• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 23 / 76 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.27. 15:05

Rayamancor (Dreego con I'Garno) // Még a fürdőnél//

*Mielőtt elhagyom a fürdőszobát megcsapnak Vipera szavai*

-Haha te leütötted a törpét hahahahahah?
-Én is majdnem megszúrkáltam de sajnos előbb kapott el a nevető görcs mint hogy szúrni tudtam volna..
-Hagyd rá a vendégem vagy egy sörre ...mindjárt megyek
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.27. 17:30

Vipera

Nem is próbálom titkolni a mosolyom Dreego szavai hallatán, de azt sem h rugóként feszülő testtel várom h a jégcsapszemű valami olyat tegyen amiért miszlikbe apríthatom.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 19:11

KM: [Dreemer],A kukkoló jutalma :?: ; Törp verő jutalma :?:
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás-Zuhanyzó előtt
Időpont: 3692.01.14.Szombat valamikor reggel
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)

Még lent, mindenki:
*A "boszorkány" szavaitokat hallva márvány merev arcot ölt magára.*
-Nekem TE nem vagy a rokonom! Ne feledd hatalmas szívességet teszek nektek azzal hogy házamban vendégül látlak titeket! Ha nem segítek rajtatok, a vadonban kellet volna éjszakáznotok!

-Ami pedig, Zergaszt illeti, ha összeverted, legalább tudom, jobban megkel taníttatnom harcolni...

*Azzal elindul fölfelé... ha valaki mond neki valamit nem igazán érdekli, láthatóan.*
Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Ansin döbbenten mered rád, majd otthagyod.Könnyedén föllibbensz a lépcsőn holmijaid hamar összeszeded. Kintről ekkor fülsértő kiáltást hallasz.*

//Vipera ezt te is hallod...//

(Pyar)
-VIPERA GYERE CSAK FŐL!!!

*Közben fönt végzel, és megindulsz lefelé. Lent utadat állja Ansin, mond valamit dühösen. Majd irtózatos erővel tökön rúg. A testedbe nyilalló fájdalomtól a földre rogysz, erőd nincsen órditani, csak halkan hörögni.*

//Mindezek rengeteg időbe telnek, Vipera te addig mit teszel?//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 19:34

KM: [Dreemer],Atáborázs
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)

Marafiszal hosszan vívsz, páratlan élményt nyújt vele a gyakorlás, érezhetően messze jobb harcos mint te. Ennek ellenére, egyáltalán nem néz le, és nem lehetetlenít el. Inkább védekezésre koncentrál, hagyja hogy támadj. Fertályóra vívás után teljesen kimerülsz, ö még csak meg sem izzadt.*

Mindenki:

*A tábortűznél Gallain készséggel válaszol a neki feltett kérdésekre.*

//Félreértések elkerülése érdekében a kérdést idéző jelel a válasz elé írom//

"- Nekem volna kérdésem... természetesen. A városban milyen vallást gyakorolnak az emberek? Esetleg valamilyen szentély?"

-Nirmajéban Kyel korostora, Dreina temploma, Domvick temploma, Darton Szentélye kapott eddig helyet. Ezen fölül Dreina egy lovagrendje is székházat emelt városomban. Ezenfelül van egy különös lassan terjedő vallás, mely új keletű és ember áldozó volta miatt kiirtandó...

"-Valamint az is érdekelne hogyha olyan sok az elf a városban- lévén most lessz az íjjászverseny- akkor hogy férnek meg egymás mellet a krániakkal??? Elvégre ők nem ellenségek? nyugodtan okítsatok ki mert a történelem nem az erősségem de én úgy hallotam hogy ők nem szeretik egymást és régen háborúztak is."

-Az elfek Kis Szirenár közelsége miatt vannak itt, a Kráni és Gorvicky kereskedők pedig ritkák errefelé. Mindezek mellet, a helyi törvények mindenkire vonatkoznak és ez bőven elegendő a vérfürdőknek elejét venni.

