• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Enoszukei negyed

Régebbi, lezárt játékok lelőhelye.

Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Téma lezárva
17 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

Re: Enoszukei negyed

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.05.04. 12:18

/ Chei /

* Az út tovább folytatódik és az emberek itt egyre nagyobb tömegben fordulnak elő, sajnos az írásokat nem tudod elolvasni, teljesen ismeretlen ábrák sokaságának tűnnek. Egy nagy és díszes épület előtt haladtok el, ami igencsak megragadja figyelmedet.*

- Ez itt a Minal Kaszinó. - monja Imiko. Sokan járnak ide szórakozni és persze a szerencséjüket kísérteni. Lassan megérkezünk, már csak két sarok és odaérünk anyám házához.*
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 342
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.04. 12:58

/Chei/

-Óh semmiség, inkább én lehetnék hálás hogy egy ilyen csinos kísérőm akadt...
<ez a nő teljesen levesz a lábamról, ha nem vigyázok... :)>

<hm kaszinó annyira nem vagyok az a szerencse játékos fajta, persze a táborban azért kockáztam néha...>

-Hát szép épület az biztos, bár nem nagyon szoktam szerencsejátékokat játszani.
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.05.05. 18:51

/ Chei /

*Az út halad tovább ès nemsokára lefordultok egy kisebb utcára, ahol rengeteg szegènyebb sorsú szuke èl.*

- Maga olyan kedves, uraság. Megkèrdezhetem, hogy honnan èrkezett? - hallod Imiko lágy ès nagyon kedves hangját.

Közben lassan meg is èrkeztek egy kis takaros házikó elè. Látszik az èpületen, hogy a benne lakók jobb körülmènyek között èlnek, mint a környezö házakban.

- Ez èdesanyám háza. Segítene leszálnom? - nyújta kezèt Imiko, közben kicsit felèd hajol ès majd kibuggyannak a ruhájából gyönyörû keblei.
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.05. 19:41

/Chei/

-Ylinorból való vagyok, de már nem köt oda semmi sem, ezért zsoldosként éltem és most itt vagyok...

<Hm de szép kilátások :)>
-Természetesen...
A látványtól kissé mámorosan, oda lépek és lesegítem a lóról. Majd a lovat kikötöm és leszedem a hátizsákom és ajtót nyitok a hölgynek
-Csak ön után...
Majd utána én is belépek a házba
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.05.06. 17:12

/ Chei /

* Ahogyan segítenèl Imikonak, hirtelen megcsúszik ès rádesik. Finom illata teljesen levesz a lábadról, pillanatra el is veszíted józanságod, de ahogy gyengèden próbál szabadulni a szorításodból, visszazökkensz a jelenbe. Pedig már el is kèpzeldted ahogy a karjaidban tartod...*

<< Gyönyörü ez a nö. >>

* Megèrkezèsetekkor kinyilik az ajtó ès egy idösebb nö siet elètek.

- Mi törtènt veled lányom? - kèrdezi aggódó arccal az öreg hölgy.
- Anyám, ö itt Chei Rusenor Yllinorból. Megmentette az èletem. - mutat felèd Imiko.

* Az asszony vègigmèr, majd köszönetet mondd lánys megmentèsèrt.*

- Köszönöm, drága uram. Chun Yion-nak hívnak. - hajol meg felèd tisztelettudóan.
- Elláthatom sebeit, visszonzáskèppen? - nèz felèd az asszony.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.06. 17:26

/ Chei /

-Elnézést nem ütötted meg lábad? <huh majdnem elvesztettem az eszem, jó lesz figyelni>
Chun Yionnak mondom
-Igazán semmiség egyszerűen nem tudtam nézni ahogy egy ilyen szép fiatal teremtéssel ilyen csúnyán bánjanak. A gyógyítás megköszönném, de előtte a lánya sebeit lássa el kérem, nagyon csúnya ütést kapott és a bokája is kificamodott.
próbálok udaviraskodni
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.05.14. 15:58

/ Chei /

* Imiko csábosan tekint feléd ahogy lesegíted a lóról, de felszisszen a fájdalomtól mikor a földre lép. Beléd kapaszkodik és segítségeddel bebotorkál a házba. Az anyja követ benneteket, majd odabent egy székre ülteti a lányát és téged is hellyel kínál.

[color=#FFBF00]Ahogy körbenézel egyből szembeötlik, hogy ez egy kis vrakozóhelyiség lehet és a bal oldali ajtónyíilás mögül ahová az asszony elsietett, tömény illat árad ki. Mintha egy virágárús és egy fűszerárus raktárában lennél. A lábad sajog és vért is elég sokat vesztettél, ezért jól jön a pihenés. Imiko a lábád fájlalja de közben állandóan feléd néz és mellét kidülleszti, hogy jobban kidomboruljanak teste előnyös részei.

<<Ez a lány akar valamit, mostmár szinte biztos.>> Gondolataid kicsit elkalandoznak de mégis valami nyugtalanít viselkedésében.

Közben visszaér az öreg mindenfajta különös löttyel és kötszerrel, mint egy igazi felcser, szakétően veszi kezelésbe a lány sebeit.

Ahogy végzett Imikoval, hozzád fordul és szépen kitisztítja a sebet. Az alkohol kicsit csíp, mikor fertőtleníti a sebet de tűröd. Miután ellátott, szépen összevarja a sebet.

