Köszönöm a meleg fogadtatást, igyekszem mihamarább gatyába rázni az élőholtakat Nekropoliszban Szerintem ez már a napokban be fog következni, amint megismerkedtem a változásokkal, újdonságokkal. Van mit olvasnom, de belehúzok.
Lorin: Majd kiderül, hogy olyan volt-e Amikor Erion csatornáiból kalandozók tetemei bukkannak majd elő Na csak viccelek, nem olyan a vén nekromanta. Egy időre elszakították ugyan a könyveitől, és közelebbről is megismerte a nyers acélt meg az izommunkát, de azért marad a kifinomultabb mószereknél.
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Nem tudom megfelelő helyre írom e, legfeljebb töröljék/helyezzék át az illetékesek.
Lenne egy felvetésem a forumal kapcsolatban: A nyílt kalandoknak van egy külön topicjuk a hír mondóban, a helyszín hírek. Ahol ugye a HM megírhatja az érdekesebb eseményeket és egyebeket amik a területén zajlanak. Nem lehetne ugyanezt megcsinálni zárt kalandoknak is?
Felraktam egy új karaktert kérném a bírálókat és Shackallort hogy nézzék meg. Illetve ha szükséges változtatni akkor szóljatok. Egy kicsit meredekre sikerült az kari.
Üdv
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Köszi a linket ! Egész használhatónak bizonyult. (érsd úgy hogy KB ma két tucat ilyen oldal apróhirdetéseit böngésztem át és már fülem f*kam ketté áll!)
Valaki magyaráza el szegény értetlen fejemnek miért jó az hogy 2 magos proci van egy gépbe? (sejtem hogy gyorsabb meg izémizé de úgy konkrétan)
Valamint ha vki tud még ilyen gépes linket nyugodtan megoszthatja velem. A hétvégére szeretném ha már lenne gépem. (ez van nem birom ki OM nélkül=> valamint a JK-im nyavalyognak miért nem vagyok fenn hétvégén?)
Valaki belép a tavernába, egy rég nem látott, taláén már el is feledett lesajnált arc képe rémlik fel mindenkiben. Az illető poros, mosdatlan, de épnek látszik. Látszik rajta, hogy nem könnyü utat járt be idáig.
-Hello mindenkinek-Köszönti a tavernában üldögélő vendégeket.-Végre idetaláltam. Bár elég görbe út volt, és sajnálom, hogy nem tudtam egy fikarcnyi életjelet sem adni magamról, de az elmult időszakban történt egy s más, ami inkább már regénybe illő, semmint a fórum hasábjaira, no de mindegy itt vagyok, és csökkent kapacitással, de szeretnék vissza illeszkedni ebbe a remek bandába, ha még megtűritek ezeket a hülye nyűgjeimet.