"- Nekem is lenne egy két kérdésem, uram. Remélem szakit még rám egy kis időt. Szóval, ha meg nem sértem. Miért szeretne meg szabadulni a vendégeitől, és kik ők? Milyen hamar szeretné ezt le tudni? Milyen szerepet szán nekünk a követségben? Milyen követséget kéne játszanunk, Kránit, Gorvicit vagy netalán Erigowit?"

-Minden kérdésére elmondtam már egyszer a választ, de mentéségére legyen mondva nem hallhatta. Lar-Dor követeit kéne eljátszaniuk, és maguk lenének a teljes követség. A szerepük meg jelentős vásárlásról tárgyalni. Hogy milyen hamar akarok szabadulni a vendégeimtől? Hát amilyen hamar csak lehet! Ennek oka hogy sok sok gyötrelmet okoznak ezek az északi vendégek... legyen ennyi elég, a fejem megfájdul ha csak rájuk gondolok...

//Valamikor sokkal később, mikor már alszotok...//

Revo (Pelso)

*Álmok síkját tapodja talpad ismét, egyenlőre érzed minden nyugodt és csendes. A tegnapi rémségnek semmi nyoma.. egyenlőre... kíváncsian körbetekintesz és megpillantod Vezafilészt az elf varázslót...nem is olyan messze...Másutt meg megpillantód Marafiszt, és Gallain nagyurat. Végül pedig társaid álmait...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 19:41

KM: [Dreemer],Másnaposan ébredés
Helyszín: Valami ismeretlen fogadóban vagy szobában
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat túl korai reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir)

*Rettenetesen fáj a fejed, és sok más testrészed is... A tegnapból egy nagy filmszakadás az utolsó emléked... Valami eszetlen nagy mulatozást és dorbézolást tartottál...*

*Ahogy körbepillantasz egy kicsiny szobában vagy, egy meleg ágyikóban, három békésen szundító nővel egyetemben. A nevüket nem tudod, és arra sem emlékszel hogy kerültél velük egy ágyba.Mindenesetre szemrevaló teremtések egytől egyig.*

*További lényeges dolog hogy egy nagy korsó van az ágy közelében, afelől kellemes ital szaga árad. A reggeli ébredés amúgy sem kellemes állapotát valami erős zaj zavarja meg.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.27. 20:14

Vipera

Miközben a jégcsap elmegy mellettem halkan mondom
Köszönöm, valóban szép a reggelem.

Ez már nem tréfa, gondolom a hang nem volt ismerős, érzékélesítés hallásra, fegyverek elő és lassan, óvatosan ballagok fel háttal a falnak, kissé lekuporodva egyik kard elöttem a másik magam előtt. Van lehetőségem a folyosó felső részén gerendákon vagy hasonlón menni? Mert akkor felmászok.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 20:26

KM: [Dreemer],óvatos elő oldalgás...
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás-Zuhanyzó előtt
Résztvevők: Vipera (con Claudius)

*Lassan haladsz előre jól meggondolva minden lépésedet...felérsz az emeletre. A szobád ajtaja tárva nyitva "jégcsap" félig bent áll, feldúlt képpel néz rád, amint meglát megszólal:*

(Pyar)
-Csak nem félsz egy nőtől?, hogy fegyverrel a kezedben jössz fel ide? Nem tudod véletlenül ki hányta össze ezt a szobát? A TE SZOBÁDAT :!:

*Bármit is próbálsz mondani, pár hangnál tovább nem jutsz...*

-NEM érdekelnek a kifogásaid! Csak azért nem törlöm föl veled a szobádat, mert Marafisz vendége vagy! De ettől függetlenül, elvárom hogy takaríts fel magad után! MOST :!:

*Nagyon határozott engedetlenséget nem tűrő hangon mondja az utolsó szavakat. Még a legengedetlenebb gyermek is meggondolná hogy nemet merjen mondani neki...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.05.27. 20:28

Leon con Maratinho

-Uhh de fá...Mi a fene, micsoda szépségek!