- Jó lesz ha egy ideig nem lovagol uraságod, ugyanis könnyen felszakadhat a seb. 1-2 napig pihennie kellene. - közli veled. Van is egy fogadó a közelben: a 3 Tallér, ott szivesen látják.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.16. 13:34

/Chei/

A lány viselkedése teljesen levesz a lábamról, de valamitől rossz érzésem támad... <talán egy kicsit a kelleténél is kihívóbb... jobb lesz a vigyázok és nem időzök sokat itt és lehet hogy elakar csábítani de valami hátsó inditékkal...>
-Hát nagyon szépen köszönöm a kezelést már szinte jobb is mint újkorában.
Óvatosan megpacskolja a lábát
-Ideje mennem, mert még csak most érkeztem és szeretnék minél előbb a 3Tallérba érni, mivel már önnel együtt ketten is ajánlották azt a helyet.
Oda megy Kimiko-hoz és kezet csókol
-Köszönöm a kellemes társaságot szép hölgyem. De sajnos mennem kell. Talán szerencsém lesz és megint találkozhatok veled...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.05.26. 9:28

/Liu/

*Elindulsz kifelé a kaszinóból és gyorsan kiérsz. Visszakapsz mindent amit befelé menet elvettek tőled. Kint jönnek - mennek az emberek és néhány különösebb fajzat is. Egy hatalmas macskára hasonlító alakot is megpillantasz a járókelők között. Éppen arra megy amerre neked is dolgod van. Az út nem tart sokáig, mindössze 2 sarok és máris elérsz a megfelelő utcára. A környéken látszik, hogy a szegényebbek lakják. De az a ház amit te keresel kirí a többi közül, mivel nemhogy nem bomladozik, hanem kifejezetten jó állapotban van, látszik rajta, hogy törőnek vele. Feltűnik útközben, hogy vérnyomok vezetnek a házhoz ami nem éppen megnyugtató dolog. A macskaember továbbmegy de látszik rajta, hogy feszülten figyeli környezetét, mintha tartana valamitől. Odaérsz a házhoz, bentről érdekes illatot érzel. *
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.05.26. 9:39

/ Chei /

*Imiko láthatóan nem örül, hogy elmész. A kézcsókod viszont nagyon tetszik neki. Ahogy a szemedbe néz, suttog valamit majd szélesen elmosolyodik. Nem érted mit mondott de olyan jó érzés fog el. Szinte már fáj, hogy elmész.*

< Biztos, hogy el kell mennem? Hiszen még meg sem gyógyultam teljesen...>

*Ebben a pillanatban kopogást hallassz. Chun Yion elindul az ajtó felé.*
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.26. 10:48

/Chei/

Nagyon nem akarok még távozni, de nem akarok tolakodó lenni. Szépen lassan összeszedem magam, bár a lábam még fáj és ezért óvatosan lépkedek, nehogy a varrat fel szakadjon. Majd Yionhoz szólok:
-Nagyon köszönöm az ellátás. Nem szeretném feltartani önt ezért én megyek is tovább. Bár a legközelebb erre vezetne az utam, akkor meglátogatnám önt és a kedves lányát, természetesen ha nincs ellenére a dolog.
<ez egy kicsit nyers volt, de talán már félig elvette az eszem Imiko....>
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Antur » 2008.06.01. 21:05

/Liu/

<Furcsak ez a köenyék... Jobb lesz ha nyitva tarom a szemem.>Gondolom magamban.

*Körbenézek, hogy látok-e valami furcsát.És mindvégig figyelek, hogy ne tudjon meglepni lehetőleg senki.Ezután bekopogok az ajtón.*

-Jó napo!-szólok be-Liu vagyok és egy bizonyos vajákosasszonyt keresek.
Antur

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.06.11. 21:53

Chei

*Próbálsz szabadulni és elköszönsz, mikor kopogást hallasz. Az öreg Chun Yion elindul az ajtóhoz, Imiko pedig majd elolvad a kézcsókodtól. Chun Yion kinyitja az ajtót és egy fiatal férfit pillantasz meg. Valami vajákosasszonyt keres, ha jól érted. Imiko mosolyog rád de ő is odapillant az új jövevényre.*

Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.06.11. 22:03

Liu

*Ahogy figyelsz nem veszel észre semmi veszélyeset és szokatlan, így hát bekopogsz az ajtón. Mozgást hallasz, majd hirtelen kinyílik az ajtó és egy idős nő fogad.*

- Vajákos asszony az öreganyád! - mondja ingerülten az öreg hölgy.
- Nem tudsz olvasni, 'Chun Yion: Gyógyfüvek és bájitalok'.
- Nem holmi méregkeverő vagyok, hanem orvos, megértetted! - förmed rád kissé vehemensen Chun Yion.

*Kicsit ingerült az öreg hölgy, viszont ahogy mögé nézel egy nagyon csinos lányt pillantasz meg akinek épp kezet csókol egy kalandor féle. Feltűnik még az is, hogy a fickó lába be van kötözve de kicsit átvérzett a kötés. Minden bizonnyal az ő vére vezetett idáig.*
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Antur » 2008.06.12. 23:01

*Illedelmesen meghajolok és közben elnézést kérek az asszonytól, mert megbántottam.*

-Elnézést Chun Yion,békés szándékkal jöttem, nem akartam megbántani, de nem voltam benne biztos hogy jó helyen járok. Egy különleges italra lenne szükségem és tudtommal ön képes ezt elkészíteni. Ha megtenné nagyon lekötelezne és természetesen megfizetem az árát.

<Elég harcias az öreglány...>

*Gondolom magamban és ezért elmosolyodok amit remélem, hogy bóknak vesz az asszony.*

-Ha esetleg bemehetnék akkor elmondanám a részleteket is.
Antur

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
17 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

Vissza: A régi Örömnegyed