogy öcsém ugyanezt teszi.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.21. 13:18

(Lernun)

-Én se most gondoltam, hanem majd ha végeztünk és elhagytuk a nagyvárosokat.
Követem Bredont a fogadóba.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.21. 13:40

KM esemény [Lorin]: A fogadóban
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

Xavios

Lykargon feláll majd a kalapos felé fordul és kezet nyújt neki.
- Üdvözöllek Korneas de Larkan, Inkvizítor. Miért vagy itt?
Akit inkvizítornak nevezett kicsit elhúzza a száját majd végül mégis kezet ráz Lykargonnal. Aztán lejön a fogadós és Korneas egyből neki is esik.
- Uram úgy hirlik ön látta ezt a nőt! Igaz ez ?!- Kérdezi miközben egy papírosra rajzolt képet lóbál- legalábbis ahogy az asztalodtól látod.
Ekkor lép be az ajtón a két félelf.

Mindenki
Miután a félelfek beléptek a pultnál álló alak megfordúl és egyenesen Bredon szemébe néz. Elmosolyodik majd meg is szólítja a bárdot.
- Nocsak , nocsak kivel hozott össze a sors ... ismét. Gyere csak közelebb barátom!- ripallrá. Bredon felismerni véled benne azt az alakot aki nem is oly rég utánnad uszította a lándzsásait.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.21. 16:21

(Xavios)

Az ismeretlent újból szemügyre veszem. Szóval egy inkvizítor. - gondolom. - Ah. Csak nem nőügy? Az a nyaklánc... emlékeztet valamire... mintha már olvastam volna valami hasonló jelképről. Valószínűleg a pyarroni vallás egyik istenének jelképe. - felidézem a pyarroni vallással kapcsolatos tudásomat. Bár a Lar-Dor-ban töltött idő alatt foglalkoztam a pyarroni vallással, de annyira nem erőltettem meg magam, hogy később a vallás minden egyes jelképét azonnal felismerjem.
Bredon, megint mit csináltál? - gondolom, mikor Korneas rárivall. - Úgy tűnik egy hölgy a gond okozója. Remélem ennek nem az lesz a vége, hogy egy tömlöcben várjuk a kivégzésünket, mint a múltkor... pontosabban csak Bredon, mert most úgy tűnik ő van bajban. Nyugodtan ülök a helyemen és figyelem a fogadóban lezajló eseményeket és várom annak résztvevőinek reakcióját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Khaltaros Orm Dhesal 2008.05.21. 19:19-kor.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.21. 16:25

Bredon

<<Ez meg mit keres itt? Csak nem engem? Hogy talált meg? Na mindegy, nincs mit tenni, ha már megtalált. Innen nem tudok olyan könnyen eltűnni, bár az se biztos, hogy rosszat akar nekem (bár több mint valószínű :( ). Nincs más hátra, oda kell mennem hozzá, ha nagy baj lenne öcsém és Xavios is itt van, csak segítenek majd... >>

miután végig gondoltam az esélyeimet közelebb lépek hozzá és köszöntöm:
- Jó napot uraságodnak, miben lehetek szolgálatára, hogy ennyire megörült érkezésemnek?
<<Remélem semmiben, de hátha csak segítenem kell neki valamiben és nem elfogni akar>>

//A múltkor nem a kivégzésemre vártam, hanem egy tömlöcbe dugtak minket, mert nem hagytam, hogy lekorcsozzanak, de Lernun és te is ott voltál :lol: //
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 11 / 45 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...