*mondja felébredve és halkan nyögve, ám a zajra felkönyököl az ágyban, kitröli a csípát egyii szeméből, és próbál a zajokra öszpontosítani.*

<Mekkora kár hogy semmire se emlékszem, pedig így elnézve ezeket a hölgyikéket, nem kis móka lehetett este. Ha nem lenne ez a nagy robaj, lehetne most egy kis rájátszás is.>
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.27. 20:30

Vipera

Nem nézek a szemébe, elrakom a fegyvereket
De félek. Azt nem mondom hogy egy nőtől de tőled igen. Hatásszünet, hátha veszi a lapot. És igen, reggeli után fel akartam takarítani, ha úgy óóóhajtod most teszem meg. Cserébe kérek valamit. Meséld el a múltkor mit csináltál velem. Azóta kíváncsi vagyok de még nem volt alkalmam négyszemközt megkérdezni. Közbe elkezdek takarítani valami ronggyal, biztos találok mosdótálat vagy ilyesmit ha nem akkor megvárom a válaszát
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 20:38

KM: [Dreemer],Másnaposan ébredés
Helyszín: Valami ismeretlen fogadóban vagy szobában
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat túl korai reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir)

*A zajok hamar abbamaradnak és mindent elborít a csend. A "Szépségek" békésen alusszák tovább álmukat. Mintha mi sem történt volna...*

*Ami a "rájátszást illeti" fizikailag rettentően kivagy készülve, és mint mondtam bizonyos testrészeid fájnak, feltehetően a tegnapi "túlzott" igénybevétel miatt... Ennek okán harci kedved szó szerint rohamosan lelohad.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 20:48

KM: [Dreemer], Takarítás-a "jégcsap" felügyelete alatt
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás-Vipera szobáka
Résztvevők: Vipera (con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*A mosdótálat megleled, és igen van módod takarítani. Nekilátsz szerencsére hamar végezni fogsz vele... ténykedésedet a "Boszorka" folyamatosan jeges tekintetével kíséri, arcán az elégedettség jelei ütköznek ki, egy halovány mosoly kíséretében.*

-Egy ilyen dolgot l lehet felejteni? Mi történt veled? Csak nem elfelejtetted ki vagyok? Ahogy azt sem mit csináltunk mi ketten együtt? *Nagyon kacéran el mosolyodik...*

*Az "idilli" állapotnak a "sonka" feltűnése vet véget.*

(Pyar)
-Most hogy felébredtek, mi legyen? Még nem fürödtek le...

*Szegény köpcöst igazán sajnálhatod.. ránéz szúrós szemeivel vendég látod:*

(Pyar)
-Vipera nemsokára megy fürödni a másik vendégünk is menjen...

Dreego con'IGarno (Rayamancor)

//Most rúgott a leggyengébb részeden Ansin akkor a folytatás, tudni akartam Vipera merre lesz..//

*Miután a földre rogysz annyit veszel észre, hogy valaki ráncigál, mindezt csak magatehetetlenül szemlélheted. Nemsokára a fürdőben vagy... ó igen itt legalább jobban csúszol a földön.* // kis dolgoknak is örülni kell!//

*pár pillanat múlva nagy csobbanással egy dézsa meleg vízben térsz magadhoz ahova Ansin kedvesen besegített. Anyí jó van a dologban hogy a víz hatására kezdesz magadhoz térni... Anisn elégedetten szemléli "művét"... Mit teszel?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.27. 20:57

Vipera

Állati morcosan nézek a köpcösre. Ez volt a második alkalom h rosszul időzítettél de most legalább nem ordibáltál. Ha elmegy felállok és a jégcsapokba nézek. Van némi emlékezet kiesésem azonban nyilván egyetértesz, hogy az emlékezés közös érdekünk. S jó doktorom szerint az emlékezés legjobb módja az újra átélés különösen ha az az emlékező számára kellemes, kivéve ha neki kellemetlen emlékeket takar. Szünet, ha mosolya szélesedik vagy változatlan folytatom:
Gyorsan lefürdök, itt talállak? Beszélgetünk, aztán emlékezünk, esetleg megemlékezünk erről a pillanatról de főleg erről a mosolyról amit az imént kaptam tőled.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.27. 21:03

Revo

*Sosem voltam túl gyakorlott a tábori életben így hát nem is zavargok a tábor felállításában. Járok egyet a tábor körül. Közben kábító és hallucinogén hatású növényeket keresek. Nem megyek túl messze mivel nem annyira a készletezés, hanem a helyi kínálat felmérése a célom. Még ép időben érkezem vissza, hogy lásam amint Gallain és Leisan befejezte a harcot.
<… Hü… Erőfitogtatás… Sosem kedveltem… Tény nem állnék meg velük szemben a harctéren… Nem is célom… Mindig is jobban szeretem eredményes lenni, mint az erőmmel hencegni…>
*Az érdekfeszítő látványosság után letelepedem a központi tűz mellé. Egy rongyon szétterítem aznapi szerzeményem. Lassan elkezdem osztályozni hasznossági alapon.Munkámban elmerülve üti meg fülem Leisan kérdése. Kicsit lassan eszmélek így Mörök is felteszi kérdését.
Pyr
Leisan

- Az én történelemtudásom sem túl mély és tán későn is teszem hozzá most, hogy Gallain nagyúr válaszolt kérdésedre. Viszont az északi elfek tudtommal nem viseltek háborút kránnal. A déli sorstársaik meg Ylinorba is alig látogatnak át nem hogy a kontinens másik felére. A délről származó határvadászok meg úgy fent nem arról híresültek-el, hogy az egész világot bejárnák életük során.
Gallain
- Tudom, hogy nem kedveli a sok talán még ismétlődő kérdést, de kérem, nézze el nekünk. Még mindig nem látunk teljesen tisztán. Én a magam részéről igen messziről jöttem, de nem olyan messziről, hogy ismerhetném ezt a Lar-Dort. Ezek után csak remélni tudom, hogy a vendégei társaimnál és nálam is tájékozatlanok legyenek a témába. Mivel a terv sikere múlik vagy bukik a hiteleségen.
*Mentegetőzve felemelem mind két kezem.
- De nem akarok sietetni semmit. Amennyiben úgy látja jónak később is megoszthatja az velünk, amit jónak lát és még nem mondott el. A magam részéről kimerítet az utazás.
*Amennyiben nem történik semmi, a tűz mellet elalszom, miközben a növényeim rendezgetem.
//Amennyiben nem történik semmi érdemleges reakciómat az antisson fojtatom hozászólásaim.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.05.27. 21:08

Leon con Maratinho

*Miután a zaj abbamarad, szépen vissza fekszik az ágyra két kezét feje alá teszi, és ahelyett, hogy fáradt tagjait mozgassa, inkább fejben fantáziál, szemlélve a hölgyeket, hogy milyen lehetette a tegnap este. Egy hirtelen gondolattól vezérelve elkezdi cirogatni az egyik legszebbet, de gyorsan letesz a dologrol amikor eszébe ötlik a leharcoltság.*

//Kéne dolgozni ma?//
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 21:08

M: [Dreemer], Hízelgés "jégcsapnak" :?:
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás-Vipera szobája
Résztvevők: Vipera (con Claudius)

*Sonka távozik a "boszorka" utasítását halva. Arca nem változik egy fikarcnyit sem...*

-Elvesztetted emlékeidet, sebaj vannak akik mindenre emlékeznek, és ha eljön az ideje majd emlékeztetnek is. Szívesen megemlékeznél a múltról, hogy a múlt elmédben feléledjen? Legyen... ha minden úgy alakul ahogy szeretném, ma este nagyon különleges éjszakában lesz részünk...
*Finom mosolyra nyílik szája.*
...ideje menned. A fürdő vár, és ma még sok sok dolgotok van, rengetegen várnak rád ebben biztos vagyok...
*most mosolyodik el teljesen... valami rosszat jelent ez ötlik fel benned, illetve ez jut eszedbe... a múltból*
... de ne siess a jövőd elé, az istenek nem óvnak meg mindentől.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 23 / 76 • 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...